Εγγραφή στο Newsletter - Μην εμπιστεύεστε τα Social Media!

 

 

Bill Gates, "ο προφήτης" του κοροναϊού

Ενας "προφήτης", μα τί προφήτης

 

https://www.zougla.gr/kosmos/article/o-koronaios-ksefige-apo-vretanika-ergastiria

 http://www.enallaktikos.gr/ar51789el-bill-gates-o-profitis-toy-koronoioy-toy-kleanthi-griva.html

 

(σύνθεση από τις αναφερόμενες πηγές)

  

Το θέμα της (προαναγγελθείσας από τριμήνου και πλέον) επιδημίας στην Κίνα είναι πολύ πιο σοβαρό απ' ό,τι δείχνει, από την άποψη της προέλευσης του κοροναϊού που είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα, των στόχων της όλης μεθόδευσης της και της επίπτωσης στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και στις οικονομίες όλων των χωρών. 

Ο κοροναϊός (Wuhan virus) δεν είναι ούτε καινούριος και ούτε άγνωστος.

Ο κοροναϊός Wuhan virus:

(α) διαθέτει αγγλική πατέντα, με αριθμό EP3172319B1 

(β) αναπτύχθηκε από την Erica Bickerton στο Pirbright Institute στο Surrey (Αγγλία).

Το Pirbright Institute ανήκει στον αστερισμό του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates και ειδικεύεται στη μελέτη λοιμωδών νόσων που εμφανίζονται σε ζώα εκτροφής. ΣΥΝΕΠΩΣ (ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

 

Στις 25 Ιανουαρίου 2020, ο Spiro Skouras έδωσε στη δημοσιότητα ένα εσωτερικό video διαρκείας 5 ωρών από το Event 201, που έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2019.  (δείτε το video, released a video)

[δείτε το Video στο You Tube, (released a video)    

 

Το Event 201 διοργανώθηκε από το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας (Center for Health Security) του Johns Hopkins σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και αφορούσε την προσομοίωση μιας άσκησης για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας κοροναϊού υψηλού επιπέδου, 6 εβδομάδες πριν από την πρώτη εμφάνιση της ασθένειας στην πόλη Wuhan της Κίνας.

Δείτε το βίντεο (released a video)

Στο Event 201, που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019, παρουσιάστηκεμια άσκηση αντιμετώπισης μιας πανδημίας υψηλού επιπέδου, σε συνεργασία του Κέντρου Ασφάλειας Υγείας (Canterfor Health Security) του Johns Hopkins, το Παγκόσμιου Οικονομικό Φόρουμ και του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με συναρπαστικό ενδιαφέρον γιατί σ’ αυτή παρουσιάστηκε μια προσομοίωση μιας πανδημικής άσκησης για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, 6 εβδομάδες πριν από την πρώτη εμφάνιση της ασθένειας στην πόλη Wuhan της Κίνας! Πρόκειται για μια απίστευτη «σύμπτωση», εάν πιστεύει κανείς στις συμπτώσεις.

Ένα άλλο, συναρπαστικά ενδιαφέρον, στοιχείο έγκειται στο γεγονός ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates συμμετείχε στη δημιουργία της «προσομοίωσης» μιας επιδημίας κοροναϊού, αλλά και συνέβαλε στη χρηματοδότηση της ομάδας που κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το θανατηφόρο coronavirus, η οποία ήδη εργάζεται για την παραγωγή ενός εμβολίου για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κρίσης. Άλλη μια απίστευτη «σύμπτωση»...

Σε αυτό το βίντεο από το εσωτερικό της εκδήλωσης Event 201 θα δείτε και τα μέλη της Επιτροπής Έκτακτης Επιδημίας σε αυτή την προσομοίωση, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους μεγάλων τραπεζών, τον ΟΗΕ, το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates,την εταιρεία Johnson & Johnson, και αξιωματούχους από την Κίνα και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης των Νόσων (CDC) των ΗΠΑ, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Η  «προσομοίωση» περιλαμβάνει και ειδησεογραφικά δελτία τα οποία κατασκευάστηκαν μόνο για αυτή την «άσκηση», κάτι που πρέπει να έχει κανείς υπόψη, δεδομένου ότι αυτά τα (προκατασκευασθέντα «δελτία») είναι παρόμοια με τις αναφορές που διαχέονται σήμερα σχετικά με την επιδημία του κοροναϊού σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Συνδέσεις:

- Event 201[Center for Health Security, του Johns Hopkins]

http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/players/index.html

 

- Center for health security (Videos)

https://www.youtube.com/user/biosecur…

 

- Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες υγείαςτης Αμερικής προέβλεψαν ότι ο κοροναϊός θα μπορούσε να σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους σε ένα χρόνο - σε προειδοποίησή τους τρεις μήνες ΠΡΙΝ από το πρώτο κρούσμα στην Κίνα [Leading US health experts predicted coronavirus could kill 65 million people in a year – in chilling warning three months BEFORE the outbreak in China - Daily Mail, UK].

https://www.dailymail.co.uk/health/ar…

 

>> Η πραγματική ομπρέλα Συνεργασίας: Το εργαστήριο Wuhan Ultra Biohazard Lab μελετούσε «τα πιο επικίνδυνα παθογόνα του κόσμου».

[The Real Umbrella Corp: Wuhan Ultra Biohazard Lab Was Studying “The World’s Most Dangerous Pathogens”,

https://www.zerohedge.com/economics/r…

 

>> «56 εκατομμύρια Κινέζοι περιχαρακωμένοι καθώς οι ιοί εξαπλώνονται στην Αυστραλία, τη Μαλαισία»

[«56 Million Chinese On Lockdown As Virus Spreads To Australia, τη Μαλαισία", https://www.zerohedge.com/political/5

 

>> «Ξαφνικά η Κίνα αυξάνει κατά πάνω από 60% τον υπολογισμό των θανάτων, καθώς ο ιός μεταδίδεται στην Ευρώπη»  [China Suddenly Increases Death Toll By Over 60% As Virus Jumps To Europe,

https://www.zerohedge.com/geopolitica

 

>> "Με τον γενετικό κώδικα του ιού Wuhan στο χέρι, οι επιστήμονες αρχίζουν να εργάζονται σε ένα εμβόλιο" [With Wuhan virus genetic code in hand, scientists begin work on a vaccine]

Πρακτορείο Reuters, https://www.reuters.com/article/us-ch

 

>> Η Κίνα δημιούργησε ένα εργαστήριο για τη μελέτη του SARS και του Ebola στο Wuhan - και οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονεςγια τη βιοασφάλεια προειδοποίησαν το 2017 ότι ένας ιός θα μπορούσε να «ξεφύγει» από την εγκατάσταση που έχει καταστεί κλειδί για την καταπολέμηση της επιδημίας

[China built a lab to study SARS and Ebola in Wuhan – and US biosafety experts warned in 2017 that a virus could "escape" the facility that’s become key in fighting the outbreak  - Daily Mail, U.K.),

https://www.dailymail.co.uk/health/ar

 

>> "Tο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και άλλοι προέβλεψαν 65 εκατομμύρια θανάτους από εξάπλωση Κοροναϊού, σε σχετική προσομοίωση που έγινε 2 μήνες ΠΡΙΝ από την εκδήλωσή της"

https://www.infowars.com/bill-and-mel

 

Σε μια επόμενη φάση, με βάση τα όσα προβλέπονται στην «προσημειωτική άσκηση», οι ιστοσελίδες που αποτελούν μέρος των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης, μπορεί σύντομα να αποκλειστούν σε ό,τι αφορά τις μη ελεγχόμενες αναφορέςσ’ αυτή την αναδυόμενη παγκόσμια κρίση υγείας.

 

Τι απαντάει το Ινστιτούτο Pirbright

Το ίδιο το ινστιτούτο Pirbright πάντως εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως η συγκεκριμένη πατέντα του αφορά σε παλαιότερο στέλεχος του κοροναϊού, που πλήττει μόνο τα πουλερικά. (!) Η Δρ. Erika Bicketon που μελετάει παθολογία στο συγκεκριμένο ινστιτούτο, δήλωσε ότι η πατέντα που κατοχυρώθηκε έγινε για ερευνητικούς σκοπούς ώστε να μελετηθεί η εξάπλωση του κοροναϊού στα κοτόπουλα και στα κύτταρα των κοτόπουλων, τονίζοντας ότι σε καμία από αυτές τις μελέτες του ιού δεν περιλαμβάνονταν η εξάπλωσή του ή οι επιπτώσεις του στον άνθρωπο.

Σε ανακοίνωσή του Ινστιτούτου, αναφέρεται:

«Το ινστιτούτο Pirbright κατέχει την πατέντα υπ’ αριθμόν 10130701 που αποτελεί την ανάπτυξη μιας εξασθενημένης μορφής του κοροναϊού, το οποίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως εμβόλιο για να αποτρέψει παθήσεις του αναπνευστικού στα πουλιά και σε άλλα ζώα. (!) Πολλά εμβόλια έχουν παρασκευαστεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχουμε ακόμα αναπτύξει εμβόλιο για αυτή την περίπτωση, αλλά η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Το Ινστιτούτο χρηματοδοτείται από το Συμβούλιο Βιοτεχνολογίας και Βιολογικής Επιστημονικής Έρευνας του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως και από άλλους οργανισμούς, όπως το Bill & Melinda Gates Foundation. Ξεκαθαρίζεται ότι η συγκεκριμένη πατέντα δεν χρηματοδοτήθηκε από το συγκεκριμένο ίδρυμα».

 

Pin It