Ο ΚΑΘ. CHRISTIAN PERRONNE ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. FRANCE SOIR

 «Δεν θέλουμε να γίνουμε Γενετικά Μεταλλαγμένοι Οργανισμοί (OGM) σαν τις τομάτες και το καλαμπόκι, γιατί δεν είμαστε τομάτες και καλαμπόκι»

 H γαλλική εφημερίδα France Soir δημοσίευσε στις 3 Δεκεμβρίου 2020 την «Ανοικτή Επιστολή» του καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne με τίτλο «Eμβόλιο mRNA: ηχηρή έκκληση από τον καθηγητή Perronne», την οποία είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο facebook, και για την οποία μίλησε και στο Sud Radio.

- http://www.francesoir.fr/opinions-societe-sante/vaccin-arnm-lappel-solennel-du-pr-perronne

- https://www.youtube.com/watch?v=2fcFa2xI6sY

- http://www.press-gr.com/2020/12/to.html 

«Η Γαλλία, που ζει έναν εφιάλτη εδώ και μήνες, ξυπνάει. Σε πολλές πόλεις της όμορφης χώρας μας, ο λαός διαδηλώνει για να ανακτήσει την ελευθερία του, απαιτώντας την επιστροφή στη δημοκρατία.

Ως γιατρός, εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους και ως πρόεδρος πολλών φορέων δημόσιας υγείας και συμβουλίων Υγείας συμπεριλαμβανομένων και αυτών για τα εμβόλια, συνειδητοποιώ καθημερινά τις αβεβαιότητες που δημιουργούν φόβο και αυξανόμενη σύγχυση στους συμπολίτες μας.

Διακινδυνεύω να χαρακτηριστώ πάλι ως «συνωμοσιολόγος» ή καλύτερα ακόμα ως «καθησυχαστικός», όροι με τους οποίος χαρακτηρίζονται εκείνοι που επικρίνουν ή αμφισβητούν την «ενιαία σκέψη».

Είμαι περήφανος για αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Γιατί οι απόψεις μου που εκφράζουν την αλήθεια δεν έχουν αλλάξει ποτέ από την αρχή της επιδημίας. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι δική μου ευθύνη να εκφραστώ ξανά σήμερα για το σύνολο των ιατρικών πτυχών της Covid-19 και, ειδικότερα, για το θέμα του εμβολίου, που  σήμερα αποτελεί κεντρικό –και σχεδόν μοναδικό– στοιχείο της πολιτικής της υγείας.

Πολλοί Γάλλοι έχουν υπνωτιστεί από την πολιτική εκστρατεία του φόβου. Από τον Σεπτέμβριο του 2020, μας είπαν για ένα δεύτερο τρομερό κύμα επιδημίας, που θα ήταν χειρότερο από το πρώτο. Ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής ομιλίας του προέβλεψε τουλάχιστον 400.000 θανάτους, προσθέτοντάς τους στους 200.000 θανάτους που είχε εκτιμήσει λίγο πριν ο καθηγητής Arnaud Fontanet του Ινστιτούτου Pasteur. Η αναφορά αυτών των μη-ρεαλιστικών αριθμών είχε ένα και μοναδικό στόχο: να τροφοδοτήσουν τον φόβο για να μας κρατήσουν σε καθεστώς περιορισμού.

Ακόμη, η ευρεία χρήση μάσκας στον γενικό πληθυσμό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι συμβάλλει στον περιορισμό της επιδημίας του ιού SARS-COV-2. Η χρήση μάσκας πρέπει να στοχεύει σε ασθενείς και στο περιβάλλον τους (ειδικά στα άτομα που διατρέχουν κίνδυνο) και στο ιατρικό προσωπικό με το οποίο έρχονται σε επαφή.

Η επιδημία υποχωρεί χωρίς να έχει οδηγήσει σε καμία «Αποκάλυψη». Η δυναμική της καμπύλης επί εβδομάδες ανέδειξε το προφίλ μιας εποχιακής επιδημικής ανάκαμψης η οποία παρατηρείται σε ορισμένους ιούς, μόλις τελειώνει το επιδημικό κύμα.

Αυτό μαρτυρεί την προσαρμογή του ιού στον άνθρωπο και αντικατοπτρίζει επίσης τη συλλογική ανοσία που εξελίσσεται στον πληθυσμό και η οποία μας προστατεύει με φυσικό τρόπο.

Τα στελέχη των ιών που κυκλοφορούν σήμερα έχουν χάσει τη μολυσματικότητά τους. Και οι αρχές δεν θα μπορούν να πουν ότι αυτό έγινε είναι χάρη στα περιοριστικά μέτρα, γιατί η πτωτική τάση είχε αρχίσει πριν από την εφαρμογή τους. Η μείωση του επιδημικού «κύματος» είχε αρχίσει σε ορισμένες πόλεις πριν από την έναρξη της απαγόρευσης των μετακινήσεων.

Δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν θάνατοι που συμβαίνουν σε πολύ ηλικιωμένους, σε πολύ παχύσαρκα άτομα ή σε άτομα που πάσχουν από σοβαρό διαβήτη, σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιο-αναπνευστικές ή νεφρικές παθήσεις. Αυτά τα άτομα που κινδυνεύουν, εντοπίζονται πολύ εύκολα. Ως εκ τούτου, τα υγειονομικά μέτρα πρέπει να στοχεύουν στην προστασία, στον εντοπισμό και στη θεραπεία αυτών των ατόμων, το συντομότερο δυνατό από την εκδήλωση των συμπτωμάτων. Και να αντιμετωπίζονται  με υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη, φάρμακα που η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους επιβεβαιώνονται ευρέως, όταν χορηγούνται. Αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει πολλούς άδικους θανάτους.


Σε αυτό το πλαίσιο, η συνέχιση του περιορισμού των παιδιών μας και ο εξαναγκασμός τους να φορούν αχρείαστες μάσκες παραμένει ακατανόητη. Όλα αυτά τα μέτρα παίρνονται ώστε να τρομοκρατηθούν οι Γάλλοι και να απαιτούν τη χορήγηση εμβολίων. Υπάρχει κάποιο όφελος από ένα καθολικό εμβολιασμό για μια ασθένεια που η θνησιμότητά της είναι κοντά στο 0,05%; Όχι. Αυτός ο μαζικός εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητος. Επιπλέον, οι κίνδυνοι εμβολιασμού μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη.

Πιο ανησυχητικό είναι ότι πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, λένε ότι είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τον εμβολιασμό τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ανάπτυξη και η «αξιολόγηση» αυτών των προϊόντων έχουν επιταχυνθεί και κανένα δεδομένο της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας αυτών των εμβολίων δεν έχει δημοσιευθεί μέχρι σήμερα.

Το χειρότερο είναι ότι τα πρώτα «εμβόλια» που προσφέρονται δεν είναι εμβόλια αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Θα εγχύσουμε στον οργανισμό μας νουκλεϊκά οξέα που θα προκαλέσουν την παραγωγή στοιχείων του ιού από τα δικά μας κύτταρα. Δεν γνωρίζουμε τίποτε απολύτως για τις συνέπειες αυτής της τεχνολογίας που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στον άνθρωπο. Τι γίνεται αν τα κύτταρα ορισμένων «εμβολιασμένων» παρήγαγαν πάρα πολλά ιικά στοιχεία, προκαλώντας ανεξέλεγκτες αντιδράσεις του οργανισμού μας;

Οι πρώτες γονιδιακές θεραπείες θα είναι με «εμβόλια» RNA, αλλά υπάρχουν προγράμματα που χρησιμοποιούν DNA. Κανονικά, στα κύτταρά μας, το μήνυμα αποστέλλεται από το DNA μέσω του αγγελιοφόρου RNA στις πρωτεΐνες, αλλά και αντιστρόφως, ειδικά επειδή τα ανθρώπινα κύτταρά μας από την αρχέγονη κατάστασή τους εμπεριέχουν τους λεγόμενους «ενδογενείς» ρετροϊούς που είναι ενσωματωμένοι στο DNA των χρωμοσωμάτων μας. Αυτοί οι «εξημερωμένοι» ρετροϊοί που μας κατοικούν, είναι συνήθως μη-επιθετικοί (σε ​​αντίθεση, για παράδειγμα, με τον ιό HIV – τον ρετροϊό του AIDS), αλλά μπορούν να παράγουν ένα ένζυμο, την αντίστροφη μεταγραφάση, που είναι ικανή να μεταγράφει και από το RNA στο DNA.

Έτσι, ένα RNA ξένο στον οργανισμό μας που χορηγείται με ένεση θα μπορούσε να κωδικοποιήσει το DNA, και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στα χρωμοσώματά μας. Επομένως, υπάρχει πραγματικά κίνδυνος να μετασχηματιστούν οριστικά τα γονίδια μας, αλλά και η πιθανότητα, (εξαιτίας της τροποποίησης των νουκλεϊκών οξέων των ωαρίων ή των σπερματοζωαρίων μας) να μεταδώσουμε αυτές τις γενετικές τροποποιήσεις στα παιδιά μας.

Τα άτομα που προωθούν αυτές τις «γονιδιακές θεραπείες», που λανθασμένα προβάλλονται ως «εμβόλια», είναι μαθητευόμενοι μάγοι που χρησιμοποιούν ως πειραματικά ινδικά χοιρίδια τους κατοίκους της Γαλλίας και όλου του κόσμου.

Δεν θέλουμε να γίνουμε Γενετικά Μεταλλαγμένοι Οργανισμοί (OGM) σαν τις τομάτες και το καλαμπόκι, γιατί δεν είμαστε τομάτες και καλαμπόκι.

Ο ιατρικός διευθυντής ενός από τα φαρμακευτικά παρασκευαστικά εργαστήρια δήλωσε πριν από λίγες μέρες ότι ήλπιζε ότι η έγχυση θα είχε κάποιο αποτέλεσμα στην ατομικής προστασίας, αλλά δεν θα έπρεπε να ελπίζουμε ότι θα επηρεάσει τη μεταδοτικότητα του ιού και, επομένως, την δυναμική της επιδημίας. Αυτό αποτελεί εν πολλοίς μια έμμεση συγκαλυμμένη παραδοχή ότι το «εμβόλιο» δεν είναι εμβόλιο. Κρίμα.

Εγώ που πάντα ήμουν υπέρ των εμβολίων και έχω προεδρεύσει για χρόνια σε φορείς που διαμορφώνουν την πολιτική των εμβολιασμών, σήμερα είμαι κατατρομοκρατημένος.

Πρέπει να σταματήσουμε την εφαρμογή αυτού του εξαιρετικά επικίνδυνου σχεδίου. Ο Louis Pasteur θα στριφογυρίζει στον τάφο του. Η επιστήμη, η ιατρική ηθική και, πάνω από όλα, η κοινή λογική πρέπει να του αντιπαρατεθούν.

Christian PERRONNE

 
Pin It