ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΦΡΑΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑ-ΜΗΧΑΝΗ

Οι ΗΠΑ σταματούν το «εμβόλιο» Johnson & Johnson

αναφέροντας περιπτώσεις θρόμβωσης του αίματος

 

Τα CDC και η FDA ζήτησαν άμεση προσωρινή διακοπή της χρήσης του «εμβολίου» COVID της Johnson & Johnson (Janssen) ενώ διερευνούν περιπτώσεις δυνητικά επικίνδυνων θρόμβων αίματος σε άτομα που το έκαναν.

Όπως γράφηκε κατ’ επανάληψη σ’ αυτή την ιστοσελίδα, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η μειοψηφία των ανθρώπων που σκέφτονται θα σωθεί από την πλειοψηφία εκείνων που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να σκεφτούν.

Τελικά, η τέταρτη απόπειρα ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος με «υγειονομική» αμφίεση (2020) δεν θα ανατραπεί από την μειοψηφία εκείνων που επιμένουν να σκέφτονται με τον εγκέφαλό τους, αλλά από την συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που επιμένουν να μη σκέφτονται οι οποίοι, βάζοντας αστόχαστα και χαζοχαρούμενα «το κεφάλι τους στον πάγκο του χασάπη», θα οδηγήσουν σε φρακάρισμα την παγκόσμια μεγαμηχανή της αρρώστιας και του θανάτου μέσω των διαρκώς αυξανόμενων παρενεργειών των «εμβολίων»-Frankenstein (άμεσων, βραχυπρόθεσμων, μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων).

Επιλογή κειμένου:

Κλεάνθης Γρίβας

Childrens Health Defense

13 Απριλίου 2021

https://childrenshealthdefense.org/defender/u-s-pauses-johnson-johnson-covid-vaccine/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=6b481656-16ef-4c7e-94ad-0e8f4e618957

 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ «ΕΜΒΟΛΙΟΥ» ΤΗΣ J & J

ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ JOHNSON & JOHNSON

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝ ΧΡΗΣΕΙ «ΕΜΒΟΛΙΑ»

 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ «ΕΜΒΟΛΙΟΥ» ΤΗΣ JOHNSON & JOHNSON 

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες, τα «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων» (CDC)   και η «Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ δήλωσαν σήμερα ότι θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν το εμβόλιο COVID Johnson & Johnson (J&J) μιάς δόσης σε χώρους μαζικού εμβολιασμού, για να διερευνήσουν την πιθανή σύνδεση του εμβολίου με δυνητικά επικίνδυνες θρομβώσεις του αίματος. Τα κράτη και άλλοι πάροχοι «εμβολίων» αναμένεται επίσης να σταματήσουν τους εμβολιασμούς. 

Με κοινή δήλωσή τους τα «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων» (CDC) και η «Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ, ανακοίνωσαν ότι διερευνούν έξι περιπτώσεις θρόμβων αίματος στις ΗΠΑ, οι οποίες συνέβησαν σε γυναίκες ηλικίας 18 έως 48 και τα συμπτώματα εμφανίστηκαν 6 έως 13 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Μια από τις γυναίκες πέθανε και μια δεύτερη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Νεμπράσκα, ανέφεραν οι New York Times 

Τα CDC θα συγκαλέσουν σύνοδο της «Συμβουλευτικής Επιτροπής για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης» στις 14 Απριλίου που θα εξετάσει περαιτέρω τις περιπτώσεις και θα αξιολογήσει την σημασία τους.  Σύμφωνα με την «κοινή δήλωση», η FDA θα επανεξετάσει τα πορίσματα της επιτροπής.

Οι οργανισμοί αυτοί (α) πρότειναν την διακοπή της χρήση αυτού του εμβολίου έως ότου «ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία», (β) συνέστησαν στους εργαζομένους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης να αναφέρουν όλες τις τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες στο σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS), και (γ) συνέστησαν στα άτομα που έκαναν το «εμβόλιο» J&J, εάν αναπτύξουν σοβαρό πονοκέφαλο, κοιλιακό άλγος, πόνο στα πόδια ή δύσπνοια εντός τριών εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό να απευθυνθούν αμέσως στον αρμόδιο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. 

Οι θρομβώσεις του αίματος έχουν συνδεθεί και με το "εμβόλιο" COVID της AstraZeneca το οποίο δεν έχει ακόμη πάρει άδεια για πειραματική «χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) στις ΗΠΑ [σημειωτέον ότι τα «εμβόλια» της J&J και της Astra Zeneca είναι «εμβόλια» γενετικά τροποποιημένου φορέα αδενοϊού] 

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, οι διεφθαρμένες ρυθμιστικές αρχές της ΕΕ (ένας κήπος γεμάτος δηλητηριώδη αγκάθια γνωστά ως «συγκρούσεις συμφερόντων») δήλωσαν στις 7 Απριλίου ότι εντόπισαν μια «πιθανή σχέση» μεταξύ του «εμβολίου» της AstraZeneca και των θρόμβων αίματος, αλλά επέμεναν ότι «τα οφέλη του εμβολίου υπερτερούν των κινδύνων». Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) δήλωσε επίσης ότι διερευνά αρκετές αναφορές θρόμβωσης του αίματος σε άτομα που έκαναν το «εμβόλιο» της J&J. 

Την Δευτέρα, 12 Απριλίου, η FDA επιβεβαίωσε ότι διερευνά περιπτώσεις θρόμβωσης του αίματος σε άτομα που έλαβαν το "εμβόλιο" της J&J. 

Τα "εμβόλια" της AstraZeneca και της J & J χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνολογίες και εμπεριέχουν έναν γενετικά τροποποιημένο φορέα αδενοϊού , ενώ τα "εμβόλια" της Moderna και της Pfizer  χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA. 

Η FDA εξέδωσε άδεια για πειραματική "χρήση έκτακτης ανάγκης" (EUA) στο «εμβόλιο» της J & J στις 28 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία δεσμεύτηκε να παραδώσει 20 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου στην κυβέρνηση των ΗΠΑ μέχρι το τέλος Μαρτίου, αλλά αργότερα υποχρεώθηκε να παρατείνει την προθεσμία και να αναθεωρήσει τον αριθμό των δόσεων.

Την περασμένη εβδομάδα, οι ιστότοποι των «εμβολίων»  της J & J σε 4 πολιτείες αναγκάστηκαν να κλείσουν μετά από αναφορές σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών. Τα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αποσιώπησαν τη φύση των αντιδράσεων, πράγμα που, σε ορισμένες περιπτώσεις, οδήγησε πολλούς να κάνουν το «εμβόλιο» ανυποψίαστοι. 

Υπήρξαν επίσης πρόσφατες αναφορές για νόσηση από COVID ατόμων που έκαναν το «εμβόλιο» που διατέθηκε στο κοινό από την εταιρεία Janssen, θυγατρική της J & J. 

Στις αρχές Απριλίου, η J & J αναγκάστηκε να καταστρέψει 15 εκατομμύρια δόσεις του «εμβολίου» της επειδή μολύνθηκαν με συστατικά του «εμβολίου» AstraZeneca σε ένα μη-εγκεκριμένο εργοστάσιο παραγωγής στη Βαλτιμόρη. Μετά την καταστροφή αυτή, η J & J ανακοίνωσε  ότι η εταιρεία δεν θα είναι σε θέση να εκπληρώσει την υποχρέωσή της για την παράδοση 24 εκατομμυρίων πρόσθετων δόσεων του «εμβολίου» της έως τα τέλη Απριλίου.

 

ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ JOHNSON & JOHNSON

 Οι ΗΠΑ μαστίζονται από μια εκτεταμένη κρίση εξάρτησης εκατομμυρίων ανθρώπων από νόμιμα συνταγογραφούμενα οπιοειδή (ναρκωτικά) που προκάλεσαν 400.000 θανάτους τα τελευταία 20 χρόνια (με αιχμή το 2019 που προκάλεσαν 50.000 θανάτους). Συγκριτικά: οι θάνατοι από τα νοθευμένα περιττώματα της «ηρωίνης» της μαύρης αγοράς κυμαίνονται από μεταξύ 650 και 750 ετησίως. Στον πυρήνα της κρίσης βρίσκονται τα ισχυρά οπιοειδή OxyContin (της Purdue Pharma) και Duragesic (της Johnson & Johnson), που αντιστοιχούν σε μια αγορά δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο. 

Στις 11 Απριλίου η εταιρεία J & J αντιμετώπισε σφοδρές αντιδράσεις από τους επενδυτές της μετά την χορήγηση στον Διευθύνοντα Σύμβουλό της μπόνους ύψους 17% επί της ετήσιας αμοιβής του, τη στιγμή που εταιρεία πληρώνει δισεκατομμύρια δολάρια σε πρόστιμα για το ρόλο της στην έκρηξη της επιδημία των οπιοειδών στη χώρα μέσω κατευθυνόμενης συνταγογραφίας [τα οπιοειδή είναι συνθετικά προϊόντα που έχουν παρεμφερείς δράσεις με τη Μορφίνη που είναι φυσικό παράγωγο του οπίου – και την Ηρωίνη που είναι ημισυνθετικό παράγωγο του οπίου, το οποίο προκύπτει από τη μετατροπή της μορφίνης σε ηρωίνη]. 

Εκτός από την τρομακτική συμβολή της στην διαμόρφωση της κρίσης των οπιοειδών (ένα είδος νόμιμης –συνταγογραφούμενης– συνθετικής ηρωίνης), η Johnson & Johnson διώκεται, μεταξύ άλλων, και για το πιο εμβληματικό προϊόν της, το πασίγνωστο Baby Powder (ταλκ για μωρά) που κυκλοφορούσε επί δεκαετίες εν γνώσει της J & J ότι προκαλούσε καρκίνο επειδή περιείχε αμίαντο 

Η J & J έχει ένα βαρύ «ποινικό μητρώο», δηλαδή μια μακρά ιστορία αστικών και ποινικών αγωγών εναντίον της, με αποτέλεσμα να υποχρεούται να πληρώσει πολλές εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε πρόστιμα για τη διευθέτηση ενός μέρους απ’ αυτές τις αγωγές και να αναγκαστεί να ανακαλέσει ορισμένα τοξικά προϊόντα της. 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝ ΧΡΗΣΕΙ «ΕΜΒΟΛΙΑ» 

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν διαθέσιμα 4 «εμβόλια» που πήραν άδεια για πειραματική «χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) και 1 που δεν έχει αδειοδοτηθεί ακόμη. Απ΄ αυτά που έχουν αδειοδοτηθεί τα δύο είναι «εμβόλια» mRNA (της Pfizer και της Moderna), και τα άλλα δύο είναι "εμβόλια" με (γενετικά τροποποιημένο) φορέα αδενοϊού (της Astra Zeneca και της Johnson & Jonhson/Janssen).

Ένα πέμπτο "εμβόλιο", το ρωσικό Sputnik-5 που δεν έχει πάρει ακόμη άδεια, είναι επίσης «εμβόλιο» με φορέα αδενοϊού. Η διαφορά των τριών «εμβολίων» με φορέα αδενοϊού αφορά τις τεχνικές τροποποίησης του ιού που χρησιμοποιήθηκε.

 

 

Υ.Γ. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Στις 12 Απριλίου 2021 ανακοινώθηκε ότι «η Αυστραλία εγκατέλειψε το στόχο που είχε να εμβολιάσει σχεδόν το σύνολο των 26 εκατομμυρίων κατοίκων της μέχρι το τέλος του 2021, και συστήθηκε στους ανθρώπους κάτω των 50 ετών να κάνουν το εμβόλιο της Pfizer αντί του εμβολίου της AstraZeneca».

https://www.liberal.gr/world/australia-egkataleipetai-o-stochos-gia-emboliasmo-olou-tou-plithusmou-mechri-to-telos-tou-2021/369996 

 

 

Pin It