ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ

Τα παιδιά δεν είναι «ινδικά χοιρίδια» της Big Pharma

 ΟΙ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ

ΠΟΥ - 22/06: «Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται, προς το παρόν»

ΠΟΥ - 23/06: «Τα εμβόλια είναι κατάλληλα για τα παιδιά»

Επιλογή, επιμέλεια κειμένου, εισαγωγικό σημείωμα:

Κλεάνθης Γρίβας

24 Ιουνίου 2021

 

Βεβαίως, όλα είναι δυνατά όταν διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας είναι (από το 2017) o Αιθίοπας Tedros Ghebreyesus, που δεν έχει καμμιά σχέση με την ιατρική, ένας πρώην τρομοκράτης, μέλος του «πολιτικού γραφείου» της τρομοκρατικής οργάνωσης «Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο Tigray» (Tigray People's Liberation Front - TPFL),  η οποία περιλαμβάνεται στην «Παγκόσμια βάση δεδομένων για την τρομοκρατία» (της Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ) για μια σειρά απαγωγών, βομβιστικών επιθέσεων, δολοφονιών και ένοπλων ληστειών.

Βλέπε: https://www.zougla.gr/kosmos/article/ine-tromokratis-o-dief8intis-tou-pouwho 

H τρομοκρατική οργάνωση TPFL [της εθνοτικής μειονότητας Tigray που αποτελεί το 6% του πληθυσμού της Αιθιοπίας], με μανιφέστο της το 1975, είχε κηρύξει «αιώνιο γενοκτονικό πόλεμο» εναντίον γειτονικών πληθυσμών και, κυρίως, εναντίον των εθνοτικών ομάδων Amhara και Oromo, που αντιπροσωπεύουν το 30% και το 34% του πληθυσμού, αντιστοίχως. 

Το 1991, μετά από πολλά χρόνια ανθρωποβόρου πολέμου, το TPFL ανέτρεψε το καθεστώς του Μενγκίστου με τη βοήθεια ενός άλλου «απελευθερωτικού κινήματος» της Ερυθραίας και ανέλαβε την εξουσία ως κλάδος ενός ενιαίου «μαρξιστικού» κόμματος, του «Λαϊκού Δημοκρατικού Επαναστατικού Μετώπου της Αιθιοπίας» (EPDRF), ένας τίτλος που εμπεριέχει 4 ψέματα σε 4 λέξεις. Και ο Tedros ανέλαβε «υπουργός υγείας» της Αιθιοπίας από το 2005 έως το 2012. 

Έκτοτε, η διαδρομή του πρώην τρομοκράτη Tedros Ghebreyesus είναι εντυπωσιακή: Διευθυντής του Παγκόσμιου Ταμείουπό το 2009 έως το 2011), ενός προγράμματος για την καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας, που ξεκίνησε από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates. Επικεφαλής του Συντονιστικού Συμβουλίου του προγράμματος UNAIDS. Μέλος του Δ.Σ. της  GAVI [Global Alliance for Vaccines and Immunization), που ιδρύθηκε το 2000, με βασικό χρηματοδότη το Ίδρυμα Bill & Melinda Foundation. Και στενά συνδεόμενος με το Ίδρυμα Κλίντον και την Πρωτοβουλία Κλίντον για το AIDS (CHAI). Και άλλα συναφή. 

Οργανώσεις όπως η Διεθνής Αμνηστία, η Human Rights Watch (HWR), κατάγγελλαν την πολιτική βία του TPFL επί δεκαετίες και αποκάλυπταν ότι ο Tedros Ghebreyesus ως υπουργός Υγείας της Αιθιοπίας, εφάρμοσε μια πολιτική πραγματικής γενοκτονίας. 

Αλλά, οι πάτρωνες και οι συνεργάτες του Tedros Ghebreyesus ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι να έχουν στο τιμόνι του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας, έναν πρώην τρομοκράτη που (εξαιτίας του παρελθόντος του), τον κρατούσαν ποικιλοτρόπως παντοειδείς οργανισμοί και «υπηρεσίες» (μυστικές και φανερές)  και συνεπώς ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για οποιαδήποτε δουλειά. 

Εξ ου και η απεριόριστη «εκτίμηση» που έκφρασε γι’ αυτόν ο διαβόητος Dr. Anthony Fauci, ο άνθρωπος-κλειδί του βαθέως κράτους στο χώρο της υγείας, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Tedros Ghebreyesus, κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές συνεντεύξεις τύπου για την Covid-19 στον Λευκό Οίκο, λέγοντας: «Ο Tedros είναι πραγματικά εξαιρετικό άτομο.  Τον γνωρίζω από τότε που ήταν υπουργός Υγείας στην Αιθιοπία.   Ο ΠΟΥ τα πήγε πολύ καλά υπό την ηγεσία του».  [ https://www.youtube.com/watch?v=pMjyTioY8Rg ]

Περισσότερα για τον «βίο και την πολιτεία» του πρώην τρομοκράτη και νυν διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας (ΠΟΥ) Tedros Ghebreyesus, που εμφανίζεται πάντα χαμογελαστός και αυτοπαρουσιάζεται ως ταπεινός άνθρωπος και «ευεργέτης» της ανθρωπότητας που είναι αφοσιωμένος στο δύσκολο έργο του, βλέπε https://www.zougla.gr/kosmos/article/ine-tromokratis-o-dief8intis-tou-pouwho

Κ.Γ.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ

 ΠΟΥ - 22/06: «Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται, προς το παρόν»

ΠΟΥ - 23/06: «Τα εμβόλια είναι κατάλληλα για τα παιδιά»

Children’s Health Defense.org

The Defender

Megan Redshaw

22 Ιουνίου 2021

https://childrenshealthdefense.org/defender/who-updates-guidance-children-should-not-be-vaccinated/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=3e35c836-aad8-4559-a973-7033b818afa8

 

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, στις επίσημες «Οδηγίες»  του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας  σχετικά με το ποιος πρέπει να κάνει τα «εμβόλια»-Frankenstein δηλώνονταν κατηγορηματικά ότι «τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται προς το παρόν… δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να δικαιολογούν τον εμβολιασμό των παιδιών». 

ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ο ίδιος Οργανισμός αφαίρεσε από την ιστοσελίδα του την επίμαχη Σύσταση ότι «τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται προς το παρόν», και την αντικατέστησε  με την εκπληκτική Σύσταση ότι «μια ομάδα εμπειρογνωμόνων βρήκε [μέσα σε ένα 24ωρο!!!] ότι τα εμβόλια είναι κατάλληλα για χρήση από παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών». 

Παρατίθεται η σχετική ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την «διόρθωσή» της. Μέσα σε κόκκινο πλαίσιο περιλαμβάνεται η σύσταση που αφαιρέθηκε. 

Μέχρι τις 22 Ιουνίου 2021, στις Συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας (ΠΟΥ) σχετικά με το ποιοι πρέπει να κάνουν τα εμβόλια COVID, δηλώνονταν κατηγορηματικά ότι «τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται, προς το παρόν», διότι, ανάμεσα στα άλλα, «δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά στοιχεία, ώστε να γίνουν συστάσεις για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της COVID-19».  

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του παρόντος άρθρου στο The Defender στις 22 Ιουνίου 2021, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας αφαίρεσε από τις Οδηγίες του σχετικά με το ποιος πρέπει να κάνει το εμβόλιο COVID, η σύσταση «Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται προς το παρόν» αντικαταστάθηκε από την σύσταση ότι «μια ομάδα εμπειρογνωμόνων βρήκε ότι τα εμβόλια είναι κατάλληλα για χρήση από παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών». 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας είχε δηλώσει προηγουμένως ότι «ο εμβολιασμός παιδιών κατά της COVID δεν αποτελεί προτεραιότητα λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας των δόσεων σε παγκόσμια κλίμακα», όπως ανέφερε το Fox News. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης στις 3 Ιουνίου 2021, η οποία μεταδόθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Dr. Kate O'Brien, παιδίατρος και διευθύντρια του τμήματος εμβολίων του ΠΟΥ, δήλωσε ότι: 

«Tα παιδιά δεν θα πρέπει να είναι το επίκεντρο των προγραμμάτων ανοσοποίησης για την COVID, ακόμη και εάν ένας αυξανόμενος αριθμός πλούσιων χωρών επιτρέπουν τη χορήγησή τους σε εφήβους και παιδιά. Τα παιδιά διατρέχουν πάρα πολύ χαμηλό κίνδυνο προσβολής από την COVID. Το σκεπτικό για τον εμβολιασμό παιδιών ήταν να σταματήσει η μετάδοση και όχι να τα προστατεύσει από το να αρρωστήσουν ή να πεθάνουν… Τα παιδιά δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν για να επιστρέψουν στο σχολείο. Ο εμβολιασμός των παιδιών προκειμένου να επιστρέψουν στα σχολεία δεν είναι η κυρίαρχη απαίτηση». 

Όμως, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσαν ήδη το πράσινο φως για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 12 έως 15 ετών με ορισμένα εμβόλια COVID. Στο Ηνωμένο Βασίλειο «μια απόφαση για εμβολιασμό των παιδιών 12 έως 17 ετών είναι απίθανο ότι θα συνιστάται από τους ειδικούς συντόμως», ανέφερε το BBC NEWS .

Στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν εμβολιάζονται ούτε και παιδιά τα οποία έχουν ιατρικές παθήσεις, παθήσεις που στους ενήλικες θα αύξαναν τον κίνδυνο μόλυνσης από COVID. Συνιστάται να εμβολιάζονται μόνο εκείνοι με «πολύ υψηλό κίνδυνο έκθεσης και σοβαρά συνέπειες».

Ένα επιχείρημα για τον μη-εμβολιασμό των παιδιών για την COVID είναι ότι έχουν σχετικά πολύ μικρό όφελος από αυτό. 

«Ευτυχώς, ένα από τα λίγα καλά πράγματα σ’ αυτή την πανδημία είναι ότι τα παιδιά πολύ σπάνια επηρεάζονται σοβαρά από την COVID», δήλωσε ο Adam Finn, μέλος της «Μικτής Επιτροπής για τον Εμβολιασμό και την Ανοσοποίηση» του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Οι λοιμώξεις στα παιδιά είναι σχεδόν πάντα ήπιες ή ασυμπτωματικές, κάτι που έρχεται σε έντονη αντίθεση με τις ηλικιακές ομάδες που έχουν προτεραιότητα στις εκστρατείες εμβολιασμού. 

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Lancet, και αφορούσε σε 7 χώρες – μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ – διαπίστωσε ότι λιγότερα από 2 δύο παιδιά ανά 1 εκατομμύριο πέθαναν με COVID σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

 

Στα παιδιά, τα οφέλη των εμβολίων δεν υπερτερούν των κινδύνων 

Όπως ανέφερε ο Defender , η αμερικανική «Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) στις 10 Ιουνίου 2021, συνεδρίασε για να συζητήσει τη χορήγηση άδειας έκτακτης ανάγκης (EUA) για εμβόλια COVID σε παιδιά κάτω των 12 ετών. 

Σ’ αυτή τη συνεδρίαση, πολλοί ειδικοί εκφράστηκαν εναντίον της χορήγησης μια τέτοιας άδειας, υποστηρίζοντας ότι στα παιδιά τα οφέλη δεν υπερτερούν των κινδύνων. 

Ο Dr. Peter Doshi, Ph.D., αναπληρωτής καθηγητής στη Σχολή Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου του Maryland και αρχισυντάκτης της ιατρικής επιθεώρησης  British Medical Journal (BMJ), δήλωσε κατά τη διάρκεια της ανοιχτής δημόσιας ακρόασης ότι «δεν υπάρχει κάποια έκτακτη ανάγκη που να δικαιολογεί τη χορήγηση άδειας χρήσης ‘έκτακτης ανάγκης’ (EUA) για τον εμβολιασμό των παιδιών για την COVID».

 

Ο Dr. Peter Doshi, αναφερόμενος στην εξέταση του αιτήματος   της Pfizer για την απόκτηση άδειας πειραματικής χρήσης (EUA) για τη χορήγηση εμβολίων COVID σε παιδιά 12 έως 15 ετών, είπε ότι από τις κλινικές δοκιμές που παρουσίασε η εταιρεία, προέκυπτε ότι «οι ζημιές ήταν υπέρτερες από τα οφέλη και εκείνοι που είχαν πάρει το εικονικό φάρμακο ήταν σε καλύτερη κατάσταση από εκείνους που έλαβαν το εμβόλιο».

Ο Dr. Peter Doshi επισήμανε ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες μεταξύ των εμβολιασθέντων ήταν συχνές και ότι: «Τα δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δείχνουν ότι «το 23% των παιδιών ηλικίας 0 έως 4 ετών και το 42% των παιδιών ηλικίας 5 έως 17 ετών είχαν ήδη COVID και έχουν ισχυρή φυσική ανοσία». 

Η Kim Witczak , εκπρόσωπος των καταναλωτών στην Συμβουλευτική Επιτροπή της FDA, εξέφρασε μεγάλες ανησυχίες για την πρόωρη έγκριση εμβολίων COVID για παιδιά. Η Witczak είπε ότι «τα δεδομένα δείχνουν ότι τα παιδιά δεν απειλούνται από κάποιο κίνδυνο και οι αυξανόμενες ενδείξεις βλάβης που προκαλούνται από τα εμβόλια COVID δεν πρέπει να αγνοούνται». 

Η Kim Witczak και ο Dr. Peter Doshi είναι μεταξύ των 27 ερευνητών και κλινικών γιατρών απ’ όλο τον κόσμο, που ζήτησαν  δημοσίως  από την FDA να αρνηθεί να χορηγήσει κανονική άδεια στα εμβόλια COVID έως ότου ληφθούν μέτρα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους. 

Βλέπε: https://childrenshealthdefense.org/defender/petition-fda-get-science-right-before-approving-covid-vaccines/

 

Ο Dr. Sidney Wolf, ιδρυτής και ανώτερος σύμβουλος της «Health Research Group», επεσήμανε επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης  της FDA ότι «τα δεδομένα των CDC από τις 1 Ιανουαρίου έως τις 31 Μαρτίου έδειξαν μόνο 204 νοσηλείες και μηδέν (0) θανάτους λόγω της COVID στην ηλικιακή ομάδα ηλικίας 12 έως 17 ετών». 

Όπως ανέφερε ο The Defender στις 26 Μαΐου 2021, δύο πρόσφατες δημοσιεύσεις στο περιοδικό Hospital Pediatrics, διαπίστωσαν ότι "οι παιδιατρικές νοσηλείες για το COVID υπερ-διαγνώστηκαν κατά τουλάχιστον 40%, με επιπτώσεις σε εθνικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν τον εμβολιασμό παιδιών".

Τα εμβόλια COVID προκαλούν καρδιακή φλεγμονή στους εφήβους 

Ο Dr. Tom Shimabukuro, αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Ασφάλειας Ανοσοποίησης των CDC, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της FDA στις 10 Ιουνίου 2021 δήλωσε ότι «υπάρχουν ‘πολύ λίγες’ αναφορές για μυοκαρδίτιδα ή περικαρδίτιδα σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών που έχουν κάνει εμβόλια COVID». 

Ωστόσο, τα δεδομένα των CDC που παρουσίασε ο ίδιος ο Shimabukuro έδειξαν ότι ο αριθμός των περιπτώσεων φλεγμονής της καρδιάς μεταξύ των νέων που εμβολιάστηκαν προσφάτως με τη δεύτερη δόση εμβολίου mRNA, ήταν υψηλότερος από τον αναμενόμενο. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο CBS News εντοπίστηκαν 226 αναφορές περιπτώσεων που μπορούσαν να ανταποκρίνονται στον «ορισμό της υπόθεσης» της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας σε παιδιά 12-15 ετών μετά τον εμβολιασμό τους. O Dr. Shimabukuro κατά την παρουσίασή του είπε ότι:

«Μεταξύ των νέων 16 έως 17 ετών, μέχρι τις 31 Μαΐου αναφέρθηκαν 79 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας.  Ενώ, ο αναμενόμενος αριθμός μεταξύ των ατόμων αυτής της ηλικιακής ομάδας κυμαίνεται μεταξύ 2 και 19 περιπτώσεων». 

Τα στοιχεία των CDC έδειξαν επίσης ότι «μεταξύ των νέων ηλικίας 18 έως 24 ετών, υπήρχαν 196 αναφορές μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας. Ενώ ο αναμενόμενος αριθμός μεταξύ των ατόμων αυτής της ηλικιακής ομάδας κυμαίνεται μεταξύ 8 και 83 περιπτώσεων». 

Η «Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης» (ACIP) των CDC είχε προγραμματίσει μια έκτακτη συνεδρίαση για τις 18 Ιουνίου 2021 για την ενημέρωση των στοιχείων και την περαιτέρω αξιολόγηση της μυοκαρδίτιδας μετά την χορήγηση των εμβόλια της Pfizer και της Moderna. Αλλά, τα CDC ανέβαλαν τη συνεδρίαση για το τελευταίο δεκαήμερο του ​​Ιουνίου.

 

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από το σύστημα VAERS , υπήρξαν 1.117 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας (καρδιακή φλεγμονή) σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, οι οποίες αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ μετά τον εμβολιασμό για την COVID από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 11 Ιουνίου 2021. Από αυτές, 109 αναφορές αφορούσαν σε παιδιά 12 έως 17 ετών, από τις οποίες οι 108 αποδίδονται στη Pfizer. Επί του παρόντος, 

 

 

Ο Υπερασπιστής (The defender) αντιμετωπίζει λογοκρισία σε πολλά κοινωνικά κανάλια. Φροντίστε να μείνετε σε επαφή με τις σημαντικές ειδήσεις με την εγγραφή σας στα κορυφαία νέα της ημέρας Είναι δωρεάν .

 

Pin It