ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΜΑ):

ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ"-FRANKENSTEIN

Τίτλος του εγγράφου:

«ΑΜΑ: ΟΔΗΓΟΣ COVID-19 - Μηνύματα για τα εμβόλια, τις κλινικές δοκιμές των εμβολίων και τον αγώνα κατά της παραπληροφόρησης για τα εμβόλια».

 ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΓΡΙΒΑ

ΟΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

 Κλεάνθης Γρίβας

9 Σεπτεμβρίου 2021 

«Ο σκοπός της Νέας Γλώσσας ήταν να καταργήσει κάθε άλλο τρόπο σκέψης… Σ’ αυτό συνέβαλαν, πρώτον η εφεύρεση καινούριων λέξεων αλλά, κυρίως, η εξάλειψη των ανεπιθύμητων λέξεων και η απογύμνωση των ανορθόδοξων λέξεων που είχαν απομείνει από κάθε δευτερεύουσα έννοια… Η Νέα γλώσσα είχε ως σκοπό να περιορίσει τον ορίζοντα της σκέψης, και ο σκοπός αυτός εξυπηρετήθηκε άμεσα μειώνοντας στο ελάχιστο την εκλογή των λέξεων… Όλες οι λέξεις που αφορούσαν τις ιδέες της ελευθερίας και της ισότητας περιλαμβάνονταν σε μια μόνο λέξη, την «εγκλημασκέψη», ενώ όλες οι λέξεις που είχαν σχέση με την αντικειμενικότητα και τον ορθολογισμό περιλαμβάνονταν στη λέξη «παλαιοσκέψη»… Στη Νέα Γλώσσα δεν ήταν δυνατό να παρακολουθήσεις μια διαφορετική σκέψη πέρα από την αντίληψη ότι ήταν ‘αιρετική’. Πέρα απ’ αυτό το σημείο, οι λέξεις ήταν ανύπαρκτες… Καμιά λέξη στο Λεξιλόγιο Β [της Νέας Γλώσσας] δεν ήταν ιδεολογικά ουδέτερη. Πολλές απ’ αυτές ήταν κατ’ ευφημισμό. Λέξεις όπως «κατασκήνωση χαράς» (δηλαδή, Στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας) ή «Υπουργείο Ειρήνης» (δηλαδή, Υπουργείο Πολέμου) σήμαιναν το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό φαινόταν ότι έλεγαν…»

George Orwell: 1984 [Παράρτημα: Οι Αρχές της Νέας Ομιλίας] 

Η ραγδαία άνοδος του ολοκληρωτισμού συνοδεύεται από την κατίσχυση μιάς νέας πολιτικής «φιλοσοφίας» που συμπυκνώνεται από τον Μουσολίνι στη διακήρυξη: 

«Τίποτα έξω από το κράτος, τίποτα πάνω από το κράτος, τίποτα ενάντια στο κράτος. Όλα στο κράτος, όλα για το κράτος, όλα μέσω του κράτους...»

Μπενίτο Μουσολίνι: Λόγοι [στο Α.Camus: Ο Επαναστατημένος Άνθρωπος, 1971]. 

Απ' αυτή την πολιτική «φιλοσοφία» απορρέει μιά καινούργια αντίληψη για την κοινωνία και τον άνθρωπο, σύμφωνα με την οποία η κοινωνία μπορεί να υφίσταται μόνο ως πεδίο της διαδικασίας εκ-κρατισμού της, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να υπάρχει μόνο ως μέσο για την επιτέλεση των σκοπών της κρατικής εξουσίας. 

«Μόνον από πολιτική άποψη διακρίνουμε τον λαό σε αστούς με ίσα δικαιώματα και σε υπηκόους που δεν έχουν κανένα απολύτως πολιτικό δικαίωμα». 

[Α. Χίτλερ: Ο Αγών μου. Αθήνα, Αντιφασιστική Βιβλιοθήκη, τ.2].

Στις 24 Απριλίου 1793, ο Saint-Just προειδοποιούσε την ανθρωπότητα από το βήμα της Συντακτικής:

«Όλες οι τέχνες δημιουργούν αριστουργήματα. Η τέχνη της διακυβέρνησης των ανθρώπων δημιουργεί μόνο τέρατα».

Πάνω από δύο αιώνες αργότερα, η ανθρωπότητα καλείται να πληρώσει το τίμημα της ιστορικής της «κωφότητας», διαπιστώνοντας έκπληκτη ότι η εξουσιαστική διεκδίκηση για την καθολικοποίηση και την οριστικοποίηση της δουλείας, έχει ήδη διατυπωθεί με σαφήνεια από τους εξουσιοφρενείς που ασκούν την αποτρόπαια «τέχνη της διακυβέρνησης» των ανθρώπων, και έχει σκιαγραφηθεί με ακρίβεια από τους διαχειριστές της τεχνο-επιστήμης του Θεραπευτικού Ολοκληρωτισμού που ευαγγελίζονται μια «ομαλοποιημένη κοινωνία» από ζόμπι, στην οποία:

«Η συμπεριφορά, τα συναισθήματα και οι πράξεις των ανθρώπων θα τηλεκατευθύνονται από ένα κεντρικό υπολογιστή... πρόκειται για τη μετατροπή των ανθρώπων σε ρομπότ που υπακούουν στις διαταγές ενός υπολογιστή, ο οποίος θα εγγυάται την παγκόσμια τάξη. Ποιός θα προγραμματίζει τον υπολογιστή; Tο μαντεύετε: Μια επιτροπή των μοναδικών κατόχων και εγγυητών της υγείας». 

[O θεραπευτικός ολοκληρωτισμός σκιαγραφήθηκε με ακρίβεια από τον Αμερικανό θεωρητικό του J. Delgado στο Physical Control of the Mind, N.Y. 1971. Αναφ. στο M. Bosquet: Οικολογία και Πολιτική, Αθήνα, Νέα Σύνορα, 1984, σ. 100].

Η προφητική και αγωνιώδης προειδοποίηση του Thomas Szasz βρίσκεται στο δρόμο της επαλήθευσής της. Γιατί τώρα πια είναι ολοφάνερο ότι:

«Η ανθρώπινη ελευθερία κινδυνεύει από μια διαβολική συμμαχία μεταξύ της κρατικής εξουσίας και της ιατρικής».

      [Thomas. Szasz: Συνέντευξη στην Il Giornale (αναδημ: εφ. Θεσσαλονίκη, 8/7/1975] 

Αν η καθολικοποίηση της κυριαρχίας των παγκοσμιοποιημένων κυρίαρχων «αλήτ» και του κράτους και η στρατοπεδική κοινωνία συνθέτουν μια πραγματικότητα προς την οποία τείνουν οι επιλογές των εξουσιοφρενών παλιάτσων που διαχειρίζονται τη δύναμη σ’ Ανατολή και Δύση, τότε η πλήρης καθυπόταξη της κοινωνίας στην ιατρική τυραννία αποτελεί θεμελιώδη διεκδίκηση εκείνων που επιδιώκουν να εξαλείψουν την ανθρώπινη ιδιότητα του ανθρώπου και να τον μεταπλαστούν οριστικά σε Πράγμα. 

Σ’ αυτή τη φάση, ο θεραπευτικός ολοκληρωτισμός ανάγεται σε κυρίαρχο στόχο και ο θεραπευτισμός σε κυρίαρχη ιδεολογία και προπαγανδιστικό αφήγημα. Και, όπως προειδοποιούσε ο Thomas Szasz:

«O θεραπευτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των πρόστυχων (ή το πρώτο, ανάλογα με το ποια αυθεντία θα ρωτήσουμε). Το δόγμα που μας επιτρέπει να διακηρύσσουμε αιώνια αγάπη γι' αυτούς που μισούμε και να τους επιβάλουμε ανελέητες τιμωρίες με την πρόφαση ότι τους προστατεύουμε από «ασθένειες» που το κύριο σύμπτωμά τους είναι η άρνηση των «ασθενών» να υποταγούν στην κυριαρχία μας».

[T. Szasz: Το Δεύτερο Αμάρτημα]

Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να παραθέσω απέναντι στις γενιές της κόρης μου και της εγγονής μου, είναι η εναντίωσή μου στο ολοκληρωτικό «θεραπευτικό» κράτος που, δυστυχώς, θα τις κληρονομήσουμε εάν δεν καταφέρουμε να αποκρούσουμε το παγκόσμιο υγειονομικό πραξικόπημα. Με την αμυδρή ελπίδα ότι αυτή η εναντίωση θα μπορούσε ίσως να αποτελέσει μιά μικρή μουσική φράση στη μεγάλη, συνολική και συλλογική Συμφωνία της αμφισβήτησής και της ανατροπής της ιατρικής τυραννίας.

Κλεάνθης Γρίβας

 

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΜΑ)

ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ"-FRANKENSTEIN 

 του Mike Adams

06 Σεπτεμβρίου 2021

https://www.naturalnews.com/2021-09-06-ama-document-teach-doctors-to-lie-while-murder-patients.html

 

(Natural News) Ο μηχανισμός της αυτοκαταστροφής που θα σαρώσει τη λατρεία θανάτου των παγκοσμιοποιητών έχει ήδη ενεργοποιηθεί. 

  • Η Κυβέρνηση βρίσκεται υπό κατάρρευση, χάνοντας την οικονομική στήριξη που της παρέχεται από την ομοσπονδιακή τράπεζα (Fed), με την συνεχή εκτύπωση fake-νομίσματος. 
  • Η Big Science πετάει τα σκουπίδια της έξω απ’ το σπίτι της, με τις γελοίες, απελπισμένες προσπάθειες να πετύχει την έγκριση νέων «εμβολίων» για τον κορωνοϊό, ενώ προωθεί εντελώς ανεξέλεγκτες «ενισχυτικές» δόσεις των παλιών που δεν υποστηρίζονται από κανένα απολύτως στοιχείο. 

Είμαστε μάρτυρες της εν εξελίξει ολοκληρωτικής αυτοκαταστροφής της Big Pharma, της Big Science, της Big Media και της Big Government, καθώς όλοι σκοντάφτουν ο ένας στον άλλο προσπαθώντας να δυσφημίσουν την ιβερμεκτίνη και τη βιταμίνη D, ενώ πιέζουν για την καταναγκαστική επιβολή των «εμβολίων» του θανάτου και την εγκαθίδρυση της ιατρικής τυραννία.  

Ωστόσο, το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να επιταχύνεται η αφύπνιση των ανθρώπων, καθώς βλέπουν την αυταρχική τρέλα και την παρανοϊκή λατρεία του επιστημονικού θανάτου που παρελαύνουν γύρω μας, ενώ οι επιτελείς και οι κλητήρες τους ισχυρίζονται ανερυθρίαστα ότι οι ελευθερίες μας πρέπει να διαγραφούν στο όνομα της «ασφάλειας». 

Στη Βικτώρια της Αυστραλίας, παρεμπιπτόντως, ο ανισόρροπος πρωθυπουργός Ντάνιελ Άντριους δήλωσε μόλις πριν λίγο ότι «οι μη-εμβολιασμένοι πολίτες θα κλειδωθούν (θα αποκλεισθούν) από όλες τις υπηρεσίες υγείας και τις νοσοκομειακές υπηρεσίες». Αν πάρουμε υπόψη το πόσο τοξικοί, θανατηφόροι και ανίκανοι έχουν γίνει οι γιατροί, αυτό είναι πιθανώς ευλογία. Ίσως οι ελεύθεροι άνθρωποι στην Αυστραλία να στραφούν επιτέλους στη διατροφή και τη φυσική ιατρική και, ως εκ τούτου, να παρακάμψουν τα ζόμπι που αυτοκτονούν με τα «εμβόλια». 

Η AMA δημοσιεύει έγγραφο που διδάσκει στους γιατρούς πώς να εξαπατούν τους ασθενείς με παραπληροφόρηση. 

Η Αμερικάνικη Ιατρική Εταιρεία (ΑΜΑ) –η οποία ανέκαθεν χρηματοδοτείται ποικιλοτρόπως και πολύ γενναιόδωρα από τη Big Pharma– ασχολείται τώρα με την εκπαίδευση των μελών της να λένε ψέματα στους ασθενείς παρέχοντας πληροφορίες που μπορεί να τους σκοτώνουν. Πρόσφατα, η ΑΜΑ δημοσίευσε ένα έγγραφο στο οποίο υποστηρίζει ότι «η άπληστη παραπληροφόρηση διαβρώνει την εμπιστοσύνη του κοινού στην επιστήμη και υπονομεύει την εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ιατρικά ιδρύματα». Και για να αποκτηθεί ξανά αυτή τη χαμένη εμπιστοσύνη, η AMA αποφασίζει να διδάξει στους γιατρούς πώς να λένε ψέματα στον κόσμο για τον COVID. 

  • Στη σελίδα 9 του εγγράφου, παραθέτει μια πρόσφατη δημοσκόπηση του ιδρύματος de Beaumont, και προτείνεται η χρήση μιας «εναλλακτικής γλώσσας» που μπορεί να βοηθήσει στον υποβάθμιση του πραγματικού περιεχομένου των μηνυμάτων για την COVID-19. Σύμφωνα μ΄ αυτή, υποδεικνύεται στους γιατρούς να αντικαθιστούν ορισμένες λέξεις ή φράσεις με άλλες με τρόπο ώστε να ακούγονται λιγότερο ολοκληρωτικές. 

Παράδειγμα: να αντικαθιστούν τον όρο «ποσοστά νοσηλείας» με τον όρο «θάνατοι» με αποτέλεσμα να υπερβάλλονται οι «θάνατοι από Covid» και να καλλιεργείται η μαζική υστερία. Όπως επίσης, να αντικαθιστούν ορισμένους όρους όπως το «κλείδωμα» [lockdown] με τον ευφημισμό «παραγγελία παραμονής στο σπίτι», επειδή αυτό κατά κάποιο τρόπο ακούγεται λιγότερο ολοκληρωτικό.

Δεν πρόκειται για λάθος: Η ΑΜΑ δίνει δημοσίως στους γιατρούς οδηγίες να λένε ψέματα για τους θανάτους «από» CovidΠρόκειται για ιατρική απάτη. 

  • Στη σελίδα 8 του εγγράφου, («Καλύτερες πρακτικές: γενικά μηνύματα στα μέσα») οι γιατροί ενημερώνονται για το «πώς να μπλοκάρουν, να αποκλίνουν και να ανακατευθύνουν ερωτήσεις των ασθενών» για να καλύπτουν την αλήθεια για τις βλάβες και τους θανάτους από εμβόλια.Έχουν λάβει συγκεκριμένες εντολές να αλλάζουν θέμα, να απορρίπτουν ερωτήσεις από δημοσιογράφους ή ασθενείς, και να προβάλλουν την «επίσημη» προπαγάνδα που έχει εγκριθεί από την AMA, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά βασίζονται σε «υποθέσεις» και όχι στην «επιστήμη» ή την «ιατρική». 

Ουσιαστικά, η AMA προσπαθεί τώρα να μετατρέψει τους γιατρούς σε μαριονέτες προπαγάνδας της παγκόσμιας ατζέντας της «νέκρωσης». Είναι προφανές ότι η άσκηση της πραγματικής ιατρικής δεν είναι [και ποτέ δεν ήταν] προτεραιότητα της AMA. Οι γιατροί δεν πρέπει να εξασκούν την ιατρική αλλά να ψεύδονται προκειμένου να παραμείνουν μέλη της AMA. 

Ακολουθεί μια ενότητα από το έγγραφο της ΑΜΑ που παρατίθεται εδώ,  με τίτλο, «Αλλαγές γλωσσικών όρων για την COVID-19» (σελίδα 9) 

ΑΝΤΙ ΓΙΑ

NA ΛΕΤΕ

Lockdown

Εντολές παραμονής στο σπίτι

COVID Εντολές, Οδηγίες, Έλεγχοι, Διαταγές

Πρωτόκολλά COVID

Εθνικό καθήκον

Προσωπική υπευθυνότητα

Κορωνοϊός / COV1D-19

Πανδημία

Ποσοστά νοσηλείας

Θάνατοι

Ήττα / Σύγκρουση

Συντριβή / Εξάλειψη

Operation warp speed [επιχείρηση ταχύτατης παρασκευής «εμβολίων»]

Τυπική διαδικασία

Κυβέρνηση

Υπηρεσίες δημόσιας υγείας

Επιστήμη/Ιατρική / βασισμένες σε δεδομένα

βασισμένα σε δεδομένα

Συνέπειες από την μη-λήψη του εμβολίου

Οφέλη από τη λήψη του εμβολίου

Η λήψη του εμβολίου είναι η σωστή επιλογή

Η λήψη του, σας καθιστά ασφαλείς

Προβλεψιμότητα / βεβαιότητα

Επιστροφή στο φυσιολογικό

Ανακαλύψτε / Δημιουργήστε / Επινοήστε

Ερευνήστε

Κόστος σε $ / Αριθμός συμμετεχόντων

Σοβαρός επαγγελματίας

Security / Ασφάλεια

Safety / Ασφάλεια

Παραπλανημένος / Μπερδεμένος

Σκεπτικιστής / Ανήσυχος για

Historic / Ιστορικό

Προχωρημένο / Πρωτοποριακό

Κορυφαίοι ειδικοί παγκοσμίως

Κορυφαίοι ειδικοί της Αμερικής

Μ’ αυτό το έγγραφο, η AMA παρέχει αποδεικτικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διωχθούν οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι της για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτό που είναι εξίσου ανησυχητικό σε όλα αυτά, είναι το γεγονός ότι η AMA φαίνεται να μην έχει επίγνωση ότι με την ανάρτηση αυτού του εγγράφου, (α) παραδέχεται τη δική της συνενοχή στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και (β) ότι αυτό το έγγραφο –που δίνει οδηγίες στους γιατρούς να λένε ψέματα στους ασθενείς– μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο για την παραπομπή των ηγετών της AMA που συμμετέχουν σ’ αυτό το δολοφονικό σχέδιο σε διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου.

Αρχικά, πληροφορήθηκα την ύπαρξη αυτού του εξαιρετικού εγγράφου της AMA παρακολουθώντας τον Dr. Bryan Ardis σε συνέντευξη που πήρε από τον Stew Peters (και οι δύο είναι οικοδεσπότες του Brighteon.TV ). Πρόκειται για μια καταπληκτική συνέντευξη, που εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στην απάτη της AMA και στον τρόπο με τον οποίο μετατρέπει τους γιατρούς σε προπαγανδιστές που συμμετέχουν σε ιατρική γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας. 

Θα καλύψω το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες στο podcast μου στις 6 Σεπτεμβρίου, αποκαλύπτοντας εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να απορρίψουμε την λατρεία του ιατρικού θανάτου, η οποία αυτή τη στιγμή, μέσω των καταστροφών που προκαλεί, τινάζει στον αέρα την ίδια της την αξιοπιστία, ενώ συγχρόνως σκοτώνει τους δικούς της υποστηρικτές με τα «εμβόλια» θανάτου:

Brighteon.com/73a770d9-0873-426d-8040-b7329e53922a 

Αυτή τη στιγμή, το σχέδιο της ιατρικής γενοκτονίας πνίγεται στον ωκεανό των εγκλημάτων του, και πρέπει απλώς να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να μη μας παρασύρει στον χαμό του.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

ROLLING STONE: Το περιοδικό Rolling Stone που πριν από μερικά χρόνια κατασκεύασε και δημοσίευσε μια Fake-ιστορία βιασμού σε πανεπιστημιούπολη, επανέρχεται τώρα με παρόμοια fake-ιστορία-μα@@κία που ισχυρίζεται ότι τα νοσοκομεία της Οκλαχόμα είναι γεμάτα με ασθενείς που έχουν υποστεί βλάβη από την ιβερμεκτίνη

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ διαπίστωσαν ισχυρή σχέση μεταξύ της εξωσωματικής γονιμοποίησης και του αυξημένου κινδύνου καρκίνου του μαστού 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Το περιοδικό Rolling Stone κατασκευάζει ψεύδη για νοσοκομεία που ήταν γεμάτα ασθενείς λόγω υπερδοσολογίας της ιβερμεκτίνης 

ΑΛΛΕΡΓΙΑ: 9 Συνηθισμένοι παράγοντες αλλεργίας που κρύβονται στο σπίτι σας και πώς να τους αποφύγετε 

Dr. CHANT: Ο ιός COVID θα είναι μαζί μας «για πάντα» - οι άνθρωποι θα πρέπει να «συνηθίσουν» ατελείωτα ενισχυτικά «εμβόλια» 

ΚΑΝΑΔΑΣ (Τορόντο): Τεράστια πλήθη και αστυνομικοί του Τορόντο συμμετέχουν σε συγκέντρωση για την ελευθερία ενάντια στα «διαβατήρια εμβολίων» 

ΗΝΩΜ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Οι πωλήσεις εισιτηρίων για εκδηλώσεις «ισοπεδώνονται» καθώς η εξέγερση ενάντια στα διαβατήρια εμβολίων αυξάνεται 

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΜΑ) δημοσιεύει ένα εκπληκτικό έγγραφο που διδάσκει τους γιατρούς ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ και να υπερβάλλουν εσκεμμένα τους ισχυρισμούς περί θανάτου από covid… η AMA ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΤ εκθέτει τα διαβατήρια εμβολίων ως «επιστημονική ανοησία» 

PFIZER και MERCK: Δοκιμάζουν νέα φάρμακα για την COVID από το στόμα

 

Pin It