ΤΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ" mRNA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

που μοιάζουν με «Ενημερώσεις λογισμικού» για το σώμα μας

 Δρ Joseph Mercola 

Ανάλυση - 15 Σεπτεμβρίου 2021 

 Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 31-03-2021. Ενημερώθηκε στις 15-09-2021.

Και αποκλείστηκε από το διαδίκτυο με την παρέμβαση της λογοκρισίας της Big Tech στις 17-09-2021. 

Σε όλες τις εποχές, σε κάθε κοινωνία και σε οποιοδήποτε καθεστώς, όλοι οι δουλόφρονες μισθωμένοι λογοκριτές ανήκουν στο κατώτερο, απεχθέστερο και αηδιαστικότερο στρώμα του κοινωνικού, «διανοητικού» και ηθικού «Αληταριάτου», μαζί με τους παιδεραστές, τους βιαστές γυναικών και ανδρών, τους βασανιστές, και τους χαφιέδες. Ένας συρφετός που αξίζει μόνο την περιφρόνησή μας.

Με τους παντός χρώματος και καιρού παιδεραστές, βιαστές, βασανιστές, χαφιέδες και  λογοκριτές δεν κάνεις ποτέ διάλογο. Απλώς τους φτύνεις με αηδία.

Κ. Γ.

 

Επιλογή-επιμέλεια κειμένου

Κλεάνθης Γρίβας

22/09/2021

 ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ 

  • Στο αρχείο της στη SEC, η Moderna περιγράφει τα προϊόντα mRNA ως «τεχνολογία γονιδιακής θεραπείας».Το ίδιο και στο αρχείο της στη SEC, η Pfizer/BioNTech διευκρινίζει επίσης ότι στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι θεραπείες mRNA ταξινομούνται ως «φαρμακευτικά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας».

[Η Securities and Exchange Commission / SEC είναι μια σημαντική υπηρεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ με πρωταρχικό της σκοπό την επιβολή του νόμου εναντίον της χειραγώγησης της αγοράς]. 

  • Η τεχνολογία mRNA έχει αναγνωριστεί εξαρχής ως μια μορφή γονιδιακής θεραπείας που δεν αλλοιώνει οριστικά το DNA σας. Ωστόσο, ορισμένοι ιατρικοί εμπειρογνώμονες ανησυχούν ότι οι ενέσεις mRNA θα μπορούσαν να μεταγραφούν αντίστροφα στο γονιδίωμά μας και να αλλάξουν το DNA μας σε πιο μόνιμη βάση. 
  • Μια μελέτη από επιστήμονες του MIT και του Χάρβαρντ καταδεικνύει ότι τμήματα του RNA από τον SARS-CoV-2 μεταγράφονται αντίστροφα στο ανθρώπινο γονιδίωμα, και είναι πιθανό να γίνουν μόνιμο στοιχείο του ανθρώπινου DNAΑυτό θεωρήθηκε αδύνατο, αλλά αυτή η άποψη τώρα αμφισβητείται από πολούς επιστήμονες. 
  • Σε μια ομιλία TED του 2017, ο Δρ Tal Zaks, επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της Moderna, περιγράφει τα εμβόλια mRNA της εταιρείας του ως «τεχνολογία πληροφοριών» και παρομοιάζει το mRNA με το λειτουργικό σύστημα του σώματός μας. Ως εκ τούτου, τα «εμβόλια»-mRNA είναι «ενημερώσεις λογισμικού» (software updates) του ανθρώπου, εισάγοντας έτσι τον μετα-ανθρωπισμό. 
  • Ένας καθηγητής ερευνών από το Περού, προειδοποιεί ότι ο μετα-ανθρωπισμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος στις ατζέντες της Μεγάλης Επαναφοράς και της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, οι οποίες εκτυλίσσονται με έξαλλο ρυθμό υπό την αιγίδα της πανδημίας του COVID-19

 ●● 

Σε αρκετά προηγούμενα άρθρα, έχω αναλύσει το γιατί τα εμβόλια COVID-19 είναι στην πραγματικότητα γονιδιακές θεραπείες και όχι εμβόλια. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια ευθύς εξαρχής αναγνωρισμένη μορφή γονιδιακής θεραπείας, οι παραγωγοί εμβολίων προσπαθούν τώρα να αρνηθούν ότι αυτή η τεχνολογία mRNA είναι γονιδιακή θεραπεία. 

  • Ένας λόγος για αυτό που συμβαίνει αυτό –ο οποίος διατυπώθηκε από τον David Martin, Ph.D.– μπορεί να αφορά το γεγονός ότι όσα προϊόντα θεωρούνται «εμβόλια», καλύπτονται από νομική ασυλία για οποιαδήποτε βλάβη προκαλέσουν, ενώ οι πειραματικές γονιδιακές θεραπείες δεν καλύπτονται από ασυλία. [ Weston Price, January 25, 2021 ]

 Αυτό σημαίνει ότι εάν χαρακτηριστούν ως «εμβόλια» καλύπτονται από ασυλία παρόλο που είναι πειραματικές γονιδιακές θεραπείες, για όσο ισχύει η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA). Από τη στιγμή που το «εμβόλιο» mRNA της Pfizer /BioNTech εγκρίθηκε ως επίσημα ως εμβόλιο από την FDA, οι παρασκευαστές του διαθέτουν πλήρη νομική ασυλία (αστική και ποινική), παρά το γεγονός ότι πρόκειται για γονιδιακή θεραπεία. [ US SEC Moderna June 30, 2020 ]

Όμως, όλο το θέμα είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τί ακριβώς αυτές οι γονιδιακές θεραπείες και να αντιμετωπίζουν επιφυλακτικά ή αρνητικά τα «εμβόλια»-mRNA. Όπως ανέφερε το Bloomberg, το mRNA είναι γενετικά προγραμματισμένο για:

«... να ανοσοποιεί τους ανθρώπους ... αξιοποιώντας τη μετατροπή των ανθρώπινων κυττάρων σε μικροσκοπικά εργοστάσια εμβολίων. Αντί για πρωτεΐνες ιών, τα εμβόλια περιέχουν γενετικές οδηγίες που ωθούν το σώμα να παράγει τις παράγει. Αυτές οι οδηγίες μεταφέρονται μέσω αγγελιοφόρου RNA / mRNA».  [ SGT Report December 21, 2020 ] 

  • Ένας δεύτερος λόγος για τον οποίο οι κατασκευαστές γονιδιακής θεραπείας δεν θέλουν αυτά τα δήθεν «εμβόλια»-γονιδιακές θεραπείες να αποκαλούνται γονιδιακές θεραπείες, ίσως είναι ο φόβος τους ότι οι άνθρωποι δεν θα τα αποδεχθούν εάν γίνουν αντιληπτά ως πειραματικές γονιδιακές θεραπείες, οι οποίες έχουν μια πολύ διαφορετική -αρνητική- χροιά στο μυαλό των ανθρώπων (όπως είναι το σωστό). 
  • Ένας τρίτος λόγος είναι ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι από ηθική άποψη δεν μπορούν να επιβάλλουν μια πειραματική γονιδιακή θεραπεία με τον ίδιο τρόπο που μπορούν να επιβάλλουν τα «εμβόλια».Οι οδηγίες για την επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας βασίζονται συνήθως στην ιδέα ότι ένα μέτρο «είναι αποδεκτό» να βλάπτει ορισμένα άτομα να βλάπτονται, εφόσον αυτό ωφελεί την ομάδα.

Τα «εμβόλια»-COVID-19 έχουν σχεδιαστεί μόνο για να μειώσουν τα συμπτώματα του της COVID-19. Δεν εμποδίζουν τη νόσηση ή τη μετάδοση και, δεδομένου ότι το εμβολιασμένο άτομο είναι το μόνο που θεωρητικά θα έχει κάποιο πιθανό όφελος, το επιχείρημα «του υπέρτερου καλού» καταρρέει. 

Βέβαια, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λόγοι που δεν τους έχουμε αντιληφθεί μέχρι τώρα, αλλά όποιοι κι αν είναι αυτοί, οι κατασκευαστές των «εμβολίων» δεν θέλουν να τα θεωρούμε ως γονιδιακή θεραπεία. Θέλουν να τα αποδεχθούμε όπως κάθε άλλο συμβατικό εμβόλιο. 

Φάρμακα με βάση το mRNA που έχουν σχεδιαστεί για να "μην αλλοιώνουν ανεπανόρθωτα" το DNA (!)


Παρόλες τις προσπάθειες που καταβάλουν, οι παρασκευαστές του δεν μπορούν να απαλλαγούν από την ετικέτα της γονιδιακής θεραπείας του mRNA. Στο αρχείο της SEC, η Moderna περιγράφει το προϊόν της ως «τεχνολογία γονιδιακής θεραπείας» Στη σελίδα 70 του αρχείου, παρέχονται επίσης τις ακόλουθες λεπτομέρειες: 

«Επί του παρόντος, το mRNA ταξινομήθηκε από την FDA ως προϊόν γονιδιακής θεραπείας. Σε αντίθεση με ορισμένες γονιδιακές θεραπείες που αλλοιώνουν αμετάκλητα το κυτταρικό DNA και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως πηγή παρενεργειών, τα φάρμακα που βασίζονται στο mRNA έχουν σχεδιαστεί για να μην αλλάζουν ανεπανόρθωτα το κυτταρικό DNA. Ωστόσο, παρενέργειες που παρατηρήθηκαν στη γονιδιακή θεραπεία θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την αντίληψη του κοινού για τα φάρμακα mRNA παρά τις διαφορές τους στον μηχανισμό».

Με άλλα λόγια, τα προϊόντα της είναι μια μορφή γονιδιακής θεραπείας. Αλλά –όπως διατείνεται η Modetna– είναι μια γονιδιακή θεραπεία που δεν εισέρχεται στον πυρήνα των κυττάρων και δεν αλλάζει οριστικά το φυσικό DNA μας. Αντ 'αυτού, το mRNA παραμένει στο κυτταρικό υγρό (κυτταρόπλασμα) όπου τα ριβοσώματα διαβάζουν τον κώδικα και δημιουργούν την πρωτεΐνη ανακωδικοποίησης του mRNA. [ iHeart Radio The Shepard Ambellas Show Episode #78, starting 1 hour 26 minutes

Η διαφορά μεταξύ του mRNA του «εμβολίου» και του φυσικού mRNA μας έγκειται ότι στο γεγονός ότι το φυσικό mRNA (α) βρίσκεται στον πυρήνα του κυττάρου όπου βρίσκεται και το κυτταρικό DNA μας (μπορεί να παρομοιαστεί με αντίστροφη φωτοτυπία του DNA μας), (β) εξέρχεται από τον πυρήνα μόνο όταν χρειάζεται να παραχθεί πρωτεΐνη και (γ) αποδομείται γρήγορα από ένζυμα. 

Σε πλήρη αντίθεση με το φυσικό mRNA, το mRNA των «εμβολίων» (α) είναι συνθετικό (β) εισέρχεται στο κύτταρο από έξω, και (γ) βρίσκεται μέσα σε ένα λιπόσωμα που το προστατεύει από την αποδόμησή του και θα συνεχίσει να παράγει ακίδες πρωτεΐνης. Για πόσο καιρό; Κανείς δεν το ξέρει, γιατί δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ. 

Μπορεί το mRNA εμβολίου να μεταγραφεί σε γονιδίωμα; 

Ορισμένοι γιατροί και άλλοι επιστήμονες εξακολουθούν να ανησυχούν ότι τα «εμβόλια» mRNA μπορεί να είναι σε θέση να μεταγράψουν αντίστροφα στα γονίδιά μας και να αλλάξουν το DNA μας σε μόνιμη βάση. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Dr. Richard Urso, που διατύπωσε τις ανησυχίες του στην εκπομπή The Shepard Ambellas Show τον Δεκέμβριο 2020. [ BioRxiv December 13, 2020 DOI 10.1101/2020.12.12.422516 (PDF full study) και BioRxiv December 13, 2020 DOI 10.1101/2020.12.12.422516 ]

Σ’ αυτή την εκπομπή, ο Dr. Richard Urso, ανέφερε ότι το mRNA των ρετροϊών (που είναι μέρος του γονιδιώματός μας) έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει την ικανότητα να μεταγράφεται στο DNA μας και, αν μπορεί να το κάνει αυτό το mRNA των ρετροϊών, τότε μπορεί να το κάνει επίσης και το mRNA των «εμβολίων». Σύμφωνα με τον Urso, εάν αυτό αποδειχθεί σωστό, το αποτέλεσμα του εμβολιασμού με mRNA μπορεί να είναι μια ισόβια νόσος COVID.

Μια νέα μελέτη από επιστήμονες του MIT και του Χάρβαρντ καταδεικνύει ότι τμήματα του RNA από τον ίδιο τον κορονοϊό γίνονται πιθανότατα μόνιμο στοιχείο του ανθρώπινου DNA. Κάποτε αυτό θεωρούνταν σχεδόν αδύνατο, αλλά σήμερα αυτό το «αδύνατο» έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Ένας άλλος σκεπτικιστής είναι ο Dr. Doug Corrigan, ο οποίος στις 16 Μαρτίου 2021, στο ιστολόγιό του εξέτασε τα ευρήματα της πρόσφατης έρευνας Science With Dr. Doug February 15, 2021 και Science With Dr. Doug November 27, 2020 ] που έδειχνε ότι το mRNA του ιού SARS-CoV-2 μπορεί να αντιγράψει αντίστροφα στο ανθρώπινο γονιδίωμα: [BioRxiv December 13, 2020 DOI 10.1101/2020.12.12.422516 - PDF full study ] 

«Στο προηγούμενο ιστολόγιό μου, με τίτλο "Μήπως ένα εμβόλιο RNA θα αλλάξει οριστικά το DNA μας;” έδειξα πολλές μοριακές οδούς που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αντιγράψουν το RNA σε ένα εμβόλιο mRNA και να το ενσωματώσουν μόνιμα στο DNA μας. [ BioRxiv December 13, 2020 DOI 10.1101/2020.12.12.422516 ]

Δεν ξαφνιάστηκα όταν διαπίστωσα ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων ισχυρίστηκε ότι αυτή η προοπτική ήταν αδύνατη ... Εξάλλου, μας έχουν πει με αβέβαιους όρους ότι θα ήταν αδύνατο το mRNA ενός εμβολίου να ενσωματωθεί στο DNA μας, απλά και μόνο επειδή δηλώνουν ότι «το RNA δεν λειτουργεί έτσι.

Λοιπόν, αυτή η τρέχουσα έρευνα που κυκλοφόρησε πολύ καιρό μετά το αρχικό μου άρθρο καταδεικνύει ότι ναι, πράγματι, «το RNA λειτουργεί έτσι» ... Συγκεκριμένα, μια νέα μελέτη από επιστήμονες του MIT και του Χάρβαρντ αποδεικνύει ότι τμήματα του RNA από τον ίδιο τον κορωνοϊό είναι πιθανότατα να προστεθούν στο ανθρώπινο DNA.[ Phys.org January 29, 2020 και  US SEC Moderna June 30, 2020 ]

Ενάντια στις παλινωδίες του τρέχοντος βιολογικού δόγματος, οι ερευνητές του MIT και του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι τα γενετικά τμήματα αυτού του ιού RNA είναι περισσότερο από πιθανό να εισέλθουν στο γονιδίωμά μας. 

Διαπίστωσαν επίσης ότι το ακριβές μονοπάτι που περιέγραψα στο αρχικό μου άρθρο είναι πιθανότατα το μονοπάτι που χρησιμοποιείται (retrotransposon, και συγκεκριμένα ένα στοιχείο LINE-1) για να γίνει  αυτή η αναδρομική ενσωμάτωση. 

Και, σε αντίθεση με το προηγούμενο ιστολόγιό μου στο οποίο υπέθετα ότι ένα τέτοιο φαινόμενο θα ήταν εξαιρετικά σπάνιο (κυρίως επειδή προσπαθούσα να μετριάσω τις προσδοκίες επί το συντηρητικότερο, λόγω της έλλειψης εμπειρικών στοιχείων), φαίνεται ότι αυτή η ενσωμάτωση τμημάτων ιϊκού RNA στο DNA μας δεν είναι τόσο σπάνιο όσο υπέθεσα αρχικά… 

Για να είμαστε δίκαιοι, η προαναφερόμενη μελέτη δεν έδειξε ότι το RNA από τα τρέχοντα εμβόλια ενσωματώνεται στο DNA μας. Ωστόσο, έδειξε, αρκετά πειστικά, ότι υπάρχει μια κυτταρική οδός μέσω της οποίας αποσπάσματα ιϊκού RNA του SARS-CoV-2 θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στο γονιδιωματικό DNA μας. Κατά τη γνώμη μου, απαιτείται περισσότερη έρευνα τόσο για να επιβεβαιώσει αυτά τα ευρήματα ή για να καλύψει κάποια κενά». 

Σε ένα άρθρο στο Phys.org τον Ιανουάριο 2020, σημειώνεται ότι:

«Το τροποποιημένο RNA ασκεί άμεση επίδραση στο DNA… έχει αποκαλυφθεί τώρα ότι το RNA έχει άμεση επίδραση στη σταθερότητα του DNA», και αυτό μπορεί να παίζει ή να μην παίζει ρόλο στις θεραπείες mRNA για την COVID. [ US SEC BioNTech 2019 ] 

Οι κατασκευαστές εμβολίων φοβούνται την αρνητική στάση του κοινού απέναντι στις γονιδιακές θεραπείες 

Στο προαναφερόμενο αρχείο της στη SEC της Moderna, η εταιρεία παραδέχεται επίσης ότι «η αρνητική αντίληψη του κοινού για τους άλλους τύπους γονιδιακής θεραπείας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την αντίληψη των ανθρώπων για τα ‘εμβόλια’ mRNA». Όπως παραδέχεται, το πρόβλημα είναι ότι οι μη-αναστρέψιμες γονιδιακές θεραπείες έχουν παρενέργειες και οι άνθρωποι γνωρίζοντάς το αυτό, θα μπορούσαν να αποφύγουν και τα ‘εμβόλια’ mRNA. Το αρχείο της SEC της Moderna, σημειώνει: 

«Επειδή δεν έχει εγκριθεί πλήρως κανένα προϊόν που κύριο δραστικό συστατικό του να είναι το mRNA, η έγκριση του από τον ρυθμιστικό οργανισμό είναι αβέβαιη. Ο αριθμός και ο σχεδιασμός των κλινικών δοκιμών και των προκλινικών μελετών που απαιτούνται για την έγκριση των φαρμάκων αυτού του τύπου δεν έχουν τεκμηριωθεί, και μπορεί είτε να είναι διαφορετικές από αυτές που απαιτούνται για προϊόντα γονιδιακής θεραπείας ή να απαιτούνται δοκιμές ασφάλειας όπως τα προϊόντα γονιδιακής θεραπείας ». [ Genome.gov mRNA ] 

Δηλαδή, μετονομάζοντας μια πειραματική γονιδιακή θεραπεία mRNA σε «εμβόλιο», η πανδημία επέτρεψε στους παρασκευαστές να παρακάμψουν τους κανονικούς ελέγχους που επιβάλλονται στις γονιδιακές θεραπείες, ώστε να αποφύγουν να διεξάγουν τις αυστηρότερες δοκιμές ασφάλειας που απαιτούνται για κάθε γονιδιακή θεραπεία. Αντ' αυτού, χρησιμοποίησαν τον παγκόσμιο πληθυσμό ως πειραματόζωο στη μεγαλύτερη δοκιμή που μπορεί να φανταστεί κανείς. Και όλα αυτά χωρίς καμιά ευθύνη εάν πάει κάτι στραβά και με βάση μια απλή μετονομασία της πειραματικής γονιδιακής θεραπείας τους σε «εμβόλιο». (!!) 

Τώρα είναι ευρέως αποδεκτό ότι οι γονιδιακές θεραπείες αποδυναμώνονται μετά από λίγους μόνο μήνες. [Technocracy News March 23, 2021] Τεχνικά μιλώντας, οι «ενισχυτές» ή «ενημερώσεις λογισμικού» στο «εμβόλια» mRNA θα γίνουν το ίδιο τακτικές με τις ενημερώσεις λογισμικού στο smartphone ή τον υπολογιστή σας.

Οι θεραπείες mRNA ταξινομούνται ως γονιδιακή θεραπεία στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ

Το αρχείο SEC για το προϊόν της BioNTech (η τεχνολογία mRNA της BioNTech χρησιμοποιείται στο εμβόλιο Pfizer) είναι εξίσου σαφές, αναφέροντας στη σελίδα 21 [ Technocracy News March 23, 2021 ]:  

«Αν και αναμένουμε να υποβάλουμε BLA για τo υποψήφιo προϊόν μας που βασίζονται σε mRNA στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι θεραπείες mRNA έχουν ταξινομηθεί ως φαρμακευτικά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας, με άλλες διαδικασίες μπορεί να θεωρούν το υποψήφιο προϊόν μας με βάση το mRNA ως νέο φάρμακο και όχι ως βιολογικά ή φαρμακευτικά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας και να απαιτούν διαφορετικές εφαρμογές μάρκετινγκ». 

[H Biologics License Application / BLA είναι προϋπόθεση για να δοθεί άδεια σε κάθε βιολογικό προϊόν να εισαχθεί στην αγορά, με βάση το νόμο 21 CFR 601.2]. 

Στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι θεραπείες mRNA ως ομάδα, ταξινομούνται ως «φαρμακευτικά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας». Κι εδώ, ουσία έγκειται στην η ιδέα ότι η θεραπεία με mRNA δεν προκαλεί μόνιμες αλλοιώσεις του DNA. Στη σελίδα 35 του αρχείου της BioNTech SEC, η εταιρεία διευκρινίζει περαιτέρω την «υποτιθέμενη διαφορά» μεταξύ άλλων μη-αναστρέψιμων γονιδιακών θεραπειών και της γονιδιακής θεραπείας mRNA του «εμβολίου»: 

«Έχουν υπάρξει λίγες εγκρίσεις προϊόντων γονιδιακής θεραπείας στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητα συμβάντα που σχετίζονται με τον έλεγχο και τη χρήση τους.

Τα προϊόντα γονιδιακής θεραπείας έχουν ως αποτέλεσμα την εισαγωγή νέου DNA και την πιθανή μη-αναστρέψιμη αλλαγή του DNA σε ένα κύτταρο. Αντιθέτως, το mRNA είναι πολύ απίθανο να εντοπιστεί στον πυρήνα, να ενσωματωθεί στο κυτταρικό DNA ή να μην κάνει μόνιμες αλλαγές στο κυτταρικό DNA.

Κατά συνέπεια, αναμένουμε ότι τα υποψήφια προϊόντα μας θα έχουν διαφορετικό προφίλ παρενεργειών από τις γονιδιακές θεραπείες επειδή δεν έχουν κινδύνους που σχετίζονται με την μη αναστρέψιμη μεταβολή του κυτταρικού DNA».

Παραβίαση του Λογισμικού της Ζωής 

Στελέχη της εταιρείας και επιστήμονες εξοικειωμένοι με την τεχνολογία mRNA, εδώ και χρόνια αναφέρονται σ’ αυτή τη νέα τεχνολογία ως γονιδιακή θεραπεία. Ο ίδιος ο Tal Zaks, επικεφαλής γιατρός της Moderna, σε μια ομιλία TED που δόθηκε το 2017, πάνω από δύο ολόκληρα χρόνια πριν από τον COVID-19, (η ομιλία υπάρχει στο You Tube: Tal Zaks 2017) 

Σε αυτή, επισημαίνει ότι, εκείνη την εποχή, ήδη εργάζονταν σε μια ποικιλία εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου ενός εμβολίου mRNA για τη γρίπη και εξατομικευμένων εμβολίων κατά του καρκίνου με βάση τη γενετική αλληλουχία του όγκου του ασθενούς, τονίζοντας ότι αυτό το εμβόλιο δεν θα ενεργούσε όπως οποιοδήποτε προηγούμενο εμβόλιο που δημιουργήθηκε ποτέ. Όπως δήλωσε ο Zaks: 

«Ζούμε αυτή την εκπληκτική ψηφιακή επιστημονική επανάσταση και είμαι εδώ σήμερα για να σας πω ότι στην πραγματικότητα χακάρουμε το λογισμικό της ζωής και ότι αυτό αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών.

Σε κάθε κύτταρο υπάρχει αυτό που λέγεται συντομογραφία RNA ή mRNA, που μεταδίδει τις κρίσιμες πληροφορίες από το DNA των γονιδίων μας στην πρωτεΐνη, το –πραγματικό– υλικό από το οποίο είμαστε όλοι φτιαγμένοι. Αυτές είναι οι κρίσιμες πληροφορίες που καθορίζουν τι θα κάνει το κύτταρο. Έτσι, το θεωρούμε ως λειτουργικό σύστημα ...

Έτσι, αν μπορούσατε να το αλλάξετε… αν μπορούσατε είτε να εισαγάγετε μια γραμμή κώδικα ή να αλλάξετε μια γραμμή κώδικα, αυτό αποδεικνύεται ότι έχει βαθιές επιπτώσεις στα πάντα, από τη γρίπη μέχρι τον καρκίνο… Φανταστείτε αν αντί να δώσετε στον [ασθενή] την πρωτεΐνη ενός ιού, να δώσουμε τις οδηγίες στον οργανισμό του για το πώς να φτιάχνει ο ίδιος την πρωτεΐνη, δηλαδή πώς το σώμα μπορεί να φτιάξει το δικό του εμβόλιο».

[ Life Site News November 10, 2020 ] και [ https://www.technocracy.news/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/ ]

Πώς λειτουργούν τα εμβόλια mRNA 

Ο Zaks διαφοροποιεί περαιτέρω τα συμβατικά εμβόλια από τα εμβόλια mRNA εξηγώντας ότι όταν χρησιμοποιείται ένα συμβατικό εμβόλιο, έχουμε ιική πρωτεΐνη να επιπλέει έξω από το κύτταρο, ενώ η προσέγγιση mRNA επαναπρογραμματίζει το κύτταρο για να δημιουργήσει αυτή την ιική πρωτεΐνη μέσα του. 

«Τι είναι πιο ανησυχητικό; Ένας άγνωστος που περιφέρεται στη γειτονιά σας, ή μόλις κάποιος εισβάλει στο σπίτι σας χτυπάει ο συναγερμός; Αυτό συμβαίνει με ένα εμβόλιο mRNA. Μόλις παραβιαστεί η προστασία του συναγερμού, αυτόματα το μηχάνημα καλεί το 911, καλεί την αστυνομία – και την ίδια στιγμή που παράγει την πρωτεΐνη, λέγοντας: “Αυτός είναι ο κακός”. Έτσι λειτουργεί ένα εμβόλιο mRNA». 

Ο Ζακς αναφέρεται επίσης στα «εμβόλια»-mRNA της εταιρείας του ως «θεραπεία πληροφοριών», η οποία είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να χαρακτηρίσουμε μια γονιδιακή θεραπεία επειδή το mRNA είναι φορέας γενετικού κώδικα. (Διευκρίνηση: ο κώδικας στο φυσικό mRNA ταιριάζει με το DNA μας, ενώ το συνθετικό mRNA του ‘εμβολίου’ δεν έχει ισοδύναμο μέσα στο γονιδίωμά μας, αφού εισάγεται από έξω. Το mRNA του “εμβολίου” εξακολουθεί να φέρει "γενετικό κώδικα", αν και δεν έχει βρεθεί τίποτα στο σώμα σας πριν). Όπως εξηγείται στο genome.gov [Genome.gov mRNA] 

«Το αγγελιοφόρο RNA (mRNA) είναι ένα μονόκλωνο μόριο RNA που είναι συμπληρωματικό σε έναν από τους κλώνους DNA ενός γονιδίου. Το mRNA είναι μια έκδοση RNA του γονιδίου που βγαίνει από τον πυρήνα του κυττάρου και μετακινείται στο κυτταρόπλασμα όπου παράγονται οι πρωτεΐνες. 

Κατά τη διάρκεια της σύνθεσης των πρωτεϊνών, ένα οργανίδιο που ονομάζεται ριβόσωμα κινείται κατά μήκος του mRNA, διαβάζει τη βασική ακολουθία του και χρησιμοποιεί τον γενετικό κώδικα για να μεταφράσει κάθε τρίδυμη τριάδα, ή κωδικόνιο, στο αντίστοιχο αμινοξύ της. 

Το mRNA, είναι ένας από τους τύπους RNA που βρίσκονται στο κύτταρο. Αυτό το συγκεκριμένο mRNA, όπως και τα περισσότερα RNA, κατασκευάζονται στον πυρήνα του κυττάρου και, στη συνέχεια, εξάγονται στο κυτταρόπλασμα όπου ο μηχανισμός της μετάφρασης (ο μηχανισμός που στην πραγματικότητα παράγει πρωτεΐνες), συνδέεται με αυτά τα μόρια mRNA και διαβάζει τον κώδικα στο mRNA για να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη. 

Γενικά, ένα γονίδιο, του DNA μπορεί να μεταγραφεί σε ένα μόριο mRNA που θα καταλήξει να παράγει μία συγκεκριμένη πρωτεΐνη».

[https://www.technocracy.news/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/] 

 Η τεχνολογία mRNA οδηγεί στον μετα-ανθρωπισμό 

Με τον πραγματικό τεχνοκρατικό, μετα-ανθρωπιστικό τρόπο της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, ο Zaks και οι άλλοι προωθητές των «εμβολίων»-mRNA θεωρούν το σώμα μας ως Hardware, τον γενετικό μας κώδικα ως Software (λογισμικό) και τα «εμβόλια»-mRNA ως ενημερώσεις του λογισμικού (updates). Όπως σημείωσε ο Πάτρικ Γουντ σε πρόσφατο άρθρο της Technocracy News [ Life Site News November 10, 2020 ] [https://www.technocracy.news/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/ ] 

«Απλά και καθαρά, αυτό αποτελεί αφτιασίδωτο ωμό μετα-ανθρωπισμό ... Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν να ξαναγράψουν τον γενετικό κώδικα [σύμφωνα με τα λόγια τους, όχι με τα δικά μου.] Πιστεύοντας αλαζονικά ότι μπορούν να βελτιώσουν τη γενετική σύνθεση που μας προσφερθεί από τον Θεό, εισέρχονται σε ένα πολύ επικίνδυνο έδαφος… Αυτοί οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι παρά μια μηχανή η οποία μπορεί να κομματιαστεί και να αναδιαταχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες κάποιου προγραμματιστή ... Ποιος όμως μπορεί να πει ισχυριστεί ότι θα διορθώσει ένα πρόβλημα και ότι δεν θα δημιουργήσει κάτι πολύ χειρότερο; ». 

Τι είναι ο μετανθρωπισμός; 

Η Technocracy News τον περιγράφει ως «μια στρεβλή φιλοσοφία εκείνων που επιδιώκουν να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε αθάνατα όντα με τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας ... Και επιδιώκουν με τη χρησιμοποίηση της γενετικής μηχανικής να δημιουργήσουν μια νέα βασική φυλή, που θα έχει αποκαθαρθεί από όλα τα "άσεμνα" χαρακτηριστικά των ανθρώπων». [Life Site News November 25, 2020 ] 

Η Britannica τον ορίζει ως: «… κοινωνικό και φιλοσοφικό κίνημα αφιερωμένο στην προώθηση της έρευνας και της ανάπτυξης προωθημένων και ισχυρών τεχνολογιών για την ενίσχυση του ανθρώπου. Τέτοιες τεχνολογίες θα αυξήσουν την ανθρώπινη αισθητηριακή αντίληψη, την συναισθηματική και γνωστική ικανότητα, καθώς και την ριζική βελτίωση της υγείας και την παράταση της διάρκειας ζωής του ανθρώπου. Τέτοιες τροποποιήσεις που προκύπτουν από την προσθήκη βιολογικών ή φυσικών τεχνολογιών θα ήταν λίγο πολύ μόνιμες και ενσωματωμένες στο ανθρώπινο σώμα». [Britannica.com Transhumanism Definition] 

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι ένας Μετα-ανθρωπισμός 

Ο Miklos Lukacs de Pereny, ερευνητής καθηγητής της επιστήμης και της τεχνολογικής πολιτικής στο Περουβιανό Πανεπιστήμιο San Martin de Porres, έχει κάνει παρουσιάσεις* και συνεντεύξεις** στις οποίες προειδοποιεί ότι ο μετα-ανθρωπισμός (δια-ανθρωπισμός) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ατζέντας της «Μεγάλης Επαναφοράς» και της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, που αναπτύσσονται με έξαλλο ρυθμό με πρόσχημα την «πανδημία» COVID και υπό την υπό την αιγίδα της. [*Molecular Therapy September 1, 2015; 23(9): 1416-1417, **European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics March 2009; 71(3): 484-489 ]

Όπως αναφέρθηκε στο Life Site News (10 Νοεμβρίου 2020): «Η πανδημία του COVID-19 κατασκευάστηκε από τις ελίτ του κόσμου ως μέρος ενός σχεδίου για την παγκόσμια προώθηση ενός νέου “ανθρωπισμού” – με την συγχώνευση των ανθρώπων με την τεχνολογία σε μια προσπάθεια να αλλάξει η ίδια την ανθρώπινη φύση και να δημιουργηθεί ένα υπεράνθρωπο ον και ένας ‘γήινος’ παράδεισος», σύμφωνα με έναν περουβιανό ακαδημαϊκό και ειδικό στην τεχνολογία. [Frontiers in Oncology November 8, 2019; 9: 1208] 

Όπως δήλωσε ο Δρ Miklos Lukacs de Pereny σε πρόσφατη σύνοδο κορυφής για τον COVID-19. 

«Αυτό το δυστοπικό εφιαλτικό σενάριο δεν είναι πλέον θέμα επιστημονικής φαντασίας, αλλά αναπόσπαστο μέρος του κόσμου μετά την πανδημία που προτείνεται από την ‘Μεγάλη Επανεκκίνηση’. 

Για να γίνει εφικτή η υλοποίηση της μετα-ανθρωπιστικής ατζέντας, απαιτείται η συγκέντρωση της πολιτικής και οικονομικής δύναμης στα χέρια μιας παγκόσμιας ελίτ και η πλήρης εξάρτηση των πολιτών από το κράτος… 

Αυτός είναι ακριβώς ο στόχος του The Great Reset, που προώθησε ο Γερμανός οικονομολόγος Klaus Schwab, ιδρυτής και πρόεδρος του World Economic Forum (Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ -WEF- του Νταβός), μαζί με τους δισεκατομμυριούχους «φιλάνθρωπους» George Soros και Bill Gates και άλλους ιδιοκτήτες, διαχειριστές και μετόχους της Big Tech, Big Pharma, και η Big Finance, που συμμετέχουν στις συναντήσεις του WEF στο Νταβός της Ελβετίας. 

Οι υπερ-ανθρωπιστές… επιδιώκουν να σχετικοποιήσουν τον άνθρωπο και να τον μετατρέψουν σε εύπλαστη ύλη που μπορεί να τροποποιηθεί ή να διαμορφωθεί σύμφωνα με το γούστο και την επιθυμία μας, απορρίπτοντας τα όρια που μας έχει θέσει η φύση ή ο Θεός»… 

Πράγματι, ο Klaus Schwab και το WEF προωθούν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση ως έναν τρόπο εκμετάλλευσης της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης ο οποίος θα επηρεάσει την ίδια την ουσία της ανθρώπινης εμπειρίας μας –όπως δήλωσε, τον Ιανουάριο του 2016. Ο Klaus Schwab περιέγραψε την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση ως «μια σύντηξη τεχνολογιών που θολώνει τις τα όρια μεταξύ των φυσικών, των ψηφιακών και των βιολογικών πεδίων… 

Αυτές οι τεχνολογίες περιλαμβάνουν γενετική μηχανική όπως η γενετική επεξεργασία CRISPR, η τεχνητή νοημοσύνη (AI), η ρομποτική, το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), η τρισδιάστατη εκτύπωση και ο κβαντικός υπολογισμός. «Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση δεν είναι τίποτα άλλο από την εφαρμογή του μετα-ανθρωπισμού σε παγκόσμιο επίπεδο». 

Η τεχνολογία mRNA είναι γονιδιακή θεραπεία 

Το γεγονός είναι, όπως κι ειδωθεί, η τεχνολογία mRNA, η θεραπεία mRNA και τα φάρμακα mRNA (οτιδήποτε είναι mRNA) αντιμετωπίζονται εδώ και χρόνια ως μια μορφή γονιδιακής θεραπείας. 

Το 2015 δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Molecular Therapy μελέτη με τίτλο «mRNA: Εκπληρώνοντας την υπόσχεση της Γονιδιακής Θεραπείας», στην οποία οι συγγραφείς επισημαίνουν ότι το in vitro μεταγραμμένο mRNA έχει τη δυνατότητα να παίξει στη γονιδιακή θεραπεία ένα ρόλο που προηγουμένως οραματιζόταν μόνο για το DNA. [Technocracy News March 23, 2021] 

Το 2009, σε δημοσίευμα με τίτλο «Current Prospects for mRNA Gene Delivery» στο European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics [European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics March 2009; 71(3): 484-489]  σημειώνεται ότι «ενώ οι ανεπαρκείς στον αναδιπλασιασμό ιοί έχουν χρησιμοποιηθεί με μεγαλύτερη επιτυχία στον τομέα της γονιδιακής θεραπείας ... το mRNA έχει αναδειχθεί ως ελκυστική και πολλά υποσχόμενη εναλλακτική λύση στον τομέα παροχής γονιδίων μη-ιικών». 

Το 2019, σε μελέτη του 2019  στο Frontiers in Oncology συζητήθηκαν οι θεραπευτικές προοπτικές της “γονιδιακής θεραπείας mRNA που βασίζεται για γλοιοβλαστώματος”.  [Frontiers in Oncology November 8, 2019; 9: 1208] 

Αν θέλουν να το ονομάσουν αυτό «προσωρινή γονιδιακή θεραπεία», δεν θα είχα αντίρρηση με την προϋπόθεση ότι μπορούν να αποδείξουν ότι είναι πραγματικά προσωρινή, πόσο διαρκούν οι επιδράσεις και ότι το mRNA του «εμβολίου» δεν μπορεί να μεταγραφεί αντίστροφα στο ανθρώπινο γονιδίωμα, όπως προφανώς μπορεί να το κάνει ο RNA ιός SARS -CoV-2. 

Αλλά το να αρνούμαστε ότι πρόκειται για γονιδιακή θεραπεία και να επιμένουμε ότι είναι απλώς «μια ενημερωμένη μορφή τεχνολογίας εμβολίων» είναι απλώς αδύνατο, δεδομένου ότι αυτά τα «εμβόλια» δεν εκτελούν καμιά από τις λειτουργίες ενός πραγματικού συμβατικού εμβολίου (δηλαδή, δεν αποτρέπουν ούτε τη μόλυνση ούτε την εξάπλωση). 

Θέλετε να "ενημερωθεί" το "λογισμικό" σας; 

Τώρα, εάν η γενετική μας σύνθεση πρόκειται να θεωρηθεί ως «λογισμικό της ζωής», όπως υποστηρίζει ο Zaks, τότε θα πρέπει να έχουμε εμείς οι ίδιοι την αποκλειστική εξουσία να αποφασίζουμε μόνοι μας εάν θέλουμε πραγματικά μια «ενημέρωση του λογισμικού» μας, είτε προσωρινή είτε μόνιμη. Όπως λέει ο Patrick Wood: 

«Εάν ζούμε πραγματικά σε μια ελεύθερη κοινωνία, δεν θα ήταν λογικό ότι θα θέλαμε να έχουμε μια ενεργητική συζήτηση για το πώς θα απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση; 

Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύουν ορισμένοι επιστήμονες, δεν είμαστε μηχανές. Είμαστε άνθρωποι με σώμα, ψυχή και ελεύθερη βούληση. Όποιος προσπαθεί να επιβάλει την αποδοχή μιας πειραματικής θεραπείας που μεταβάλλει τα γονίδια, αντιτίθεται τον Κώδικα της Νυρεμβέργης (και τη διεθνή νομοθεσία που στηρλιχθηκε σ' αυτόν), ρυθμίσεις που απαιτούν ενημεωμένη συγκατάθεση για την εφραμογή κλαθε ιατρικής πράξης και, ιδιαίτερα, όταν πρόκειται για πειραματικές θεραπείες».

 

 

 
Pin It