Dr. Judy Mikovits:

Ο Fauci βρίσκεται πίσω από κάθε πανδημία από το 1984 και μετά 

«Σε πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανούς εγχύθηκε ένας θανατηφόρος συνθετικός ιός με την πιο επικίνδυνη συνθετική πρωτεΐνη ακίδας, που αποτελείται από θραύσματα των τριών ιών HIV/AIDS, XMRV και SARS».

NewsTarget, editors

27/09/2021

(αναδημοσίευση από το TapNewswire.com ) 

https://www.newstarget.com/2021-09-27-fauci-is-behind-every-pandemic-since-1984.html

 Dr. Judy Mikovits – Fauci is behind every pandemic since 1984

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΩΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΦΟΝΙΑΣ 

 

Η Dr. Judy Mikovits συζητώντας με τον Mike Adams εκφράζει την απογοήτευσή της γιατί παρά τις προσπάθειές τις δικές της και των σημαντικών επιστημόνων όπως ο Dr. Luc Montagnier, η Dr. Dolores Cahill, η Dr. Sherri Tenpenny και πολλοί άλλοι, που προέβλεψαν αυτή τη μαζική δολοφονία, να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους τον περασμένο χρόνο, αυτό που προέβλεπαν. Αλλά, δυστυχώς, αυτό συνέβη. 

«Σε πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανούς εγχύθηκε ένας συνθετικός ιός με  την πιο επικίνδυνη πρωτεΐνη ακίδας, που αποτελείται από θραύσματα των τριών ιών HIV/AIDS, XMRV και SARS». 

 

O FAUCI βρίσκεται πίσω από κάθε πανδημία από το 1984 και μετά 

Η Dr. Judy Mikovits μας υπενθυμίζει ότι η εργαστηριακή προέλευση της τρέχουσας πανδημίας δεν είναι καινούρια και ότι όλες οι «πανδημίες» από το 1984 είχαν εργαστηριακή προέλευση, όταν ο Anthony Fauci διορίστηκε διευθυντής του «Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων» (NIAID), ξεκινώντας από την επιδημία του HIV/AIDS. 

«Θα θυμάστε την ιστορία του HIV/AIDS. Μας είπαν ψέματα όλοι, από τον Anthony Fauci, τον Robert Gallo, τους επικεφαλής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH), των Κέντρων Ελέγχου των Νόσων (CDC), της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ακόμη και τότε. Το σενάριο που εφαρμόστηκε τότε, είναι το ίδιο ακριβώς μ’ αυτό που εφαρμόζεται σήμερα… 

» Από την εποχή της επιδημίας του HIV/AIDS, γνωρίζαμε ότι η πρωτεΐνη της ακίδας από μόνη της είναι η ίδια η ασθένεια. Οπότε όλοι μπορούν να πληγούν, απλώς διοχετεύοντας ενέσιμα σε όλο τον κόσμο έναν θανατηφόρο συνθετικό ιό. Και αυτό έκαναν, χορήγησαν στον κόσμο το δηλητήριο. Στην αρχαία ελληνική, Η λέξη «ιός» σημαίνει «δηλητήριο». Και αυτό το δηλητήριο το χορήγησαν σε όλο τον κόσμο, ώστε τώρα μπορούν να κάνουν πίσω επειδή έχουν ολοκληρώσει το σχέδιό τους: Θα έχουν ισόβιους πελάτες και θα έχουν πετύχει τη μαζική δολοφονία… 

» Θα σκοτώσουν εκείνους που έχουν τον ιό HIV/AIDS. Θα σκοτώσουν το 6% των Αμερικανών που έχουν τον ιό  XMRV (Ξενότροπος Ιός Λευχαιμίας Ποντικού - Xenotropic Murine Leukemia Virus) στον οργανισμό τους. Ο XMRV είναι το γονίδιο συνκυτίνης (syncytin) του ποντικού. Γνωρίζαμε ότι ο ιός XMRV του ποντικιού υπήρχε σε όλους από τα εμβόλια. Γνωρίζαμε ότι το εμβόλιο της γρίπης θέτει τους ανθρώπους σε κίνδυνο να πεθάνουν από την COVID ... Αυτό πρέπει να αφυπνίσει κάθε άνθρωπο, ώστε να μην επαναληφθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Να μην ξαναδούμε ποτέ άλλη πανδημία. Ποτέ, ποτέ, ποτέ».

 

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΤΙΒΑ ΤΗΣ COVID ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ [ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ]

[μοτίβο: στοιχείο ή θέμα καλλιτεχνικής δημιουργίας που συνήθως επαναλαμβάνεται] 

«Τα δημιουργήσαμε όλα αυτά στα εργαστήριά μας, όπου δούλευα. Μέχρι τη στιγμή που …. Αυτή ήταν η δουλειά μου. Το κίνητρό τους είναι να σκοτώσουν ανθρώπους και να καλύψουν αυτά τα εγκλήματά τους. Θυμηθείτε, αποτεφρώνουν ανθρώπους, οπότε δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι αιτία ήταν το στέλεχος του εμβολίου, δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι είχαμε δίκιο το 2011…  Όταν τον Οκτώβριο του 2009 [*] δημοσιεύτηκε τελικά στο περιοδικό Science η σχετική μελέτη μας, όλα τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια κατάλαβαν ότι αυτά τα πράγματα κατασκευάστηκαν και βγήκαν από τα εργαστήριά μας. Και ξαναέγραψαν ιστορία. Και το ονόμασαν ακούσια εξάπλωση μολυσματικού επιπέδου Βιοασφάλειας 2. 

» Δεν είναι Επίπεδο Βιοασφάλειας 2, όταν πρόκειται για μεταδοτικό καρκίνο, μεταδοτικό καρκίνο του προστάτη, μεταδοτικό καρκίνο των ωοθηκών, μεταδοτικό καρκίνο του πνεύμονα. Και ποιους ανθρώπους εμβολιάζουν τώρα; Ποτέ δεν εμβολιάσαμε ασθενείς με AIDS. Αυτοί έχουν επίκτητη ανοσολογική δυσλειτουργία ή ανεπάρκεια και δεν μπορούν να παράγουν ένα κατάλληλο αντίσωμα ή ανοσολογική απάντηση οποιουδήποτε είδους, γι' αυτό αρρωσταίνουν. Αλλά, γιατί τους κάνουνε το «εμβόλιο» τώρα, εάν η πρόθεσή τους δεν είναι να τους σκοτώσουνε; Και το ονόμασαν «COVID» - δεν είναι COVID. Δημιουργήσαν τον καρκίνο. Δημιούργησαν την ασθένεια και τώρα σκοτώνουν τα θύματα για να καλύψουν τα εγκλήματά τους… 

» Μας λένε ψέματα εδώ και 40 χρόνια… Ο ιός HIV/AIDS μεταδόθηκε από ένα πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της ηπατίτιδας με μολυσμένο εμβόλιο. Ποιος πέθαινε στο πρώτο κύμα του HIV Όλα τα άτομα που είχαν HIV και XMRV (ξενοτρόπο ιό λευχαιμίας των ποντικών) από μετάγγιση μολυσμένου αίματος. Αυτό δείξαμε με το βιβλίο «Σύστημα. Η αλήθεια για τη βιομηχανία των φαρμάκων» (εκδ. Λιβάνη, 2020) που γράψαμε με τον K. Heckenlively. 

» Δεν μπορείτε να αναμίξετε ζωικό ιστό, αποβαλλόμενο εμβρυϊκό ιστό, γιατί έτσι ουσιαστικά εγχέετε στους πιο ευάλωτους ανθρώπους τον ιό ενός άλλου ζώου αλλά και άλλους ιούς».  

[*] Τον Οκτώβριο 2009 δημοσιεύθηκε στο Science η αποκαλυπτική μελέτη των Vincent Lombardi, Francis Ruscetti, Judy Mikovits, et.al. με τίτλο “XRMV in Peripheral Blood Cells of Patients with Chronic Fatigue Syndrome”. Science, τομ. 326 (23 Οκτωβρίου 2009, 585-588]

 

Ολόκληρη η συνέντευξη παρακάτω

blob:https://www.brighteon.com/7fdbe67e-0151-4868-bde7-93f00a9b77ab 

 

 

 

Pin It