ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΛΑΣΕΜΠΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΟ"-mRNA 

[οι αποκαλύψεις δικαιώνουν κ. Ειρήνη Μουμούρη, φαρμακοποιό του νοσ/μείου "Αγιος Ανδρέας" της Πάτρας]

DAILY MAIL, dailytelegraph.co.nz

26-11-2021 

https://dailytelegraph.co.nz/covid-19/crisis-in-slovenia-whistleblower-nurse-says-politicians-receive-saline-instead-of-mrna-jab/ 

 

[ΠΡΟΣΘΗΚΗ Κ.Γ.] Η ΑΙΣΧΡΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 2009

 

Σάλος ξέσπασε στη Σλοβενία, όταν μια νοσοκόμα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ότι σε πολιτικούς και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους χορηγείται πλασέμπο (φυσιολογικός ορός) αντί του πειραματικού «εμβολίου» mRNA. 

Σε ένα βίντεο στο Facebook, που έχει διαγραφεί από το YouTube, η καταγγέλλουσα που δηλώνει ότι είναι η επικεφαλής νοσοκόμα του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου στη Λιουμπλιάνα, το οποίο φροντίζει να παραλαμβάνει και να διαχειρίζεται τα φιαλίδια των «εμβολίων»-mRNA που γίνονται στους πολιτικούς, παραιτήθηκε και έδωσε συνέντευξη Τύπου για το σκάνδαλο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επέδειξε τους κωδικούς στα φιαλίδια όπου καθένας περιέχει τα ψηφία 1, 2 ή 3 και στη συνέχεια εξήγησε τη σημασία αυτών των αριθμών.

Ο αριθμός 1 περιιέχει το εικονικό φάρμακο (φυσιολογικός ορός). 

Ο αριθμός 2 περιέχει το σύνηθες mRNA

Ο αριθμός 3 περιέχει ένα mRNA που φέρει το γονίδιο onco, το οποίο συνδέεται με τον αδενοϊό που συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου. 

Όπως είπε, όσοι πάρουν το φιαλίδιο νούμερο 3 θα αναπτύξουν καρκίνο των μαλακών μορίων μέσα σε δύο χρόνια από τη λήψη του «εμβολίου». 

Όπως δήλωσε, ήταν παρούσα κατά τον εμβολιασμό των πολιτικών, των μεγιστάνων και όλων εκείνων που πήραν το φιαλίδιο με τον αριθμό 1, δηλαδή το εικονικό φάρμακο (πλασέμπο - αλατούχο διάλυμα). Αυτό εξηγεί γιατί το ίδιο άτομο κάνει το «εμβόλιο» σε πολιτικούς όταν βγάζουν φωτογραφίες για τα μέσα ενημέρωσης.

Ιδού το μαρκάρισμα των φιαλιδίων:

Η ανάγνωση του κωδικού QR απαιτεί "ειδική" εφαρμογή

 

[ΠΡΟΣΘΗΚΗ Κ.Γ.] Η ΑΙΣΧΡΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ 2009, Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

ΕΓΙΝΕ ΜΕ "ΔΙΠΛΑ" ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ (που έιναι πάντοτε «πιο ίσα από τα άλλα ζώα» - George Orwell) 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ - 2009

ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ  ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΛΙΤ» (Celvapan) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΛΕΜΠΑ» (Pandemrix)

Ποιοι κοροϊδεύουν ποιους;

https://www.grivas.info/emvolia/329-kleanthis-grivas-mia-dithen-epidimia-2009-praksi-ypokrisias-kai-apatis-31-12-2017

Κλεάνθης Γρίβας

30-12-2017

Η σκόπιμη διάδοση της φήμης περί «επιδημίας της γρίπης των χοίρων το 2009 (στην οποία πρωταγνίστησε και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, βασικό εργαλείο στο δίκτυο των οργανισμών Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, μαζί με την Παγκόσμια Τράπεζα. το ΔΝΤ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου) προκάλεσε αφενός την προώθηση την εκπληκτική αύξηση των κυβερνητικών παραγγελιών τεράστιων ποσοτήτων από τα σχετικά εμβόλια (που αποδείχθηκαν, τελικά, άχρηστα, διότι η «επιδημία» δεν εκδηλώθηκε) και αφετέρου την ένταση των πιέσεων για εφαρμογή μαζικών εμβολιασμών  σε όλο των κόσμο, με μοναδικό αποτέλεσμα την εκτόξευση των κερδών των πολυεθνικών εταιρειών που παρασκευάζουν εμβόλια σε βάρος των απανταχού φορολογούμενων. 

Στο πλαίσιο αυτό, το 2009, στη Γερμανία πυροδοτήθηκε καθολική οργή όταν διέρρευσε στον τύπο ένα έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών που αποκάλυπτε ότι οι κυβερνητικές, πολιτικές, στρατιωτικές και «επιστημονικές» «ελίτ» (ή αλήτ) είχαν παραγγείλει για τον εαυτό τους ένα εμβόλιο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από εκείνο που είχαν παραγγείλει για τον υπόλοιπο πληθυσμό. 

  • Η «αλήτ» παράγγειλε για τον πληθυσμό 50 εκατομμύρια δόσεις του (φθηνότερου) εμβολίου Pandemrix της εταιρείας GlaxoSmithKline, το οποίο περιέχει σκουαλένιο, ένα ανοσο­ενισχυτικά έκδοχο, που οι παρενέργειες του δεν είναι ακόμη πλήρως γνωστές, αλλά συνδέεται βάσιμα με σοβαρές νευρολογικές διαταραχές, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, ο ερυθηματώδης λύκος, με νεφροπάθειες, με το διαβόητο Σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου και άλλες εκφυλιστι­κές διαταραχές. (επισήμανση: Η χρήση του έκδοχου επιτρέπει στην κατασκευάστρια εταιρεία να παράγει γρήγορα περισσότερες δόσεις του εμβολίου, αυξάνοντας τα κέρδη της). 
  • Ενώ, για τον εαυτό της παράγγειλε 200.000 δόσεις του εμβολίου (ακριβότερουCelvapan της εταιρείας Baxter International, που δεν περιέχει το επίμαχο έκδοχο και συνδεόταν με λιγότερες παρενέργειες.

Μεταξύ των «προνομιούχων» που θα κάνουν το εμβόλιο με τις «λιγότερες παρενέργειες» είναι και τα μέλη του προσωπικού του Ινστιτούτου Paul Ehrlich που αποφάσισαν να εφοδιαστεί ο πληθυσμός με το εμβόλιο Pandemrix της εταιρείας GlaxoSmithKline, το οποίο δεν θα κάνουν οι ίδιοι. 

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις ανησυχίες του κοινού, ο Ulrich Wilhelm, εκπρόσωπος της καγκελαρίου Angela Merkel, δήλωσε ότι:

«η Γερμανίδα καγκελάριος θα συμβουλευτεί τον γιατρό της τις επόμενες ημέρες και εάν αποφασίσει να κάνει εμβόλιο, θα πάρει το Pandemrix». (!!!) 

Προφανώς, η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ορισμένοι πολιτικοί, στρατιωτικοί  και άλλα άτο­μα που κατείχαν νευραλγικές θέσεις σε δημόσιους φορείς (όπως το προσωπικό του Paul Ehrlich Institute, του ινστι­τούτου ιατρικών ερευνών, που είναι αρμόδιο για την έγκριση εμβολίων), είχαν περισσότερα προνόμια από τον υπόλοιπο πληθυσμό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

  • Martin Exner, επικεφαλής του Ινστιτούτου Υγιεινής και Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Βόννης:

«Το γεγονός ότι οι πολιτικοί και ανώτατοι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία θα εμβολιαστούν με εμβόλιο διαφορετικό από τον λαό είναι ένα τρομερό σημάδι». 

  • Αλέξανδρος Κέκελ, βιολόγος στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Halle: 

«Το γεγονός ότι τα μέλη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και οι αρχές θα έχουν οποιοδήποτε άλλο διαφορετικό εμβόλιο είναι σκάνδαλο… Το εμβόλιο Pandemrix δεν μπορεί να συνιστάται για έγκυες γυναίκες ή μικρά παιδιά επειδή έχει αυξημένο κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Το Pandemrix έχει ένα ανοσοενισχυτικό το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς μέχρι τώρα… Το Celvapan περιέχει ολόκληρο τον ιό, πράγμα που σημαίνει ότι έχει λιγότερες παρενέργειες από το Pandemrix, αλλά οδηγεί πιο συχνά σε πυρετό ή τοπικό οίδημα σε σύγκριση με το κανονικό εμβόλιο εποχικής γρίπης… ο κυβερνητικός χειρισμός του προγράμματος εμβολιασμού αποτελεί σκάνδαλο… [σε κάθε πρίπτωση] ούτε το Celvapan ούτε το Pandemrix είναι ιδανικά». 

  • Μπέντγκι Μπέντερ, εμπειρογνώμονας του κόμματος των Πράσινων: 

«Τα διαφορετικά εμβόλια αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τους ανθρώπους, ελάχιστο κίνδυνο για την κυβέρνηση. Αυτή η χορήγηση φαρμάκων ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ [στους πολίτες] δεν μπορεί να υφίσταται σε μια δημοκρατία». 

  • Birgitt Bender, εκπρόσωπος υγείας των Πράσινων: 

«Εάν θεωρηθεί απαραίτητος ο μαζικός εμβολιασμός, τότε όλοι πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο». 

  • Ulrike Mascher, επικεφαλής του συλλόγου κοινωνικής πρόνοιας VdK: 

 «Ένα εμβόλιο για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους διαφορετικό απ’ αυτό που δόθηκε στον υπόλοιπο πληθυσμό έστειλε το "λάθος μήνυμα" και δίνει σε πολλούς ανθρώπους την εντύπωση ότι αντιμετωπίζονται ως ασθενείς δεύτερης κατηγορίας». 

Ulla Schmidt,  υπουργός Υγείας στην εφημερίδα Bild: 

«Θα επιτρέψω στον εαυτό μου να εμβολιαστεί με το ίδιο εμβόλιο με τους πολίτες. Είναι ακριβώς όπως το άλλο εγκεκριμένο εμβόλιο, ασφαλές και αποτελεσματικό». 

Klaus Osterrieder, ιολόγος στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου: 

«Ο δημόσιος διάλογος είναι κακός επειδή εγείρει ερωτήματα σχετικά με το όλο πρόγραμμα εμβολιασμού». (!!!) 

Το σκάνδαλο, ένα από τα εκατοντάδες παρόμοια, επιβεβαιώνει τις υποψίες ότι κίνητρο των κυβερνήσεων δεν είναι η «προστασία της υγείας» των πληθυσμών αλλά η διευρυνόμενη αύξηση της κερδοφορίας του φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ, με το οποίο διαπλέκονται. 

Στη Γερμανία, οι εφημερίδες μιλούσαν για «εξέγερση» των γιατρών και παιδιάτρων ενάντια στην κατάχρηση των τοξικών αντιγριπικών εμβολίων. 

Στη Δανία, πολλοί εργαζό­μενοι στον κλάδο υγείας και πολυάριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι, αρνήθηκαν να λάβουν το εμβόλιο, θεωρώντας ότι δεν άξιζε να ρισκάρουν τη ζωή τους για μια γρίπη που είχε ήπια συμπτώματα. 

Στη Φινλανδία, μια έρευνα που κάλυψε όλη την επικράτεια πριν από την έλευση του εμβολίου στη χώρα, έδειξε ότι το 75% του πληθυσμού δεν σκόπευε να κάνει το εμβόλιο. Μια πράξη αντίστασης που, εάν πάρει διαστάσεις, θα μπορούσε να συντελέσει στην απόσυρση των απαράδεκτων νόμων του υποχρεωτικού εμβολιασμού. 

Στις ΗΠΑ, η κυβέρνηση αγόρασε 251 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων από διάφορους κατασκευαστές.

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Στη διεύθυνση https://www.grivas.info/emvolia/329-kleanthis-grivas-mia-dithen-epidimia-2009-praksi-ypokrisias-kai-apatis-31-12-2017

παρατίθεται το κείμενο των σχετικών δημοσιευμάτων στα περιοδικά DER SPIEGEL (19-10-2009) και TIME (29-10-2009)

 

 

 

 

Pin It