ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ... 75 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ (!!!)

Η FDA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ "ΕΜΒΟΛΙΟΥ" ΤΗΣ PFIZER

σύμφωνα με απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστή Mark Pittman στις 6/1/2022  

Στις 6 Ιανουαρίου 2022, ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman αποφάσισε ότι η «Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ θα έχει στη διάθεσή της 8 ΜΗΝΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ … 75 ΧΡΟΝΙΑ που ζήτησε) για να δημοσιοποιήσει όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την αδειοδότηση του «εμβολίου» Comirnaty της Pfizer για τον COVID,

Children's Health Defense

Μιχαήλ Νεβραδάκης, Ph.D.

7 Ιανουαρίου 2022

https://childrenshealthdefense.org/defender/fda-eight-months-produce-pfizer-safety-data/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=f9464c47-e2ff-4ee5-8f35-ca3143d27920 

 

Η «Διέυθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ θα έχει στη διάθεσή της 8 ΜΗΝΕΣ (και όχι 75 ΧΡΟΝΙΑ που ζήτησε) για να δημοσιοποιήσει όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την αδειοδότηση του «εμβολίου» Comirnaty της Pfizer για την COVID  αποφάσισε ομοσπονδιακός δικαστής την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022. 

Στην απόφασή του, ο δικαστής Mark Pittman του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια του Τέξας, ανέφερε τον Πρόεδρο John F. Kennedy, γράφοντας: 

«Ένα έθνος που φοβάται να αφήσει τον λαό του να κρίνει την αλήθεια και το ψέμα σε μια ανοιχτή αγορά είναι ένα έθνος που φοβάται τους ανθρώπους του». 

Ο δικαστής Pittman απέρριψε τον ισχυρισμό της FDA ότι θα μπορούσε να δημοσιεύσει αναθεωρημένες εκδόσεις εγγράφων με ρυθμό μόνο 500 σελίδων το μήνα, πράγμα που θα σήμαινε ότι τα πλήρη δεδομένα δεν θα δημοσιοποιούνταν μέχρι το 2096. 

Τα εν λόγω έγγραφα σχετίζονται με αίτημα για το Freedom of Information Act (FOIA) που υποβλήθηκε τον Αύγουστο του 2021 από την Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT)μια ομάδα από 30 και πλέον επαγγελματίες της ιατρικής, της δημόσιας υγείας και άλλους επιστήμονες από ιδρύματα όπως το Χάρβαρντ, Yale και UCLA. 

Με την τετρασέλιδη απόφασή του, ο δικαστής Pittman διέταξε την FDA να δημοσιοποιεί πάνω από 12.000 σελίδες εγγράφων πριν από τις 31 Ιανουαρίου 2022 και, στη συνέχεια, να δημοσιοποιεί τα υπόλοιπα έγγραφα με ταχύτητα 55.000 σελίδες κάθε 30 ημέρες (με την πρώτη προθεσμία δημοσιοποίησης να λήγει μέχρι τις 1 Μαρτίου 2022), έως ότου ολοκληρωθεί η διαδιακασία». 

Σύμφωνα με αυτό το χρονοδιάγραμμα, οι πάνω από 400.000 σελίδες των εγγράφων θα έχουν δημοσιοποιηθεί, εντός 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ μέχρι το έτος 2097. 

Στο αίτημά της με βάση το νόμο FOIA, η Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT), ζήτησε από την FDA να δημοσιεύσει «όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες για το εμβόλιο της Pfizer, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών και της λίστας των ενεργών και ανενεργών συστατικών του». 

Ευθύς εξαρχής, η PHMPT είχε ζητήσει γρήγορη επεξεργασία του αιτήματος FOIA που υπέβαλε, με βάση την «επιτακτική ανάγκη» για την ταχεία δημοσιοποίηση των εν λόγω εγγράφων, υποστηρίζοντας ότι η τεκμηρίωση θα έπρεπε να δημοσιοποιηθεί πλήρως εντός 108 ημερώντον αριθμό των ημερών που χρειάστηκε η FDA για να εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer. Όταν το αίτημα της PHMPT απορρίφθηκε από την FDA, η PHMPT υπέβαλε μήνυση κατά της FDA. 

H FDA, αναγνώρισε ότι είχε «υποχρέωση» να δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες, αλλά ισχυρίστηκε ότι το «Κέντρο Βιολογικής Αξιολόγησης και Έρευνας», στο οποίο διατηρεί τα εν λόγω αρχεία, έχει μόνο 10 μέλη του προσωπικού, δύο εκ των οποίων είναι «νέα». 

Η Suzann Burk, επικεφαλής του «Τμήματος Διαχείρισης Αποκάλυψης και Εποπτείας» του FDA, είπε ότι για κάθε εργαζόμενο χρειάζονται 8 λεπτά ανά σελίδα, «για να πραγματοποιήσει μια προσεκτική, γραμμή προς γραμμή, ανασκόπηση λέξη προς λέξη όλων των αποκρινόμενων εγγραφών πριν τα παράγει ως απάντηση. σε ένα αίτημα FOIA».

Ως αποτέλεσμα, η FDA ισχυρίστηκε αρχικά ότι χρειάζονταν 55 ΧΡΟΝΙΑ για να κυκλοφορήσει πλήρως τις αναδιατυπωμένες εκδόσεις αυτών των εγγράφων. Και αργότερα, αύξησε αυτό το αίτημά της σε 75 ΧΡΟΝΙΑ. 

 

Μια «μεγάλη νίκη για τη διαφάνεια» 

Στη διαταγή του, ο δικαστής Pittman αναγνώρισε το «βάρος» που επωμίζεται η FDA για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος για τη δημοσιοποίηση αυτών των εγγράφων, αλλά, ωστόσο, κατέστησε σαφές ότι αυτό πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για τον οργανισμό: 

«Το δικαστήριο αναγνωρίζει τις ‘αδικαιολόγητα επαχθείς’ προκλήσεις που μπορεί να παρουσιάσει αυτό το αίτημα FOIA στην FDA… Αλλά, όπως εκφράστηκε στη διάσκεψη προγραμματισμού, ίσως να μην υπάρχει ένα ‘πιο σημαντικό ζήτημα για την Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA)… από την πανδημία , το εμβόλιο της Pfizer, και τον εμβολιασμό κάθε Αμερικανού [από το] να βεβαιωθεί το αμερικανικό κοινό και να είναι σίγουρο ότι αυτό δεν έγινε βιαστικά εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών». 

Ο δικαστής Pittman, στην απόφασή του παρέθεσε εκτός από τον Πρόεδρο John F. Kennedy, και [έναν από τους Ιδρυτές Πατέρες] τον πρώην πρόεδρο Τζέιμς Μάντισον, σύμφωνα με τον οποίο: 

«Μια λαϊκή Κυβέρνηση, χωρίς πληροφόρηση του λαού ή τα μέσα απόκτησής της πληροφόρησης, δεν είναι παρά ένας Πρόλογος μιας Φάρσας ή μιας Τραγωδίας. ή, ίσως, και τα δύο. Η γνώση θα κυβερνά για πάντα την άγνοια: Και ένας λαός που θέλει να είναι κύριος του εαυτού του, πρέπει να οπλιστεί με τη δύναμη που δίνει η γνώση».

Ο δικηγόρος Arron Siri, της νομικής εταιρείας Siri & Glimstad, ο οποίος εκπροσώπησε την PHMPT στην αγωγή της, δήλωσε στο  Reuters ότι «η διαταγή του δικαστή εναρμονίστηκε με την πλευρά της διαφάνειας και της λογοδοσίας». Περαιτέρω, σε σχέση με την απόφαση, ο Aaron Siri έγραψε : 

«Αυτή είναι μια μεγάλη νίκη για τη διαφάνεια που αφαιρεί από τις ομοσπονδιακές αρχές «υγείας» έναν από τους ισχυρισμούς τους που επικαλούνται για να αποτρέψουν τη νόμιμη πρόσβαση στα δεδομένα που ζητούνται από ανεξάρτητους επιστήμονες οι οποίοι επιδιώκουν να προσφέρουν λύσεις και να αντιμετωπίσουν σοβαρά ζητήματα σχετικά με το τρέχον πρόγραμμα εμβολίων — ζητήματα που περιλαμβάνουν τη μείωση της ανοσίας, τις παραλλαγές που διαφεύγουν του εμβολίου και του γεγονότος ότι τα εμβόλια δεν εμποδίζουν τη μετάδοση, όπως έχουν επιβεβαιώσει τα CDC. 

«Κανένα άτομο δεν πρέπει ποτέ να εξαναγκαστεί να πάρει μέρος σε μια ιατρική διαδικασία εάν δεν το επιθυμεί. Και ενώ είναι ήδη πολύ κακό που η κυβέρνηση παραβίασε αυτό το βασικό δικαίωμα ελευθερίας, επιβάλλοντας το εμβόλιο Covid-19, τώρα η ίδια η κυβέρνηση επιδίωξε επίσης και να αποκρύψει τα δεδομένα, ζητώντας να δημοσιοποιήσει πλήρως τα στοιχεία στα οποία βασίστηκε για να χορηγήσει άδεια χρήσης σ’ αυτό το «εμβόλιο» μέχρι [το… 2095], δηλαδή, μέχρι να πεθάνει σχεδόν κάθε Αμερικανός που είναι ζωντανός σήμερα. Αυτή η μορφή διακυβέρνησης είναι καταστροφική για την ελευθερία και αντίθετη προς το άνοιγμα και τη διαφάνεια που απαιτείται σε μια δημοκρατική κοινωνία».

Η PHMPT δεσμεύτηκε να δημοσιεύσει όλα τα έγγραφα της FDA στον ιστότοπό της, Public Health and Medical Professionals for Transparency. 

Σε μια κατάθεση που υποβλήθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστή τον Νοέμβριο 2021, το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ) των ΗΠΑ, επιχειρηματολογώντας για λογαριασμό της FDA, ισχυρίστηκε αρχικά ότι η εν λόγω υπηρεσία μπορούσε να επεξεργαστεί περίπου 330.000 σελίδες εγγράφων με ρυθμό μόνο 500 σελίδων το μήνα, προκειμένου να έχει χρόνο να ελέγξει και να διαγράψει το νομικά απαλλασσόμενο υλικό. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τέτοιο υλικό περιλαμβάνει «εμπιστευτικές επιχειρηματικές και εμπορικές πληροφορίες της Pfizer ή της BioNTech και προσωπικές πληροφορίες απορρήτου ασθενών που συμμετείχαν σε κλινικές δοκιμές». 

Ωστόσο, η νομική ομάδα που εκπροσωπεί την PHMPT υποστήριξε στα έγγραφή της ότι η FDA, που από το 2020 είχε 18.062 υπαλλήλους, μπορεί να βρει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό για να εκπληρώσει γρήγορα το αίτημα FOIA. 

Δεν είναι σαφές εάν η FDA θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου 2022. Εάν δεν το κάνει, τόσο η FDA όσο και η PHMPT υποχρεούνται να υποβάλουν έκθεση έως την 1η Απριλίου, αναφέροντας λεπτομερώς την πρόοδο που σημειώνεται σχετικά με τη δημοσιοποίηση των εγγράφων. Και, εν συνεχεία, θα απαιτείται η υποβολή πρόσθετων αναφορών κάθε 90 ημέρες έως ότου δημοσιοποιηθεί όλη η τεκμηρίωση. 

 

Άλλες σημαντικές αποφάσεις 

Αρκετές σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID και τα σχετικά μέτρα έχουν εκδοθεί από το Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια του Τέξας τις τελευταίες ημέρες. 

Στις 3 Ιανουαρίου 2022, το δικαστήριο εξέδωσε μια προκαταρκτική διαταγή που απαγορεύει στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DOD) να τιμωρεί τα μέλη του στρατού που αντιτίθενται στον εμβολιασμό κατά της COVID-19 για θρησκευτικούς λόγους. 

Το ίδιο δικαστήριο αποφάνθηκε επίσης πρόσφατα κατά της εφαρμογής της εντολής για υποχρεωτική χρήση μάσκας και λήψης «εμβολίου» για τους συμμετέχοντες σε ομοσπονδιακά προγράμματα Head Start . 

 

 

Pin It