H PFIZER ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟΝ SARS-CoV-2

 Η Pfizer παραδέχεται ότι κάνει επικίνδυνες έρευνες "κέρδους-λειτουργίας" (GOF), κατασκευάζοντας SARS-CoV-2 στα εργαστήριά της

 Από τον Ethan Huff 

NewsTarget

15 Φεβρουαρίου 2022

https://newstarget.com/2022-02-15-pfizer-admits-covid-gain-of-function-research.html

 

Σε μια συγκλονιστική παραδοχή, ο Albert Bourla, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, αναγνώρισε δημόσια ότι η εταιρεία του δημιούργησε τον κορωνοϊό-Wuhan (Covid-19) σε ένα εργαστήριο προκειμένου, εν συνεχεία, να κατασκευάσει και να πουλήσει τα «εμβόλιά» του για αυτόν. 

Ο Bourla είπε την αλήθεια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CNBC στα τέλη Δεκεμβρίου 2021. Εξήγησε πώς ο SARS-CoV-2, σε αντίθεση με έναν φυσικώς εμφανιζόμενο κορωνοϊό, κατασκευάστηκε ειδικά για να αναπτυχθούν και, εν συνεχεία, να διατεθούν οι ενέσεις γονιδιακής θεραπείας mRNA (αγγελιοφόρο RNA) της εταιρείας του για την παραλλαγή Ομικρον. (ενέσεις που μετονομάστηκαν σε "εμβόλια"). 

Ο Bourla αποκάλυψε επίσης ότι η Pfizer αναδιατάσσει επί του παρόντος τις ενέσεις γονιδιακής θεραπείας mRNA προκειμένου να θεραπεύσει την καινούρια παραλλαγή "omicron" της γρίπης-Fauci, η οποία προκαλεί ένα κοινό κρυολόγημα (φυσικά, εάν υπάρχει καν). 

«Τα δεδομένα που λάβαμε είναι δεδομένα που πάρθηκαν από αυτό που ονομάζουμε ψευδοϊό, επομένως δεν είναι ο πραγματικός ιός. Είναι ένας ιός που τον κατασκευάσαμε στα εργαστήριά μας και είναι πανομοιότυπος με τον ιό όμικρον», δήλωσε ο Bourla. 

Παρεμπιπτόντως, ο ψευδοϊός είναι ένα ανασυνδυασμένο (γενετικά τροποποιημένο) σωματίδιο ιού που έχει υποστεί επιστημονική επεξεργασία χρησιμοποιώντας αρκετούς άλλους ιούς. Ο σκοπός είναι να καταστεί ο γενετικά τροποποιημένος ιός πιο παθογόνος από ό,τι είναι στη φύση τα διαφορετικά μέρη του. 

«Με άλλα λόγια, ο Bourla παραδέχτηκε ότι η Pfizer διεξάγει επικίνδυνη έρευνα GOF, επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός εμβολίου Omicron», ανέφερε το Newspunch. 

Πότε θα διωχθεί ο Albert Bourla για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας; 

Δεδομένου ότι οι επικίνδυνες έρευνες «κέδρους-λειτουργίας» (GOF) είναι παράνομες στις Ηνωμένες Πολιτείες, με εντολή του Μπαράκ Ομπάμα, η Pfizer παραβίασε τον νόμο και ο Bourla διέπραξε προδοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Sean Adl-Tabatabai, η παραδοχή του Bourla σχετικά με τοις επικίνδυνες έρευνας GOF, θα μπορούσε να αποτελεί ένα προκάλυμμα για τη θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο της Wuhan ή θα μπορούσε απλώς να είναι αυτό που έκανε η Pfizer για να δημιουργήσει ένα επικερδές νέο «εμβόλιο». 

Στο Natural News , διάφοροι αναγνώστες επεσήμαναν ότι: 

  • «Ούτε ένας Διευθύνων Σύμβουλος των φαρμακευτικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένου του Bourla, δεν έχει αρρωστήσει ή πεθάνει από τις φονικές ενέσεις που κάνουν στις μάζες. Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, εάν πράγματι έκαναν το ‘εμβόλιο’;» 
  • «Ο Bourla πιέζει τα εμβόλια για 10 χρόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πατέντες των εμβολίων λήγουν μετά από 10 χρόνια και δεν μπορούν να βγάλουν τόνους χρημάτων από αυτές;Το μυαλό μου λέει ναι». 
  • «O Bourla ισχυριζόταν ότι όποιος δεν έκανε την ένεση-δηλητήριο, θα πέθαινε από τον κορωνοϊό. Αργότερα, ο Bourla άλλαξε την ιστορία, ισχυριζόμενος ότι οι δύο πρώτες ενέσεις-δηλητήρια λειτουργούν μόνο εάν οι άνθρωποι συμφωνούν να κάνουν μια τρίτη, μετά μια τέταρτη, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής, εσαεί. Ο Bourla διαφεύγει με διάφοφρες δηλώσεις-σκουπίδια, γιατί οι περισσότεροι τα τρώνε». 
  • «Υποστήριξαν ότι το "εμβόλιο" θα μπορούσε να μειώσει τη σοβαρότητα της νόσησης. Και αυτό ΔΕΝ αποδείχθηκε ποτέ. Κανένας δεν ξέρει πόσο σοβαρή νόησηση θα έχει ένα συγκεκριμένο άτομο και, επομένως, δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχθεί ότι η σοβαρότητα έχει μειωθεί»! 

Ας μη ξεχνάμε ότι κανένας από τους κατασκευαστές αυτών των δηλητηρίων, συμπεριλαμβανομένης της Pfizer, δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι τα “εμβόλια” θα αποτρέψουν τη νόσηση ή την μετάδοση. Λέγανε ότι, στην καλύτερη περίπτωση, το μόνο που κάνουν είναι να περιορίζουν τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων. Αλλά, ποτέ δεν προσκόμισαν καμιά απόδειξη για να υποστηρίξουν αυτόν τον ισχυρισμό.

 

Περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τον Bourla και την Pfizer μπορείτε να βρείτε στο Treason.news . 

 

Πηγές του άρθρου:  Newspunch.com      NaturalNews.com 

Pin It