Steve Kirsch: μεταξύ 5 και 12 εκατομμύρια άνθρωποι

έχουν πεθάνει παγκοσμίως από "εμβόλια"-COVID (μέχρι στιγμής) 

Ramon Tomey

17/08/2022 

https://www.newstarget.com/2022-08-17-steve-kirsch-vaccines-killed-between-5m-12m.html 

STEVE KIRSCH: έχει πτυχίο και MS από το MIT και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας για πάνω από τρεις δεκαετίες. Εφηύρε και κατέχει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια πρώιμη έκδοση του οπτικού ποντικιού. Ίδρυσε την Infoseek, μια από τις πρώτες μηχανές αναζήτησης στο Διαδίκτυο, και βοήθησε στη δημιουργία του FrameMaker, ενός δημοφιλούς εργαλείου δημοσίευσης που χρησιμοποιείται από τεχνικούς συγγραφείς. Είναι επιχειρηματίας στο πεδίο της ψηφιακής τεχνολογίας και έχει ιδρύσει 8 εταιρείες: Mouse Systems, FrameTechnology (εξαγοράστηκε από την Adobe), Infoseek (εξαγοράστηκε από τη Disney), Propel, Abaca, OneID, Token και M10.  Αυτός και η σύζυγός του, Michele, ίδρυσαν ένα ίδρυμα που κάνει δωρεές σε μια ευρεία ποικιλία φιλανθρωπικών σκοπών, και ονομάστηκαν Διακεκριμένοι Φιλάνθρωποι της Χρονιάς το 1999 από την National Society of Fund Raising Executives. Είναι μέλος του Henry Crown Fellow, του The Aspen Institute και του Aspen Global Leadership Network. [Βλ. https://agln.aspeninstitute.org/profile/3298 ] 

 

Σύμφωνα με τον Steve Kirsch τα «εμβόλια»-Frankenstein για τον COVID-19 έχουν σκοτώσει από 5 έως 12 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι στιγμής. 

Αρκετοί σχολιαστές στη σελίδα του Kirsch's Substack παρείχαν την ανάλυση αυτού του αριθμού, την οποία επιβεβαίωσε ο επιχειρηματίας. Παρέθεσαν το πόρισμα του Our World in Data ότι 12,46 δισεκατομμύρια δόσεις «εμβολίων-Frankenstein» COVID-19 έχουν εγχυθεί στους ανθρώπους παγκοσμίως, μέχρι στιγμής.  

Όπως δήλωσε ο Steve Kirsch, που είναι επίσης υπέρμαχος της ασφάλειας των εμβολίων:

«Κατά τη γνώμη μου, μια λογική εκτίμηση είναι να διαιρεθεί ο αριθμός των 12,46 δισεκατομμυρίων δόσεων με 1.000. [ήτοι με 1 άτομο πεθαίνει σήμερα από τα fake-«εμβόλια» για κάθε 1.000 δόσεις που χορηγούνται]. Μια πιο συντηρητική εκτίμηση είναι να διαιρεθεί ο αριθμός των 12,46 δισεκατομμυρίων δόσεων με 2.500», [ήτοι με 1 άτομο πεθαίνει σήμερα από τα fake-«εμβόλια» για κάθε 2.500 δόσεις που χορηγούνται].  

- Η διαίρεση των 12,46 δισεκατομμυρίων δόσεων με την συντηρητική εκτίμηση των 2.500 οδήγησε σχεδόν σε 5 εκατομμύρια θανάτους. Ενώ

- η διαίρεση αυτού του συνόλου με τη λογική εκτίμηση των 1.000 οδήγησε σε 12,46 εκατομμύρια θανάτους. (Σχετικά: Τα εμβόλια κατά του COVID είναι 7.402% πιο θανατηφόρα από όλα τα άλλα εμβόλια μαζί, προειδοποιεί η UK Medicine Regulator ) 

«Η παραπάνω συντηρητική εκτίμηση οδηγεί σε 5 εκατομμύρια νεκρούς (16 φορές περισσότερους από τον αριθμό των Αμερικανών που σκοτώθηκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο). Πλησιάζουμε τα 6 εκατομμύρια Εβραίους που εξοντώθηκαν από τους Ναζί σα ε 12 χρόνια (με αποκορύφωμα το Ολοκαύτωμα),  με ρυθμό τουλάχιστον 6 φορές ταχύτερο από ό,τι οι Γερμανοί. 

Σκοτώνουμε σχεδόν 10.000 ανθρώπους κάθε μέρα, με βάση το τελευταίο διαθέσιμο ποσοστό δόσεων περίπου 8,46 εκατομμύρια δόσεις την ημέρα. Πρόκειται για ένα «εμβολιακό Ολοκαύτωμα.

Σκοτώνουμε πάρα πολλούς ανθρώπους, αλλά οι παγκόσμιοι ηγέτες κάνουν πως δεν το βλέπουν και δεν λένε τίποτα, ενώ όλοι παρακολουθούμε τον αυξανόμενο υψηλό αριθμό αναφορών θανάτου στα μέσα ενημέρωσης ανθρώπων που πέθαναν “αιφνιδίως” και δεν ακούω καμιά εξήγηση γι’ αυτό».

Το “εμβόλιο” δεν αναφέρεται ποτέ ως αιτία σε καμία από αυτές τις αναφορές των “ανεξήγητων” αιφνίδιων θανάτων. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρατηρήσει ότι αυτοί οι αιφνίδιοι θάνατοι συμβαίνουν μόνο στους εμβολιασμένους». 

Σύμφωνα με τον Kirsch, «εκατοντάδες εργαζόμενοι στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων  (CDC) –εν ενεργεία και συνταξιούχοι– επιμένουν να παραμένουν σιωπηλοί για το θέμα. Ακόμη και ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αρνείται να μιλήσει. Γι’ αυτό δεν έχουμε ειλικρινείς δημόσιες συζητήσεις, παρά μόνο λογοκρισία – έτσι η δολοφονία συνεχίζεται αμείωτη», προσθέτει ο Steve Kirsch. 

Το Ηνωμένο Βασίλειο εισέρχεται στο επόμενο στάδιο του «εμβολιακού ολοκαυτώματος» με εμβόλιο ειδικό (!) για την μετάλλαξη όμικρον 

Σύμφωνα με τον Kirsch, στο Ηνωμένο Βασίλειο το πρώτο «εμβόλιο»-COVID-19 εγχύθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2020 – σηματοδοτώντας την έναρξη της πρώτης φάσης ενός ιστορικού προγράμματος μαζικού πειραματικού εμβολιασμού. Ακολούθησε η Γαλλία 19 ημέρες αργότερα, στις 27 Δεκεμβρίου 2020, όταν εγχύθηκε εκεί η πρώτη δόση «εμβολίου»-COVID-19. Έκτοτε, η εκστρατεία μαζικού πειραματικού εμβολιασμού κατά του COVID-19 συνεχίζεται εδώ και 20 μήνες. 

Το Ηνωμένο Βασίλειο άνοιξε επίσης την δεύτερη φάση του «εμβολιακού ολοκαυτώματος» στις 15 Αυγούστου 2022, όταν ενέκρινε το εμβόλιο επόμενης γενιάς της Moderna για τον COVID-19. Αυτό το «εμβόλιο» (με το όνομα mRNA-1273.214 ή Spikevax Bivalent), ​​σχεδιάστηκε για το αρχικό στέλεχος SARS-CoV-2 και την παραλλαγή B11529 omicron. 

Το GB News (του Ηνωμένου Βασιλείου) ανέφερε ότι η Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) ενέκρινε τη χρήση του «νέου εμβολίου» της Moderna ως πρώτη, δεύτερη και (τρίτη) αναμνηστική δόση. Η βρετανική ρυθμιστική αρχή (MHRA) υπερασπίστηκε την άδεια που χορήγησε, λέγοντας ότι «οι “συνήθως ήπιες” παρενέργειες του εμβολίου ήταν οι ίδιες με αυτές του αρχικού εμβολίου mRNA-1273». 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna, Stephane Bancel, περιέγραψε το mRNA-1273.214 ως «εμβόλιο COVID-19 επόμενης γενιάς»:

Επαίνεσε «τον σημαντικό του ρόλο στην προστασία των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του χειμώνα».

Δήλωσε ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι με την εξουσιοδότηση του Spikevax Bivalent από την MHRA. Αυτό αντιπροσωπεύει την πρώτη έγκριση ενός δισθενούς εμβολίου που περιλαμβάνει την Omicron».

Υπογράμμισε «την αφοσίωση της ηγεσίας των αρχών δημόσιας υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου στη συμβολή στον τερματισμό της πανδημίας COVID-19».

Διαφήμισε το «νέο εμβόλιο», επισημαίνοντας πώς έχει «έχει δείξει σταθερά ανώτερο εύρος ανοσολογικής απόκρισης έναντι των εναλλακτικών σε κλινικές δοκιμές». 

Οι παρατηρήσεις του απηχούσαν εκείνες του επικεφαλής ιατρικού διευθυντή της Moderna, Δρ. Πολ Μπάρτον, ο οποίος προηγουμένως είπε ότι «το νέο εμβόλιο μπορεί να ενισχύσει τα αντισώματα ενός ατόμου σε τόσο υψηλά επίπεδα που μπορεί να χρειάζεται μόνο ετησίως». 

Η Moderna – με έδρα τη Μασαχουσέτη δήλωσε ότι έχει ολοκληρώσει επίσης αιτήσεις για ρυθμιστική έγκριση του mRNA-1273.214 στην Αυστραλία, τον Καναδά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.  

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Expose-News.com   SteveKirsch.Substack.com  GBNews.uk   Brighteon.com  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 

  • Περισσότερα για τους θανάτους που προκαλεί το «εμβόλιο»-COVID-19 στο VaccineDeaths.com 

  Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι GalacticStorm στο Brighteon.com . 

Pin It