Οι παγκοσμιοποιητές-ελίτ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τα λεφτά σας. 

ΘΕΛΟΥΝ τη γη σας, το χρυσό σας και ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Catherine Austin Fitts 

 (Βίντεο) 

Δημοσιεύτηκε στο Constitutional Nobody στις 14 Αυγούστου 2022 

https://ussanews.com/2022/08/14/catherine-austin-fitts-they-dont-want-your-money-they-want-your-land-your-gold-your-kids-video/

 

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ - ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΓΗ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ 

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ TΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (προς των αχρείων λογοκριτών)

 

Η Catherine Austin Fitts, Αμερικανίδα επενδυτική τραπεζίτης και πρώην δημόσιος λειτουργός που διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Dillon, Read & Co. και, κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του George Bush Jr., Βοηθός Υπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης (HUB) των ΗΠΑ, στην τελευταία της ανάρτησή της στη σειρά της Financial Rebellion δήλωσε ότι:

 

«Οι ελίτ δεν θέλουν τα χρήματά σας. Μπορούν να τυπώνουν όσα χρήματα επιθυμούν. Στην πραγματικότητα θέλουν την περιουσία σας, δηλαδή τη γη σας, το χρυσό σας και τα παιδιά σας. Ναι, και τα παιδιά σας θεωρούνται ιδιοκτησία σας. 

Αν μπορούν να βάλουν ένα τσιπ στο χέρι σας και να εφαρμόσουν ένα πλέγμα ελέγχου των οικονομικών συναλλαγών σας, δεν είναι μόνο ότι μ΄ αυτό μπορούν να σας επιβάλουν ένα εμβόλιο ή να σας αποκόψουν από τα μέσα διατροφής σας. Μπορούν να πάρουν και θα πάρουν τα παιδιά σας... 

Όταν οι άνθρωποι λένε, “δεν έχω τίποτα να κρύψω”, η απάντηση είναι: “Έχετε να κρύψετε τα παιδιά σας”. Σοβαρολογώ. 

Κοιτάξετε τους ανθρώπους που εκτελούν αυτήν την επιχείρηση, είναι σκλάβοι. Ασκούν τη δουλεία. Πιστεύουν στη σκλαβιά. Η δουλεία είναι η μοναδική, πιο κερδοφόρα επιχείρηση στην ιστορία του ανθρώπου στον πλανήτη… 

Θα πάρουν τα παιδιά σας, όχι από όλους, αλλά σας διαβεβαιώνω αυτό, είναι αυτό που είπα όταν έγραψα την εισαγωγή για το θέμα της κυριαρχίας. αυτός ο αγώνας είναι για όλα τα περιουσιακά στοιχεία σας. 

Και σας διαβεβαιώνω ότι αυτοί οι τύποι δεν χρειάζονται τα χρήματά σας. Μπορούν να τυπώσουν όσα χρήματα θέλουν. Δεν θέλουν τα λεφτά σας. Θέλουν τη γη σας, τον χρυσό σας και τα παιδιά σας. Αυτά είναι τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία που αναζητούν». 

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Tim Brown στην ιστοσελίδα The Washington Standard [https://thewashingtonstandard.com/catherine-austin-fitts-they-dont-want-your-money-they-want-your-land-your-gold-your-kids-video/ ]. Ο Tim Brown είναι συγγραφέας και συντάκτης στο  FreedomOutpost.comSonsOfLibertyMedia.comGunsInTheNews.com και TheWashingtonStandard.com.  Διαμένει στην Πολιτεία της Νότιας Καρολίνας.  

 

CATHERINE AUSTIN FITTS: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ 

CATHERINE AUSTIN FITTS: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

(προλαμβάνοντας τους ιδιοτελείς αχρείους λογοκριτές – χαφιέδες των 3 δολαρίων την ώρα)

 Η Catherine Austin Fitts (24 Δεκεμβρίου 1950, Φιλαδέλφεια, Πενσυλβάνια). Πτυχιούχος της ιστορίας από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια και κάτοχος MBA και Β.Α. (1978). Κορυφαία οικονομική αναλύτρια, τραπεζίτης επενδύσεων και πρώην δημόσιος αξιωματούχος που υπηρέτησε ως διευθύνων σύμβουλος της Dillon, Read & Co. και, κατά τη διάρκεια της προεδρίας George Budsh Jr, ως βοηθός Υπουργός Στέγασης και Αστικών Υπηρεσιών (HUB) των ΗΠΑ.  

  • Έχει ερευνήσει, γράψει και σχολιάσει ευρέως το θέμα των δημόσιων δαπανών και έχει αποκαλύψει πολλές περιπτώσεις κυβερνητικής απάτης μεγάλης κλίμακας. Μεταξύ των αρχικών της παρατηρήσεων από την ανάληψη των καθηκόντων της ήταν ότι το τμήμα διέθετε χαρτοφυλάκιο 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων ασφάλισης υποθηκών αλλά απασχολούσε μόνο έναν πιστοποιημένο αναλογιστή (επαγγελματίας επιχειρήσεων που ασχολείται με τη μέτρηση και τη διαχείριση του κινδύνου και της αβεβαιότητας). Οι μεταρρυθμίσεις που ανακοίνωσε περιελάμβαναν ένα σχέδιο πώλησης κατοικιών που είχαν αποκλειστεί από την κυβέρνηση με έκπτωση 50% σε μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να λειτουργήσουν ως ενοικιαζόμενα για την αντιμετώπιση της έλλειψης κατοικιών σε ορισμένες αγορές υψηλής πυκνότητας . 
  • Το 2004, η Fitts ερεύνησε και σχολίασε τις κρατικές δαπάνες σε μια μελέτη της που δημοσιεύθηκε στο World Affairs: The Journal of International Issues, όπου ανέφερε ότι βρήκε «αποδεικτικά στοιχεία ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πλούτου της χώρας εκτρέπεται παράνομα εδώ και αρκετές δεκαετίες σε μυστικά, μη-κατονομαζόμενα κανάλια και προγράμματα με απροσδιόριστους σκοπούς, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι κρυφές επιχειρήσεις (Covert Action) και ανατροπές kybern;hsevn στο εξωτερικό και η λαθραία στρατιωτική Ε&Α στο εσωτερικό. Δημόσιοι θεσμοί έχουν καταληφθεί από σκιώδεις ομάδες στην υπηρεσία ισχυρών ιδιωτικών και κατοχυρωμένων συμφερόντων, συχνά σε βάρος του κοινού καλού». [GAO 1980 , GAO 2008] 

        [MSU scholars find $21 trillion in unauthorized government spending; Defense Department to conduct first-ever audit. msu.edu. Michigan State University] 

  • Η Fitts υποστήριξε ότι η κύρια αποστολή του HUD να τονώσει την οικονομική ανάπτυξη ήταν σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τη χρήση του ως μηχανισμού συγκέντρωσης κεφαλαίων για στρατιωτικές και υπηρεσίες πληροφοριών που περιλαμβάνουν ένα περίπλοκο πρόγραμμα κινητών αξιών χρησιμοποιώντας επενδύσειςGinnie Maeπου υποστηρίζονται από το HUD.  Σύμφωνα με την Fitts, το HUD πληρώνει υπερβολικά ποσά για την αποκατάσταση των δημόσιων κατοικιών και διοχετεύει τη διαφορά σε μη ελεγμένα προγράμματα μαύρου προϋπολογισμού κατόπιν εντολής των υπηρεσιών εθνικής ασφάλειας. 
  • Η Fitts έχει προσφέρει δωρεές σε εκλογικές εκστρατείες των Δημοκρατικών (Cynthia McKinney και Marcy Kaptur), και των Ρεπουμπλικανών (Rand Paul και Thomas Massie).  
  • Κατά τη διάρκεια της (fake)-πανδημίας COVID-19, η Fitts συνεργάστηκε με τον υπέρμαχο της ασφάλειας των εμβολίων και πολέμιο του καταναγκαστικού εμβολιασμού και των Lockdown Robert F. Kennedy Jr. και έδωσε μια μακροσκελή συνέντευξη στο πλαίσιο της ταινίας «Planet Lockdown». (βλ. π.χ. τη συνέντευξή της στο https://childrenshealthdefense.org/defender/truth-rfk-jr-catherine-austin-fitts/ ) 

 

 

Pin It