ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΕ «ΕΜΒΟΛΙΑ» ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ 

Η "εμβολιο"-βιομηχανία δεν κάνει καν τον κόπο να υποβάλει σε κλινικές δοκιμές

τα νέα επικαιροποιημένα (!!) συνδυαστικά (δύο σε… ένα) «εμβόλια»-COVID πριν πυροβολήσει μ’ αυτά το κοινό…

Και η διεφθαρμένη FDA συμμορφώνεται μ’ αυτό.

Αλλά, ακόμη και ο δικός τους Paul Offit τους ειρωνεύεται, λέγοντάς τους: 

«ξέρετε ότι πηδήξατε τον καρχαρία»...

Κλεάνθης Γρίβας 

1 Σεπτεμβρίου 2022

  

Στις 30 Αυγούστου 2022, η διεφθαρμένη "Διεύθυση Τροφίμων και Φαρμάκων"(FDA) των ΗΠΑ χορήγησε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) σε τοξικά «εμβόλια»-COVID ειδικά (?) για την Omicron της Pfizer/BioNTech και της Moderna. Οπως γράφει το Medscape: 

  • Το συνδυαστικό «εμβόλιο» της Pfizer περιέχει το αρχικό «εμβόλιό» για τον COVID-19 και ένα εμβόλιο που έχει σχεδιαστεί για «να προστατεύει» από τις πιο πρόσφατες παραλλαγές Omicron, τις υποπαραλλαγές Omicron BA.4 και BA.5. 
  • Το συνδυαστικό «εμβόλιο» της Moderna περιέχει το αρχικό «εμβόλιό» της για τον COVID-19 και ένα εμβόλιο που έχει σχεδιαστεί για «να προστατεύει» από τις πιο πρόσφατες παραλλαγές Omicron, τις υποπαραλλαγές Omicron BA.4 και BA.5.

(https://www.medscape.com/viewarticle/980027?src=WNL_trdalrt_pos1_ous_220902&uac=288771MJ&impID=4598007)

Οι όπου γης εξωνημένοι, διεφθαρμένοι, ανήθικοι και αδαείς «ειδικοί του τίποτα» θα σας προτρέπουν να κάνετε το «συνδυαστικό εμβόλιο». Πρόκειται για έναν παραπλανητικό ευφημισμό των «γλωσσοπλαστών» μίσθαρνων οργάνων της Big Pharma που αποκρύπτει το γεγονός ότι αφορά την ταυτόχρονη λήψη δύο «εμβολίων», του αρχικού «εμβολίου» mRNA και του πρόσθετου «εμβολίου» για τις δύο υποπαραλλαγές της Omicron, BA.4 και BA.5, που δεν δοκιμάστηκαν ποτέ κλινικά.

Οι άδειες EUA χορηγήθηκαν από την FDA και στις δύο εταιρείες, παρόλο που ούτε τα πρόσθετα «εμβόλια» χωριστά ούτε και ο συνδυασμός τους με τα δύο αρχικά τους δεν ελέγχθηκαν ποτέ για την «ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους». 

Η Pfizer και η Moderna ήταν υποχρεωμένες να υποβάλλουν καθεμία χωριστά σε κλινικές δοκιμές αφενός το κάθε πρόσθετο «εμβόλιό» τους χωριστά και αφετέρου τον συνδυασμό τους με τα αρχικά τους στο νέα «εμβόλια», πράγμα χρονοβόρο και οικονομικά ασύμφορο για αυτές. 

Ετσι αποφάσισαν (!) να μην τα υποβάλουν σε νέες κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους πριν να ζητήσουν την έγκρισή τους από την FDA. Και η FDA, απλώς, συμφώνησε μαζί τους, δηλώνοντας ότι θα αντλήσει τυχαία δεδομένα από την έρευνα σε ζώα μόνο των αρχικών «εμβολίων», προκειμένου για να χορηγήσει άδεια EUA στα νέα συνδυαστικά «εμβόλια». 

Όπως δήλωσε ο σημερινός Επίτροπος της FDA, Robert Califf σε tweet: «Τα στοιχεία του πραγματικού κόσμου από τα εν χρήσει εμβόλια mRNA Covid-19, τα οποία έχουν χορηγηθεί σε εκατομμύρια άτομα, μας δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή». Και η FDA, όταν της ζητήθηκε περαιτέρω σχολιασμός, παρέπεμψε τους ερωτώντες στη σελίδα του Califf στο… Twitter. (!!!) 

Σημειωτέον ότι τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχουν προειδοποιήσει ότι τα ενισχυτικά «εμβόλια»-Covid είναι επικίνδυνα. 

(https://justthenews.com/politics-policy/coronavirus/eu-regulators-caution-too-many-booster-shots-could-weaken-immune)

 

Ακόμη και ο δικός του Paul Offit, τους ειρωνεύεται, λέγοντάς τους: «ξέρετε ότι πηδήξατε τον καρχαρία» 

Η FDA υιοθετεί για τα «εμβόλια»-COVID την ίδια προσέγγιση που υιοθετεί για τα εμβόλια για την εποχική γρίπη, τα οποία αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο ανάλογα με το τι ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι πιο είναι το πιο πιθανό επικρατέστερο στέλεχος από τα κυκλοφορούντα. (επιλογή «Καζίνο») 

Η FDA, αντί να βασίζεται σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα για κάθε μεμονωμένο τύπο «εμβολίου» που περιέχεται στα αδειοδοτούμενα συνδυαστικά «εμβόλια», απλώς υποθέτει ότι κάθε νέο «εμβόλιο» που περιέχεται σ’ αυτά είναι το ίδιο με τα αρχικό του: «απολύτως ασφαλές και αποτελεσματικό». (!!!) 

Η αντίδραση του Paul Offit σ’ αυτό, ήταν απαξιωτική: «Νιώθω άβολα που θα προχωρήσουμε και θα το δώσουμε σε εκατομμύρια ή δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους – με βάση δεδομένα ποντικιών…  ξέρετε ότι πηδήξατε τον καρχαρία».

Ο Paul Offit είναι σύμβουλος της FDA, διευθυντής του Κέντρου Εκπαίδευσης Εμβολίων στο Νοσοκομείο Παίδων της Φιλαδέλφειας, ένθερμος υποστηρικτής των εμβολίων που εισπράττει δικαιώματα από πλήθος εμβολίων για τη γρίπη (λόγος για τον οποίο του αποδόθηκε το προσωνύμιο «Dr Pr-ofit»). Πριν από την Operation Warp Speed για τον Covid, δήλωνε με θράσος ότι «ένα παιδί μπορεί να κάνει 10.000 δόσεις εμβολίου ταυτόχρονα και να είναι μια χαρά». (!!!) 

Αλλά, τώρα ο Offit μιλά απαξιωτικά για τους νέους κανόνες του παιχνιδιού, σύμφωνα με τους οποίους δεν απαιτούνται δοκιμές όταν πρόκειται για τα νέα συνδυαστικά «εμβόλια»-COVID. Ο Offit συμφωνεί με την εφαρμογή των μη-δοκιμών για τα εμβόλια γρίπης επειδή, όπως λέει, τα στελέχη της γρίπης μεταλλάσσονται πολύ γρήγορα και η Big Pharma αδυνατεί να συμβαδίσει με τις αλλαγές αυτές. Αλλά, αντιτίθεται στην ιδέα της FDA να χορηγεί έγκριση στα «εμβόλια»-Covid, με ελάχιστες ή χωρίς καθόλου κλινικές δοκιμές. 

Η FDA δεν απαίτησε νέες κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους τόσο για καθένα από τα πρόσθετα «εμβόλια» χωριστά, όσο και για τον συνδυασμό τους με τα αρχικά τους. 

Εκπρόσωπος της Pfizer, συμβαδίζοντας με τη Moderna που έκανε ίδια δήλωση, είπε: «Έχουμε επικυρώσει τη διαδικασία πολλές φορές και συνεχίζουμε να παράγουμε ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια κατά του Covid-19». 

Αυτό σημαίνει ότι είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ που θα πυροβολήσει και πάλι τους ανθρώπους με πειραματικά δηλητήρια – με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά, τα δηλητήρια δεν δοκιμάζονται καν. 

Ο William Schaffner, καθηγητής ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Vanderbilt και μέλος χωρίς δικαίωμα ψήφου σε παρόμοια επιτροπή των CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), δήλωσε κυνικά: 

«Αν περιμέναμε τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών, θα είχαμε τα “εμβόλια“ την άνοιξη. Χρειάζεται χρόνος για να γίνουν νέες κλινικές δοκιμές. Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται απλώς για μια ενημέρωση του εμβολίου που χρησιμοποιήσαμε προηγουμένως»,

 

Πηγές 

https://www.medscape.com/viewarticle/980027?src=WNL_trdalrt_pos1_ous_220902&uac=288771MJ&impID=4598007 

https://justthenews.com/politics-policy/coronavirus/eu-regulators-caution-too-many-booster-shots-could-weaken-immune 

WSJ.com     NaturalNews.com     ChemicalViolence.com

 

Pin It