ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΩΝ FRANKENSTEIN 

23 παράφρονες «επιστήμονες» δημιούργησαν σε εργαστήριο της Βοστώνης

ένα νέο πολύ πιο θανατηφόρο ιό-Χίμερα

Κλεάνθης Γρίβας

21 Οκτωβρίου 2022

Ο νέος Χιμερικός Ιός-Βιοόπλο COVID με ποσοστό θανάτου 80%

δημιουργήθηκε από 23 παράφρονες «επιστήμονες»-Frankenstein στα National Emerging Infectious Diseases Laboratories (NEIDL) του Παν/μίου της Βοστώνης.

Η Βοστώνη είναι η νέα Wuhan, και το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης είναι το νέο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Wuhan

«Είναι σαν πυρηνικό όπλο»

 «Σκότωσε το 80% των ποντικών που μολύνθηκαν με το νέο ιό»

Χρηματοδοτήθηκε από τον εγκληματία Anthony Fauci

Η ανθρωπότητα δεν διδάχθηκε τίποτα από την πρόσφατη τραγωδία

 «Είναι αρρώστια του καιρού μας, να οδηγούν τρελοί στραβούς» (Σαίξπηρ, Βασιλιάς Ληρ)

 

Πηγές: Natural News, 18/10/2022 • Children’s Health Defense, 18 και 20/10/2022 • Nature, 11/10/2022 • News Target, 21/10/2022 (αναλυτικά, στο τέλος του παρόντος)

 

[Χίμερα / Χιμερικός: Στη Βιολογία, υποδηλώνει έναν οργανισμό που οι ιστοί του ανήκουν σε δύο γενετικώς διάφορα είδη, δηλαδή ένα δημιούργημα από διαφορετικά βιολογικά είδη. Στην Ελληνική Μυθολογία, η Χίμαιρα αναφέρεται ως ένα πολύμορφο τέρας με κεφάλι λιονταριού, κορμί γίδας και ουρά φιδιού, που έβγαζε από το στόμα φωτιές. (Όμηρος, Ιλιάδα). Η Χίμαιρα ήταν παιδί του Τυφώνα και της Εχίδνας (που ήταν μισή γυναίκα και μισή φίδι), αδέλφια της ήταν η Λερναία Ύδρα, ο Ορθος (σκυλί-τέρας με δύο κεφάλια και φιδίσια ουρά) και ο Κέρβερος (ο φύλακας του κάτω κόσμου με τα πενήντα κεφάλια και τις φιδίσιες ουρές). Παιδιά της Χίμαιρας ήταν ο Λέων της Νεμέας και η Σφίγγα με κεφάλι γυναίκας και σώμα λιονταριού. (Ησίοδος)]

 

Μια ομάδα από 23 παράφρονες «επιστήμονες»-Frankenstein κατασκεύασαν στα εργαστήρια National Emerging Infectious Diseases Laboratories (NEIDL) του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, ένα νέο στέλεχος του ιού COVID-19, «βελτιωμένο» ως προς τα θανατηφόρα αποτελέσματά τουο οποίος σκότωσε το 80% των ποντικών που είχαν μολυνθεί πειραματικά απ’ αυτόν σε εργαστηριακό περιβάλλον, σύμφωνα με μια προκαταρκτική μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2022.

 (https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.512134v1.full.pdf)

Η δημοσίευση της μελέτης  προκάλεσε έντονη ανησυχία από το γεγονός το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας (80%) του νέου ιού δημιουργεί την «δυνατότητα να σκοτωθούν απ’ αυτόν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι από κάθε μεμονωμένο πυρηνικό όπλο».!  Οι ανησυχίες εντάθηκαν από το γεγονός ότι: 

(α) Αυτή η έρευνα -όπως όλες οι έρευνες τύπου «κέρδους-λειτουργίας» - GoF, είναι παράνομη  στις ΗΠΑ. 

(β) Πραγματοποιήθηκε σε ένα εργαστήριο ταξινομημένο ως BSL-3 (μειωμένης ασφάλειας) και όχι σε ένα BSL-4 (ύψιστης ασφάλειας) όπως θα επιβάλλονταν ακόμη και εάν ήταν νόμιμη. 

Στις ΗΠΑ υπάρχουν 13 εργαστήρια επιπέδου βιοασφάλειας επιπέδου BSL-4. Ενώ, σύμφωνα με το Nature  κατασκευάζονται σε όλο τον κόσμο 40 νέα εργαστήρια ιολογίας επιπέδου βιοασφάλειας BSL-4, σε μια φρενήρη κούρσα ποιος θα προλάβει να εξοντώσει την ανθρωπότητα αποτελεσματικότερα. 

(γ) Χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), με επικεφαλής τον Anthony Fauci, τον σημαντικότερο εκπρόσωπο του «βαθέως κράτους» στο χώρο της υγείας στις ΗΠΑ από το… 1984 (σύμπτωση με το ομότιτλο έργο του Orwell). 

Ο Anthony Fauci, σκοτεινός Ιάγος του «βαθέως κράτους», χρηματοδότησε και αυτή την παράνομη και επικίνδυνη «έρευνα» (GoF) για τη δημιουργία ενός νέου ιού-Χίμερα με ομοσπονδιακά κονδύλια, όπως ακριβώς είχε κάνει και με την αντίστοιχη έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, από την οποία προέκυψε η πρόσφατη πλανητική τραγωδία της COVID: μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική καταστροφή με τη νέκρωση της κοινωνίας και της οικονομίας. 

Γοητευμένοι απ’ αυτό, το «βαθύ κράτος» και ο Anthony Fauci είχαν την φαεινή ιδέα να δημιουργήσουν μία νέα «βελτιωμένη» έκδοση του πρότερου ιού-Χίμερα από την θανατηφόρα δράση της οποίας δεν θα ξέφευγε το 70%-80% του πληθυσμού! 

Έτσι, ο Fauci χρηματοδότησε με 1 εκατομμύριο δολάρια το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης -μέσω της EcoHealth- την δημιουργία νέου στελέχους covid με ποσοστό θανάτου 80%, κατά παράβαση της νομοθεσίας των ΗΠΑ. 

Με αποτέλεσμα, η Βοστώνη να είναι η νέα Wuhan και το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης να είναι το νέο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Wuhan.  

Αυτή η έρευνα «κέρδους λειτουργίας (gain of function –GoF) είναι του ίδιου τύπου με αυτή που οδήγησε στη δημιουργία και τη διαφυγή του αρχικού στελέχους του COVID-19 από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, παρά τις ανησυχίες ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερες εργαστηριακές αποδράσεις και περισσότερες πανδημίες, και παρόλο που οι έρευνες GOF είναι τυπικά παράνομες στις ΗΠΑ. 

 • Οι 23 παράφρονες «επιστήμονες» λένε ότι η έρευνά τους επικεντρώνεται στην«χειραγώγηση των παθογόνων παραγόντων για να γίνουν πιο επικίνδυνα, με την ελπίδα να προλάβουμε ένα μελλοντικό ξέσπασμα». (!!!) 
 • Ο Robert F. Kennedy, Jr.,πρόεδρος του συμβουλίου και επικεφαλής νομικός σύμβουλος του οργανισμούChildren’s Health Defense, σχολιάζοντας την ανακοίνωση των Frankenstein, επισήμανε αφενός τους πιθανούς κινδύνους μιας τέτοιας έρευνας (GoF), και αφετέρου την ομοσπονδιακή χρηματοδότησή της: «Τι θα μπορούσε να είναι πιο τρελό από το να χρηματοδοτεί τα πειράματα ο Άντονι Φάουτσι;». 
 • Η Rachel Lapal Cavallario, αναπληρώτρια αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων και κοινωνικών μέσων του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, διατείνεται στα μέσα ενημέρωσης ότι: «Η έρευνα που διεξήχθη δεν ήταν έρευνα κέρδους-λειτουργίας… στην πραγματικότητα, αυτή η έρευνα έκανε τον ιό λιγότερο επικίνδυνο». (!!!)

Πρόκειται για ένα θρασύτατο και βλακώδη ισχυρισμό που αμφισβητείται από πολλούς επιστήμονες. 

 • Ο γιατρός και γερουσιαστής Roger Marshall (R-Kan.), είπε ότι: 

«Η εργασία ήταν μια θανατηφόρα έρευνα τύπου κέρδους-λειτουργίας για ιούς που δημιουργεί την δυνατότητα να σκοτωθούν περισσότεροι άνθρωποι από ‘ό,τι με κάθε μοναδικό πυρηνικό όπλο. Οι ιοί έχουν καταφέρει να διαφύγουν ακόμη και από τα πιο ασφαλή εργαστήρια. Αυτό το είδος ερευνών πρέπει να σταματήσει αμέσως». 

 • Η Jessica Rose, Ph.D., σχολιάζοντας την έρευνα NEIDL έγραψε σε Substack,: 

«Αυτό που έχουν κάνει με αυτή την έρευνα, όπως προκύπτει από τις δικές τους περιγραφές των μεθόδων και των αποτελεσμάτων τους, μοιάζει με τρέλα. Είναι παρόμοιο με τρέλα γιατί κατασκεύασαν στο εργαστήριό τους έναν θανατηφόρο παθογόνο (με ποσοστό θνησιμότητας 80% στα πειραματικά τους ποντίκια). Και επιπλέον βασικά δημοσίευσαν μια συνταγή για την κατασκευή του [κάνοντάς την προσιτή σε οποιονδήποτε διαθέτει στοιχειώσεις γνώσεις και εύκολα προμηθεύσιμο εξοπλισμό]. Παρεμπιπτόντως, πρόκειται για μια έρευνα τύπου «κέρδους-λειτουργίας» (GoF). Τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να την περιγράψει καλύτερα». 

 • Το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση, υποβαθμίζοντας τους κινδύνους της έρευνας, επαναλαμβάνοντας το γνωστό ανοητολόγημα ότι «η έρευνα θα προσφέρει τη δημόσια υγεία», χωρίς καμιά αναφορά στους κινδύνους της κατασκευής ενός νέου ιού που προκάλεσε θνησιμότητα ς 80% στα ποντίκια που χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα: 

«Η έρευνα αναθεωρήθηκε και εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ιδρυματικής Βιοασφάλειας (IBC), η οποία αποτελείται από επιστήμονες (!) και από μέλη της τοπικής κοινότητας. Επίσης, η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας της Βοστώνης ενέκρινε επίσης την έρευνα. Επιπλέον, αυτή η έρευνα αντικατοπτρίζει και ενισχύει τα ευρήματα άλλης, παρόμοιας έρευνας που διεξήχθη από άλλους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του FDA. Τελικά, αυτή η έρευνα θα προσφέρει δημόσιο όφελος οδηγώντας σε καλύτερες, στοχευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση των μελλοντικών πανδημιών». 

Όλα αυτά, απλώς επιβεβαιώνουν ότι «είναι αρρώστια του καιρού μας, να οδηγούν τρελοί στραβούς» (Σαίξπηρ, Βασιλιάς Ληρ) 

Η διαφυγή επικίνδυνων ιών από εργαστήρια είναι φαινόμενο συχνό και ανατριχιαστικό 

 • Το Bloomberg ανέφερε: Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης προκάλεσανανησυχίεςαυτή την εβδομάδα δημιουργώντας μια πιο θανατηφόρα έκδοση της παραλλαγής Omicron COVID . Στο επίκεντρο της αναταραχής είναι το γεγονός ότι οι ερευνητές δεν είχαν καμία υποχρέωση να ενημερώσουν κανέναν ​για ό,τι έκαναν, εκτός ​από μια εσωτερική επιτροπή αναθεώρησης. Ορισμένοι υπάλληλοι των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (ΝΙΗ) πληροφορήθηκαν για την έρευνα μόνο από τα μέσα ενημέρωσης. 
 • Το Nature ανέφερε την περασμένη εβδομάδα τα ότι 40 νέα εργαστήρια ιολογίας που κατασκευάζονται σε όλο τον κόσμο. Γνωστά ως εργαστήρια BSL-4, είναι σχεδιασμένα να εργάζονται με τα πιο επικίνδυνα παθογόνα. Κατασκευάζονται στην Ινδία, τη Σιγκαπούρη, τις Φιλιππίνες, το Καζακστάν και τη Ρωσία, μεταξύ άλλων χωρών. 

Ο φαινομενικός στόχος είναι να μας καταστήσουν ασφαλέστερους, αλλά ακόμη και πριν από αυτήν την τρέχουσα πανδημία, ορισμένοι ιολόγοι είδαν αυτά τα εργαστήρια BSL-4 ως πρόβλημα, αντίστοιχο με τον πολλαπλασιασμό των πυρηνικών οπλοστασίων. 

 • Το CBS News ανέφερε: Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) διερευνούν εάν τα επικίνδυνα πειράματα COVID του πανεπιστημίου της Βοστώνης θα έπρεπε να είχαν υποστεί ομοσπονδιακή επανεξέταση, αφού οι επιστήμονες δημιούργησαν στο εργαστήριο ένα νέο ιό COVID-19,συνδυάζοντας τις παραλλαγές του αρχικού ιού με τις παραλλαγές Omicron. 

Οι ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές λένε ότι εξετάζουν εάν οι επιστήμονες θα έπρεπε να είχαν ζητήσει την άδειά τους πριν αναλάβουν έρευνα «κέρδους-λειτουργίας » (GoF) που μπορούσε να οδηγήσει σε ένα νέο ιό με νέες αυξημένες δυνατότητες, που μπορεί να είναι «εγγενώς επικίνδυνες». 

 • Η Επιτροπής Δημόσιας Υγείας της Βοστώνης (η οποία ενέκρινε ένα προτεινόμενο ερευνητικό πρωτόκολλο που της υποβλήθηκε από τους επιστήμονες τον Μάρτιο του 2020), δήλωσε τώρα ότι εξετάζει τα υλικά της διεξαγωγής της έρευνας από τους επιστήμονες της «για να διαπιστώσει εάν η έρευνα διεξήχθη σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και εάν εποπτεύονταν σωστά».  
 • Το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης δήλωσε ότι η έρευνά του ακολούθησε «όλες τις απαιτούμενες ρυθμιστικές υποχρεώσεις και τα πρωτόκολλα» προκειμένου να πειραματιστεί με ασφάλεια με τους ιούς.Οι επιστήμονες μελετούσαν τον ρόλο που θα μπορούσε να παίξει η εξαιρετικά μεταλλαγμένη πρωτεΐνη ακίδας της παραλλαγής Omicron στη γενικά πιο ήπια σοβαρότητά της σε σύγκριση με προηγούμενα κύματα. 
 • Δύο μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης είχε δημιουργήσει ένα θανατηφόρο στέλεχος του SARS-CoV-2 στα εργαστήριά του, το ίδρυμα υποστηρίζει με ανακοίνωσή του, ότι τα μέσα ενημέρωσης παρερμηνεύουν αυτό που το ίδρυμα πραγματικά έκανε. (MedPage Today 18 Οκτωβρίου 2022) 
 • Σύμφωνα με τον Marc Lipsitch, επιδημιολόγο και μικροβιολόγο μολυσματικών ασθενειών: «το πανεπιστήμιο της Βοστώνης μπορεί να διαστρεβλώσει τις αναφορές των ευρημάτων του με όποιον τρόπο θέλει, αλλά αυτό που έκαναν δεν είναι παρά μια ακόμα έρευνα κέρδους- λειτουργίας.Με άλλα λόγια, η διαδικασία έκανε το στέλεχος Omicron πιο επικίνδυνο. Μέσω αυτής φυσικός ιός αποκτά ανοσολογική διαφυγή από την εισαγωγή της ακίδας Omicron με τρόπους που περιγράφει λεπτομερώς το έγγραφο. Αυτό είναι έρευνα κέρδους- λειτουργίας». (Twitter Marc Lipsitch, 18 Οκτωβρίου 2022) 
 • Η δημοσιογράφος Emily Kopp στο US Right to Know, προσθέτει ότι: «ένας συνεργάτης της EcoHealth εργάζεται στο εργαστήριο της Βοστώνης. Η EcoHealth, που συνεργάστηκε με τον Δρ. Άντονι Φάουτσι για την χρηματοδότηση του εργαστηρίου της Βοστώνης, είχε συνεργαστεί επίσης και για τη χρηματοδότηση των επικίνδυνων πειραμάτων κέρδους-λειτουργίας για τον ιό SARS από το εργαστήριο της Wuhan». (Twitter Emily Kopp 18 Οκτωβρίου 2022 ) 

ΠΗΓΕΣ 

https://www.naturalnews.com/2022-10-18-suicide-science-boston-university-creates-new-chimeric-covid-bioweapon-with-80-kill-rate-has-humanity-learned-nothing.html 

 • Children’s Health Defense - 18 Οκτωβρίου 2022

https://childrenshealthdefense.org/defender/new-covid-strain-risky-gain-of-function-research/ 

 • Pronews, 19 Οκτωβρίου 2022

https://www.pronews.gr/ygeia/o-anthony-fauci-xrimatodotise-tin-dimiourgia-enos-neou-pio-thanatiforou-koronoiou-einai-san-pyriniko-oplo/ 

https://childrenshealthdefense.org/defender/b9-8a2a-4188-8dba-f4c1648a7876 

 • Nature – 11 Οκτωβρίου 2022

https://www.nature.com/articles/d41586-022-03181-x

Ο COVID προκαλεί παγκόσμια αύξηση των εργαστηρίων που χειρίζονται επικίνδυνα παθογόνα 

 • News Target – 21 Οκτωβρίου 2022

ο Fauci χρηματοδότησε με 1 εκατομμύριο δολάρια το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης -μέσω της EcoHealth- την δημιουργία νέου στελέχους covid με ποσοστό θανάτου 80%, κατά παράβαση της νομοθεσίας των ΗΠΑ.

Pin It