Η ΕΛΙΤ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

ΟΥΤΕ Ο  BILL GATES

Αποκάλυψη του πρώην γιατρού του

 

Dmitri Baxter,

συγγραφέα και αρθρογράφου στο Your News Wire

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

7 Φεβρουαρίου 2018 

http://www.defenddemocracy.press/bill-gates-former-doctor-says-billionaire-refused-to-vaccinate-his-children/

http://yournewswire.com/bill-gates-doctor-vaccinate/

Ο ιδιωτικός γιατρός του Bill Gates στο Σιάτλ κατά τη δεκαετία του 1990, δήλωσε ότι ότι ο ιδιοκτήτης της Microsoft και υποστηρικτής του μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού, αρνήθηκε να εμβολιάσει τα δικά του παιδιά στην παιδική τους ηλικία. 

«Δεν ξέρω αν τα έχει εμβολιάσει ως ενήλικες, αλλά μπορώ να σας πω ότι αρνήθηκε να τα εμβολιάσει ως παιδιά. Ήταν πανέμορφα παιδιά, πραγματικά έξυπνα και ζωηρά, και είπε ότι θα ήταν εντάξει όπως ήταν, χωρίς αυτό [εμβόλιο]», δήλωσε ο γιατρός σε ένα κλειστό ιατρικό συμπόσιο στο Σιάτλ. 

Τα σχόλια προκάλεσαν αντιδράσεις των γιατρών που συμμετείχαν στο συμπόσιο, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ο γιατρός παραβίασε το ιατρικό απόρρητο, πράγμα ανυπόστατο, δεδομένου ότι ο γιατρός που προέβη στην παραπάνω δήλωση, μιλούσε σε άλλους γιατρούς και, συνεπώς, δεν παραβίαζε τον κώδικα δεοντολογίας της συντεχνίας. 

Ο Γκέιτς έχει τρία παιδιά με τη σύζυγό του Melinda (Jennifer, Rory και Phoebe) που γεννήθηκαν μεταξύ 1996 και 2002, και σύμφωνα με τον πρώην γιατρό του, όλα είναι μη-εμβολιασμένα και υγιή. 

Η είδηση ότι ο Bill Gates δεν εμβολιάζει τα δικά του παιδιά, παρά το γεγονός ότι είναι ο φανατικός υπέρμαχος των υποχρεωτικών εμβολιασμών, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. 

Βλ. παρακάτω: Μελέτες αποδεικνύουν ότι η «ελίτ» δεν εμβολιάζει τα παιδιά τους, αλλά, συγχρόνως, πιέζει τη «μάζα» να εμβολιάζει τα δικά της παιδιά.

 

Η "ΕΛΙΤ" ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

(ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΜΑΖΑΣ")

 

Oπως δημοσιοποιήθηκε από το CNN, μια πρόσφατη μελέτη στην Καλιφόρνια, τα παιδιά με το μεγαλύτερο ποσοστό εξαιρέσεων από τους εμβολιασμούς ήταν λευκά και κατοικούσαν σε περιοχές υψηλού εισοδήματος, όπως η Orange County, η Santa Barbara και συνοικίες της Bay Area. (CNN.) 

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση American Journal of Public Heath, εξέτασε πάνω από 6.200 σχολεία της Καλιφόρνιας και διαπίστωσε ότι στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία το ποσοστό των παιδιών που εξαιρούνταν από τον εμβολιασμό ήταν διπλάσιο απ’ το αντίστοιχο ποσοστό στα δημόσιων νηπιαγωγείων.

https://ajph.aphapublications.org/doi/abs/10.2105/AJPH.2015.302926

Το ποσοστό φοίτησης σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία παιδιών που έχουν «εξαιρεθεί» από εμβολιασμούς λόγω «πεποιθήσεων» διπλασιάστηκε από το 2007 έως το 2013 (από 1,54% σε 3,06%). Πρόκειται για περίπου 17.000 λευκά παιδιά από τις πλουσιότερες οικογένειες, από περισσότερα από μισό εκατομμύριο παιδιά που δεν επιλέγουν να εμβολιαστούν.

«Οι πλούσιοι και προνομιούχοι γονείς δεν θέλουν να αναλάβουν τους κινδύνους που σχετίζονται με τους εμβολιασμούς όταν πρόκειται για τα παιδιά τους. Ανησυχούν για τις ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού».  

http://ajph.aphapublications.org/doi/abs/10.2105/AJPH.2015.302926

 

Διάβασε και: 

Consumer Drug Ads: 20 Years of Pushing Expensive Meds and Diseases People Probably Don’t Have

 

Pin It