ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ HPV ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ

Αναζητώντας Δικαιοσύνη για μια Προδομένη Γενιά

Prof. MARY HOLLAND, J.D. ,  KIM MACK ROSENBERG, J.D. , EILEEN IORIO

Εκδόσεις Skyhorse - Νέα Υόρκη 2018

 Με πρόλογο του καθηγητή LUC MONTAGNIER, ιολόγου

Βραβείο Νόμπελ (2008) για την ανακάλυψη του HIV:

 «Αυτό που κάνει το εμβόλιο HPV, είναι ένα έγκλημα, σε βάρος χιλιάδων νέων μας σε όλο τον κόσμο»

Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί από όλους πριν αποφασίσουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους

 


 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ LUC MONTAGNIER, M.D. «ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ»;

Κλεάνθης Γρίβας

Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Δρ. Ψυχιατρικής, ΑΠΘ

16 Μαρτίου 2019

Πολλοί επαναλαμβάνουν μονότονα το σύγχρονο επιστημονικό ανέκδοτο ότι «τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή». Ανέκδοτο, άκρως κακόγουστο αλλά και επικίνδυνο γιατί, απλούστατα, τα εμβόλια είναι φάρμακα και όλα τα φάρμακα έχουν και παρενέργειες. Και το κάνουν αυτό είτε από λόγους κραυγαλέας άγνοιας, είτε από ευτελές προσωπικό συμφέρον, είτε από βλακεία, κατά περίπτωση.

Μέχρι σήμερα, κανένας από τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία της παραγωγής και της προώθησης των εμβολίων δεν δέχτηκε (και ούτε ποτέ θα δεχθεί) να αναλάβει εγγράφως την ευθύνη (όχι για τις συνήθεις δήθεν «ήπιες» παρενέργειες τους, αλλά) για τις (κατ’ αυτούς, σπανιότατες και απίθανο να συμβούν) βαρύτατες βλάβες που μπορεί να προκύψουν, δημιουργώντας αβάστακτες οικογενειακές τραγωδίες. Κι αυτό καθιστά ολοφάνερη την απόλυτη αναξιοπιστία του επαναλαμβανόμενου ιδεολογήματος ότι «τα εμβόλια είναι 100% ασφαλή».

Στο πλαίσιο αυτό, η όποια κριτική στα εμβόλια (που είναι φάρμακα και, σαν τέτοια, έχουν και παρενέργειες, από «ήπιες» έως εξαιρετικά σοβαρές) αντιμετωπίζεται με το άκρως «επιστημονικό» (τουτέστιν, αποβλακωτικά «αποστομωτικό») «επιχείρημα» αντι-εμβολιαστής, με το οποίο κλείνει τη συζήτηση κάθε «αξιοπρεπής» εμβολιο-τζιχαντιστής.

Προφανώς, κατά τους εμβολιο-τζιχαντιστές, ανάμεσα στους «αντι-εμβολιαστές» θα συγκαταλέγεται από τώρα και στο εξής και ένας από τους πιο διακεκριμένους ιολόγους του κόσμου, ο καθηγητής LUC MONTAGNIER, που τιμήθηκε με το Βραβείο Νομπέλ Φυσιολογίας και Ιατρικής (το 2008) για την ανακάλυψη του HIV, ο οποίος προλογίζει την πιο πρόσφατη κριτική μελέτη για το εμβόλιο HPV με τίτλο «Το εμβόλιο HPV στο Εδώλιο: Αναζητώντας Δικαιοσύνη για μια Προδομένη Γενιά» (HPV Vaccine on Trial: Seeking Justice For A Generation Betrayed, Νέα Υόρκη, 2018) στη συγγραφή της οποίας συνεργάστηκαν η Mary Holland, καθηγήτρια της Νομικής Σχολής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Ν. Υόρκης (απόφοιτη των παν/μίων Harvard και Columbia), η Kim Mack Rosenberg J.D., διδάκτωρ Νομικής, δικηγόρος και ερευνήτρια, κα η Eileen Jorio.

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ

του καθηγητή LUC MONTAGNIER, M.D., ιολόγου

Βραβείο Νόμπελ (2008) για την ανακάλυψη του HIV

 

Το βιβλίο The HPV Vaccine On Trial δεν είναι μυθοπλασία. Δυστυχώς, είναι η ακριβής περιγραφή των γεγονότων που συμβαίνουν στην εποχή μας: ένα ελπιδοφόρο εμβόλιο κατά του ιού που ενοχοποιείται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας αποδεικνύεται ότι είναι η πηγή εξαιρετικά σοβαρών παρενεργειών, ακόμη και θανάτων, νεαρών κοριτσιών και αγοριών.

Το εμβόλιο HPV εξακολουθεί να υποστηρίζεται: από επίσημους οργανισμούς, όπως ο WHO (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), η FDA (Διεύθυνση Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ), τα CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ), o EMA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) από τις εκστρατείες μάρκετινγκ και από τις πιέσεις που ασκούν οι κατασκευαστές του, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να συνιστάται σε αρκετές χώρες και σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ!

Ο αναγνώστης θα μάθει ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων δεν αναφέρονται από το ιατρικό προσωπικό [στο Σύστημα Αναφοράς  Ανεπιθύμητων Συμβάντων των Εμβολίων -VAERS- του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ], παρόλο που ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός γονέων καταγγέλλουν τους κατασκευαστές και τις κυβερνήσεις για την πρόκληση ισόβιων βλαβών, ακόμη και θανάτων, σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα τραγικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο διάφορα τμήματα της κοινωνίας, σε όλο τον κόσμο, θέτουν τα οικονομικά συμφέροντα πάνω από την υγεία και την προστασία της νεότερης γενιάς μας. Συγχαίρω τους συντάκτες αυτού του βιβλίου, που αποκαλύπτουν στον κόσμο αυτό το σκάνδαλο.

Αυτό που κάνει το εμβόλιο HPV, είναι ένα έγκλημα, σε βάρος χιλιάδων νέων μας σε όλο τον κόσμο. Ιστορικά, τα εμβόλια έχουν προστατεύσει πολλούς ανθρώπους. Αλλά σήμερα, εδώ και πολλά χρόνια, πολλά εμβόλια (HPV και άλλα), έχουν προκαλέσει βλάβες και έχουν σκοτώσει πολλούς ανθρώπους.

Ας υποθέσουμε ότι όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή για όλους. Αυτό είναι πιθανό.

Το μέλλον μας εξαρτάται από το σεβασμό της ιατρικής δεοντολογίας, σύμφωνα με τον όρκο του Ιπποκράτη. Πρώτα, μη βλάψεις. 

Καθηγητής Luc Montagnier, M.D.

 

ΑΛΛΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Τα εμβόλια είναι μια από τις σημαντικότερες επαναστάσεις στην ιατρική, που οδήγησαν σε μείωση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας, και στην εξάλειψη ορισμένων επιβλαβών ιικών και βακτηριακών ασθενειών. Ωστόσο, αποτελεί ιστορικό λάθος το να υποστηρίζεται ότι η έγχυση ξένων ουσιών (και ειδικά των ανοσοενισχυτικών) δεν θα προκαλέσει παρενέργειες σε ορισμένα γενετικά επιρρεπή άτομα. Το βιβλίο αυτό, γραμμένο σε ξεκάθαρη γλώσσα, εξηγεί το πώς η αμερικανική κυβέρνηση απάλλαξε τους κατασκευαστές των εμβολίων από, σχεδόν κάθε ευθύνη, πράγμα που οδήγησε στην αδικαιολόγητη παραγωγή επικίνδυνων εμβολίων, στα οποία περιλαμβάνονται και τα εμβόλια HPV. Το βιβλίο αυτό θα πρέπει να οδηγήσει τις ρυθμιστικές αρχές και τα ιατρικά περιοδικά να αναγνωρίσουν τις παρενέργειες των εμβολίων με πιο ολοκληρωμένο τρόπο».

Yehuda Shoenfeld, MD, Καθηγητής, Παθολόγος-Ανοσολόγος

Sheba Medical Center, Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ

 

«Αυτό το βιβλίο είναι η πιο ενημερωτική πηγή που θα βρείτε σχετικά με τους άγριους μηχανισμούς που λειτούργησαν για να πεισθεί το κοινό ότι ο εμβολιασμός με το τον Ανθρώπινο Θηλωματοϊό (HPV) είναι μια επιλογή επωφελής για την υγεία. Συντριπτικές αποδείξεις ότι το εμβόλιο προκαλεί βλάβες, τόσο από την άποψη των αυτοάνοσων ασθενειών, και της στειρότητας, όσο και από την πρόκληση θανάτων σε σπάνιες περιπτώσεις. Διαβάστε αυτό το βιβλίο πριν αποφασίσετε εάν θα επιτρέψετε στον γιο ή την κόρη σας να κάνουν το εμβόλιο HPV.

Stephanie Seneff, PhD,

Επικεφαλής Επιστημονική Ερευνήτρια, ΜΙΤ (Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης)

«Έχοντας εργαστεί σε έρευνες για τον εμβολιασμό με το εμβόλιο HPV στη Δανία αλλά και με ασθενείς με σοβαρές αναπηρίες που αποδίδουν τις βλάβες που υπέστησαν σε πιθανές παρενέργειες του εμβολιασμού, είναι συναρπαστικό και τρομακτικό να διαβάζει κανείς μια τόσο λεπτομερή ανάλυση των αναξιόπιστων διαδικασιών και των γεγονότων που κρύβονται πίσω από την ανάπτυξη και την εμπορία του εμβολίου HPV. Ένα βιβλίο που είναι πραγματικά ανάγκη να διαβάσει καθένας πριν αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο».

Jesper Mehlsen, MD, καθηγητής κλινικής φυσιολογίας

Ανώτερος Ιατρικός Σύμβουλος, Δανία

Διευθυντής Έρευνας στο Coordinating Research Centre, Δανία

 

«Η ζωή στην ‘Εποχή του Αλουμινίου’ αναπόφευκτα μας εκθέτει στο αλουμίνιο με χιλιάδες τρόπους. Η πλειονότητα αυτών των εκθέσεων είναι καλοήθεις βραχυπρόθεσμα, και δυνητικά επιβλαβείς μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, η έγχυση ενός ανοσοενισχυτικού αλουμινίου στην προπαρασκευαστική διαδικασία των εμβολίων, η συγκέντρωση του ανοσοενισχυτικού αλουμινίου στα ανοσοαντιδραστικά κύτταρα στο σημείο της ένεσης και η μεταφορά της τοξικότητάς του πολύ πιο πέρα από το σημείο της ένεσης, ή η χορήγησή του σε ευαίσθητα άτομα, έχει ως αποτέλεσμα την οξεία έκθεση του λήπτη σε μια υψηλή συγκέντρωση αλουμινίου, με άμεση συνέπεια την εκδήλωση σοβαρών παρενεργειών που μπορεί να παραμένουν σε όλη τη διάρκεια ζωής των προσβληθέντων ατόμων. Αυτό δεν αποτελεί πια ένα ‘βρώμικο μικρό μυστικό’ για όσους από εμάς γνωρίζουμε την τοξικότητα του αλουμινίου. Και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη τώρα».

Καθηγητής Christopher Exley, PhD FRSB

Καθηγητής Βιοανόργανης Χημείας, Keele University, Αγγλία

 

«Πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο HPV;» Οι συγγραφείς του The HPV Vaccine on Trial έχουν κάνει επίπονες έρευνες και το βιβλίο τους αποτελεί μια πλούσια πηγή γεγονότων που καταδεικνύει τις συγκρούσεις συμφερόντων των ερευνητών του εμβολίου HPV, που έχει καταστήσει πειστικό το αίτημα ότι πρέπει να σταματήσει η προώθηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού με το HPV και ότι ο εμβολιασμός κάθε ατόμου με ΗΡV θα πρέπει να γίνεται μόνο μετά από μια διαδικασία ενημερωμένης συγκατάθεσης κατά την οποία οι πολίτες ενημερώνονται για τα οφέλη και τους κινδύνους του.

Alvin Η. Moss, MD. καθηγητής, νεφρολόγος

Κέντρο Ηθικής & Δικαίου της Υγείας, Παν/μιο Δυτ. Βιρτζίνιας

 

«Αυτό το βιβλίο παρέχει –όσο κανένα άλλο- διεξοδική επιστημονική γνώση για όλα όσα είναι γνωστά για τα εμβόλια HPV, συμπεριλαμβανομένης της «επιστήμης των σκουπιδιών» που επινοήθηκε από τη φαρμακοβιομηχανία και της ξεδιάντροπης προώθησής της από τις κυβερνητικές υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν για να ρυθμίζουν τη φαρμακοβιομηχανία. Το βιβλίο αυτό δεν παραλείπει τίποτα: Το βιβλίο ‘HPV Vaccine on Trial’ είναι ένα must-read για κάθε σοβαρό σπουδαστή».

Richard Moskowitz, MD (παθολόγος)

(BA από το Harvard, και MD από το New York University)

                                                        Συγγραφέας, «Εμβόλια: Μια επανεξέταση»

 

«Τι συμβαίνει με τους νέους μας ανθρώπους; Πώς οι υγιείς νεαρές γυναίκες (και τώρα και οι άνδρες) χάνουν ξαφνικά την ενέργειά τους, μετακινούνται με αναπηρικά αμαξίδια ή ακόμη και πεθαίνουν; Γιατί τα ποσοστά γεννήσεων μεταξύ των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων ξαφνικά καταρρέουν; Η καθηγήτρια Mary Holland και οι συνεργάτες της, παρέχουν πειστικές αποδείξεις ότι αυτά τα παγκόσμια φαινόμενα θα μπορούσαν να συνδεθούν με το εμβόλιο HPV.

Gayle DeLong, PhD, αναπλ. καθηγήτρια οικονομικών

Baruch College, City University of New York

 

«Εάν ενδιαφέρεστε για την υγεία και το μέλλον των παιδιών σας, πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο που αποδεικνύει ότι η έγκριση του εμβολίου HPV έγινε χωρίς επαρκείς μελέτες ασφάλειας. Οι αμερικανικές αρχές αρνούνται ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παιδιών που υπέστησαν μόνιμες βλάβες απ’ το εμβόλιο HPV, πράγμα αντίστοιχο μ’ αυτό που βιώνουμε κι εμείς στην Ευρώπη. Αυτό το βιβλίο είναι τρομακτικό, όμως, δυστυχώς, δεν είναι μυθοπλασία αλλά πραγματικότητα».

Karsten Viborg,

Πρόεδρος της οργάνωσης «Θύματα του εμβολίου HPV», Δανία

 

 

 

Pin It