Εγγραφή στο Newsletter - Μην εμπιστεύεστε τα Social Media!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ-ΨΕΥΔΗ 

Δρ. Joseph Mercola

7 Ιανουαρίου 2024

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/01/07/protect-your-child-from-transgender-lies.aspx

 Download Interview Transcript      Video Link

 ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ 

▪ Αν και φαίνεται ότι η τρανσέξουαλ ιδεολογία προέκυψε από το πουθενά, τα σχολεία εδώ και πολύ καιρό διδάσκουν στα παιδιά ότι η ταυτότητά τους είναι ξεχωριστή από τη βιολογία τους και ότι το φύλο είναι επιλογή, Σήμερα, η τρανς ιδεολογία διδάσκεται στα παιδιά ήδη από την προσχολική ηλικία. 

▪ Η τρανσέξουαλ ιδεολογία είναι κατά κύριο λόγο μια κοινωνική μετάδοση, αν και η έκθεση σε συνθετικές χημικές ουσίες, στη μήτρα και στην πρώιμη ζωή, μπορεί να διαδραματίσει ρόλο σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά σε αγόρια που ταυτίζονται ως κορίτσια. 

▪ Η κλασική δυσφορία του φύλου επηρεάζει τα αγόρια και εμφανίζεται πάντα σε πολύ μικρή ηλικία. Τώρα, οι έφηβοι και οι νεαροί ενήλικες ισχυρίζονται ότι είναι τρανς, κάτι που δεν συνέβαινε ποτέ πριν. Σήμερα, τα κορίτσια που ταυτίζονται ως αγόρια αποτελούν πλέον περίπου το 60% των περιπτώσεων. 

▪ Πολλοί στον τομέα της φροντίδας επιμένουν ότι μπορείτε να εμποδίσετε την εφηβεία χωρίς αρνητικά αποτελέσματα και ότι τα αποτελέσματα της ορμονικής θεραπείας είναι αναστρέψιμα, τίποτα απ’ αυτά δεν ισχύει. Οι υποστηρικτές της τρανσέξουαλ ιδεολογίας ισχυρίζονται επίσης ότι εάν τα τρανς παιδιά δεν επιβεβαιωθούν στη νέα τους ταυτότητα και δεν τους παρασχεθεί ιατρική και χειρουργική θεραπεία για τη μετάβαση, διατρέχουν υψηλό κίνδυνο αυτοκτονίας. Ούτε κι αυτό δεν είναι αλήθεια. 

▪ Το βιβλίο «Lost in Trans Nation», η Dr. Miriam Grossman, παιδοψυχίατρος και πιστοποιημένη ιατρός, παρέχει στους γονείς τις απαιτούμενες γνώσεις και εργαλεία για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τη μετάδοση της τρανσέξουαλ ιδεολογίας. 

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Σ’ αυτή τη συνέντευξη (Video Link), η Δρ Miriam Grossman, παιδοψυχίατρος, συζητά τους κινδύνους της τρανσέξουαλ ιδεολογίας, που είναι η ειδικότητά της, και, το πιο σημαντικό, πώς να προστατεύσετε τα παιδιά σας από αυτήν. Η Δρ Miriam Grossman είναι συγγραφέας δύο βιβλίων, «Τι διδάσκεις στο παιδί μου; Ένας γιατρός εκθέτει τα ψέματα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και πώς βλάπτουν το παιδί σου» και «Χαμένος στο trans Nation. Οδηγός ενός Παιδοψυχιάτρου έξω από την τρέλα ». 

Η Δρ Miriam Grossman είναι επίσης ανώτερη συνεργάτιδα στο Do No Harm Medicine, το οποίο μάχεται «κατά της πολιτικής ταυτότητας» και «για μεμονωμένους ασθενείς». Το «Πρώτον, μη βλάψεις» είναι μέρος του όρκου του Ιπποκράτη που οι γιατροί ανά τους αιώνες ορκίζονται να τηρούν, αλλά δυστυχώς, έχει διαστρεβλωθεί μαζικά σε «πρώτον, βλάψεις». Η Δρ Miriam Grossman εξηγεί:

«Το Do No Harm Medicine είναι ένας αρκετά πρόσφατα σχηματισμένος οργανισμός επαγγελματιών γιατρών που πιστεύουν ότι το επάγγελμά μας έχει χάσει τον δρόμο του. Έχει πολιτικοποιηθεί - από τις πολιτικές ταυτότητας και άλλα θέματα - σε τέτοιο βαθμό που υποφέρουν και οι ασθενείς και το επάγγελμά μας. Το DoNoHarmMedicine.org ιδρύθηκε από τον Δρ Stanley Goldfarb, έναν συνταξιούχο νεφρολόγο από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, ο οποίος είχε την ευθύνη της οργάνωσης των προγραμμάτων σπουδών για τους φοιτητές ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια και αναγνώριζε τον βαθμό στον οποίο η πολιτική είχε διεισδύσει στα προγράμματα σπουδών. Έτσι, αποσύρθηκε και δημιούργησε αυτόν τον καταπληκτικό οργανισμό, στον οποίο θα ενθάρρυνα κάθε επαγγελματία ιατρό να ελέγξει και να ενταχθεί». 

Η άνοδος της Τρανσέξουαλ Ιδεολογίας 

Ενώ η Δρ Miriam Grossman μόλις πρόσφατα έγινε γνωστή ως ηγετική φωνή που αντιτίθεται στην κύρια αφήγηση των τρανσέξουαλ, η εμπλοκή και η ανησυχία της για αυτό το αντιεπιστημονικό σύνολο πεποιθήσεων χρονολογείται από περίπου 15 χρόνια. Για τον περιστασιακό παρατηρητή, μπορεί να φαίνεται ότι η τρανσέξουαλ ιδεολογία ξεπήδησε από το πουθενά, εν μία νυκτί, αλλά αυτό δεν ισχύει. 

«Η έκρηξη στις περιπτώσεις συνέβη στην πραγματικότητα αρκετά γρήγορα, αλλά οι διδασκαλίες, και η ιδεολογία που υποστηρίζει ότι οι ταυτότητές μας μπορεί να είναι ξεχωριστές από τη βιολογία μας —ιδεολογία που δεν βασίζεται στην επιστήμη— και στην πεποίθηση ότι μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί από αυτό που ορίζει το σώμα μας, διδάσκεται στα παιδιά στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης εδώ και πολύ καιρό.

«Το αντιλήφθηκα στα μέσα της δεκαετίας του 2000 όταν έγραφα το βιβλίο μου «Τι διδάσκεις στο παιδί μου;» Ήμουν ψυχίατρος των φοιτητών στο UCLA και πολλά από τα παιδιά που έρχονταν να με δουν με άγχος και κατάθλιψη, ειδικά οι νεαρές γυναίκες, ως αποτέλεσμα ανθυγιεινών σεξουαλικών συμπεριφορών.

Ένας ανησυχητικός αριθμός από αυτούς, είχαν ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, ένα ΣΜΝ. Είχαν έρπητα ή κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων και αυτές οι ασθένειες προκαλούνται από ιούς που είναι ουσιαστικά ανίατοι. Μια διάγνωση των κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων, του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων ή του ιού του έρπητα, θα την έχετε εφ’ όρου ζωής. Μπορεί να ελεγχθεί, αλλά όχι να εξαλειφθεί. Πρόκειται για σοβαρές ασθένειες... Αυτά ήταν έξυπνα και φιλόδοξα παιδιά, αλλά είχαν πάρει τις ανόητες αποφάσεις να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με τυχαίους αγνώστους...

Άρχισα λοιπόν να ψάχνω τι διδάσκονται τα παιδιά στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και ανακάλυψα ότι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δεν έχει να κάνει με την υγεία. Έχει να  κάνει με την προώθηση της σεξουαλικής ελευθερίας —των κάθε είδους επικίνδυνων συμπεριφορών— και με την αλλαγή της κοινωνίας.

Το βιβλίο μου, «Τι διδάσκεις στο παιδί μου;» εμβαθύνει στην προέλευση της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στη χώρα μας. Πρόκειται για τη σεξουαλική ελευθερία. Πρόκειται για την απόρριψη των ιουδαιοχριστιανικών αξιών. Σίγουρα δεν πρόκειται για την καταπολέμηση βακτηρίων και ιών. Και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση εισάγεται από πολύ μικρή ηλικία, στο νηπιαγωγείο». 

Η ιδεολογία του φύλου εισήχθη ακόμη νωρίτερα, στην προσχολική ηλικία. Τα βιβλία που διαβάζονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας πράγματα όπως:

«Οι ενήλικες κάνουν λάθη όταν γεννιούνται μωρά και μόνο εσύ ξέρεις αν είσαι κορίτσι ή αγόρι» και «Οι ενήλικες μπορεί να έκαναν λάθος όταν αποφάσισαν ότι ήσουν κορίτσι ή ένα αγόρι» ή «Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με εγκέφαλο αγοριού και σώμα κοριτσιού».

«Αυτές οι εξωφρενικά ψευδείς ιδέες παρουσιάζονται στα παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία, και αυτός είναι ο κίνδυνος. Αυτές οι ιδέες θα φτάσουν στα παιδιά σας πριν το κάνετε εσείς», λέει η Grossman.

Η τρανσέξουαλ είναι μια κοινωνική μετάδοση 

Το πιο πρόσφατο βιβλίο της Grossman, " Lost in Trans Nation ", που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2023, παρέχει στους γονείς τις πρακτικές πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζονται για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους από τη "μεταδοτικότητα των τρανσέξουαλ". 

«Είναι μια κοινωνική μετάδοση. Εάν το παιδί σας καταλήξει σε μια ομάδα φίλων, είτε στο σχολείο είτε στη γειτονιά ή στο διαδίκτυο, στην οποία υπάρχουν ένα ή περισσότερα παιδιά που ταυτίζονται ως τρανς, μη δυαδικά ή μια από αυτές τις άλλες κατασκευασμένες λέξεις, υπάρχουν πολλές πιθανότητες το παιδί σας να καταλήξει να ταυτίζεται.

Άρα, καμία οικογένεια δεν έχει ανοσία. Έχω μιλήσει με εκατοντάδες και εκατοντάδες γονείς και έχω δει πολλά παιδιά στο γραφείο μου που παρασύρονται σε αυτό το σύστημα πεποιθήσεων. Και πιστέψτε με, είναι πολύ δύσκολο πράγμα». 

Η μετάδοση των τρανσέξουαλ είναι τόσο διαδεδομένη σε αυτό το σημείο, ώστε η Γκρόσμαν υποψιάζεται ότι οι περισσότεροι μαθητές κολεγίου, γυμνασίου και δημοτικού πιστεύουν ότι το φύλο και το φύλο είναι δύο ξεχωριστά πράγματα και ότι μπορείς να επιλέξεις το φύλο σου κατά βούληση, γιατί έτσι κατηχήθηκαν να πιστεύουν. 

«Όταν χρησιμοποιώ τη λέξη κατηχήθηκαν, εννοώ ότι αυτό τους έχει πιέσει ακατάπαυστα ξανά και ξανά. Βομβαρδίζονται με αυτή την ιδέα, παρουσιάζεται σαν να είναι γεγονός. Αλλά δεν είναι γεγονός, είναι πεποίθηση. Μια εξωφρενική πεποίθηση Είναι μια παράλογη πεποίθηση ότι μπορείς να είσαι κάτι διαφορετικό από αυτό που λέει το σώμα σου ότι είσαι.

Αλλά αυτή η πεποίθηση τούς προωθείται 24 ώρες το 24ωρο από κάθε κατεύθυνση και παρουσιάζεται ως γεγονός. Και παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο που δεν επιτρέπονται ερωτήσεις. Αν αμφιβάλλεις, αν διστάζεις, αν κάνεις ερωτήσεις, τότε “μισείς” και είσαι τρανσφοβικός.

Τα παιδιά θέλουν να ανήκουν, θέλουν να γίνουν αποδεκτά στην κοινωνική τους ομάδα. Δεν θέλουν να τους βλέπουν ως αουτσάιντερ και σίγουρα όχι ως τρανσφοβικούς. Αυτό ισοδυναμεί με το να είσαι ρατσιστής, σεξιστής και όλα αυτά τα απαίσια πράγματα.

Λοιπόν, γι' αυτό χρησιμοποιώ τη λέξη κατηχήθηκαν, και γι' αυτό η πλειοψηφία τους θα το πιστέψει. Τους το παρουσιάζουν οι αρχές, οι εκπαιδευτικές, οι ιατρικές, οι κυβερνητικές αρχές και δεν ακούν επιχειρήματα από την άλλη πλευρά». 

Δυσφορία Φύλου, Τότε και Τώρα 

Όταν η Grossman ήταν φοιτήτρια ιατρικής, η ταχεία εμφάνιση της δυσφορίας του φύλου (κατάσταση που ένα μικρό παιδί επιμένει ξαφνικά ότι είναι του αντίθετου φύλου) ήταν εξαιρετικά σπάνια. Όλα άλλαξαν γύρω στο 2015, όταν ο αριθμός των κρουσμάτων ξαφνικά εξερράγη. 

Ωστόσο, σε αντίθεση με την κλασική δυσφορία του φύλου, αυτές οι πιο πρόσφατες περιπτώσεις αφορούν συνήθως εφήβους και νεαρούς ενήλικες, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ πριν. Επιπλέον, στο παρελθόν, η δυσφορία φύλου έπληττε κυρίως τα αγόρια, σε αναλογία περίπου 6 προς 1. Σήμερα, τα κορίτσια που ταυτίζονται ως αγόρια αποτελούν περίπου το 60% των περιπτώσεων. 

Όπως και πολλοί άλλοι, υποψιάζομαι ότι οι συνθετικές χημικές ουσίες, πολλές από τις οποίες έχουν οιστρογονική δράση, μπορεί να παίζουν κάποιο ρόλο, ειδικά στα αγόρια που αναγνωρίζονται ως κορίτσια. Η Grossman δεν απορρίπτει αυτή την πιθανότητα, αλλά με βάση τη δουλειά της, υποψιάζεται ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η πίεση των συνομηλίκων εξακολουθούν να είναι οι κύριοι συντελεστές. 

«Τα παιδιά λένε τόσα πολλά. Αναπτύσσουν συμπτώματα δυσφορίας του φύλου με το σώμα τους, αφού παρακολουθήσουν αυτά τα βίντεο στο YouTube με παιδιά που εξιστορούν τη δική τους δυσφορία και το δικό τους δρόμο. Επομένως, σίγουρα υπάρχει ένα στοιχείο κοινωνικής μετάδοσης». 

Η τρανσέξουαλ ιδεολογία είναι μια ψευδής αντιμετώπιση για κάτι  που ενοχλεί τα παιδιά 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα παιδιά με ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων, όπως το να βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα ή να παλεύουν με άγχος, κατάθλιψη ή συναισθηματικό τραύμα, είναι πιο επιρρεπή στο να πέσουν θύματα της ιδεολογίας του φύλου. 

«Μαθαίνουν για την ιδεολογία του φύλου και τους λένε ότι αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος της στενοχώριας τους — «Νιώθετε ότι δεν ταιριάζετε… επειδή είστε σε λάθος σώμα».

Και φτάνουν να πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους θα λυθούν με το να ταυτιστούν ως το αντίθετο φύλο, να αλλάξουν το όνομά τους, τις αντωνυμίες τους και την εμφάνισή τους ... αυτή θα είναι η λύση.

Το ακούμε αυτό ξανά και ξανά από τους μεταβατικούς, τους ανθρώπους που πέρασαν από την «επιβεβαίωση» και όταν ωρίμασαν περισσότερο, συνειδητοποίησαν, «Θεέ μου, τι έκανα στον εαυτό μου;» και μετανιώνουν για όσα έχουν κάνει.

Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή τη γλώσσα επειδή είναι οργουελική γλώσσα, αλλά ας την ονομάσουμε όπως την αποκαλεί η επικρατούσα ιατρική, «επιβεβαίωση φύλου», που φυσικά σημαίνει ότι αρνείστε τη βιολογία.

Ένα από τα κύρια πράγματα για τα οποία μιλούν οι μεταβατικοί είναι πώς πείστηκαν ότι αυτή θα ήταν η λύση σε όλα τα προβλήματα ψυχικής τους υγείας. Αντίθετα, περνούν τη διαδικασία, το σώμα τους μερικές φορές παραμορφώνεται μόνιμα από ορμόνες και χειρουργικές επεμβάσεις και τα προβλήματα ψυχικής τους υγείας δεν έχουν αντιμετωπιστεί». 

Λένε ψέματα στα παιδιά και στους γονείς 

Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, λένε ψέματα στα παιδιά και τους έφηβους για τις συνέπειες της ορμονοθεραπείας και της χειρουργικής επέμβασης. Αυτές είναι μόνιμες αλλαγές που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση ενός πιθανώς προσωρινού συναισθηματικού προβλήματος. Γιατί δεν μπορείτε να αναιρέσετε τη ζημιά που προκλήθηκε, όταν αλλάξετε γνώμη.

Είναι αξιοσημείωτο ότι πολλοί στον τομέα της θετικής φροντίδας επιμένουν ότι μπορείτε να εμποδίσετε την εφηβεία χωρίς αρνητικά αποτελέσματα και ότι τα αποτελέσματα της ορμονικής θεραπείας είναι αναστρέψιμα. Κανένα από τα δύο δεν ισχύει. 

Οι υποστηρικτές της τρανσέξουαλ ιδεολογίας ισχυρίζονται επίσης ότι εάν τα τρανς παιδιά δεν επιβεβαιωθούν στις νέες ταυτότητές τους και δεν τους παρασχεθεί ιατρική και χειρουργική θεραπεία στη μετάβαση, διατρέχουν υψηλό κίνδυνο αυτοκτονίας. Αυτό δεν είναι αλήθεια. 

Στην πραγματικότητα, συμβαινει ακριβώς το αντίθετο. Οι μεταβατικοί διατρέχουν υψηλό κίνδυνο αυτοκτονίας επειδή όχι μόνο η επιστροφή στην πραγματική τους ταυτότητα είναι ένας αγώνας άγονος, αλλά και επειδή πολλοί έχουν σοβαρά ιατρικά προβλήματα που προκαλούνται από τις ορμόνες και τις χειρουργικές επεμβάσεις. 

Ειδικότερα, όσοι έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, αντιμετωπίζουν την πολύ πραγματική πιθανότητα δια βίου ιατρικών προβλημάτων και συναφούς κατάθλιψης. Πολλοί έχουν ουρολογικά προβλήματα, επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις, χρόνιο πόνο και σεξουαλική δυσλειτουργία. Είναι επίσης στείρα και δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν παιδιά. 

«Στην κατάθεσή μου στο Κογκρέσο που έδωσα πριν από λίγους μήνες, επεσήμανα ότι σε χώρες όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έχουν καταστήσει αυτές τις ιατρικές θεραπείες ουσιαστικά μη-διαθέσιμες στα παιδιά τα τελευταία χρόνια, δεν υπήρξε αύξηση των αυτοκτονιών ή επιδείνωση των δεικτών ψυχικής υγείας.

Άρα αυτό “η επίκληση της αυτοκτονίας” απλώς δεν είναι αλήθεια. Είναι τρομερή παραπληροφόρηση και συναισθηματικός εκβιασμός να λέει πει κανείς “Η μόνη ευκαιρία που έχει το παιδί σας να ζήσει μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή είναι αν ακολουθήσετε τη νέα του ταυτότητα και του δώσετε ό,τι λένε ότι θέλουν, ακόμα κι αν το παιδί σας είναι 10 ετών ή 12 ετών”. Και αυτό συμβαίνει στις κλινικές φύλου.

Είναι πολύ, πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να διαβάσουν το βιβλίο μου, όχι μόνο οικογένειες στις οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες μ’ αυτή τη δυσκολία, αλλά οικογένειες που στο μέλλον μπορεί να την αντιμετωπίσουν, ώστε να είναι προετοιμασμένες, ώστε να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται, και να γνωρίζουν πώς να ανταποκριθούν και πώς να προστατεύσουν το παιδί τους πριν υποστεί την κατήχηση». 

Μια γενιά κατεστραμμένων νέων 

Ακόμα κι αν δεν υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση στα γεννητικά όργανα, στα αγόρια χορηγούνται τεράστιες δόσεις οιστρογόνων, μιας γνωστής ανθρώπινης καρκινογόνου ουσίας που έχει μια πληθώρα αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία. Τα κορίτσια που λαμβάνουν υψηλή δόση τεστοστερόνης αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων μη αναστρέψιμων αλλαγών στη φωνή και διαταραχών της πήξης του αίματος. 

Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός έφηβων κοριτσιών υποβάλλονται επίσης σε διπλή μαστεκτομή. Δεν υπάρχουν ακριβείς αριθμοί για το πόσες τέτοιες χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται, επειδή κανείς δεν παρακολουθεί τις τρανς θεραπείες και τις χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου, αλλά σίγουρα δεν είναι πλέον κάτι σπάνιο. Η Grossman σχολιάζει: 

«Όταν έγραφα το βιβλίο μου και δούλευα στο κεφάλαιο για τις διπλές μαστεκτομές, υπήρχαν 47.000 νεαρά κορίτσια που μάζευαν χρήματα στο GoFundMe για να κάνουν χειρουργική επέμβαση στήθους — 47.000… Έχετε έναν ολόκληρο πληθυσμό νεαρών γυναικών που οδηγήθηκαν να πιστέψουν ότι το στήθος τους είναι απλά σεξουαλικό αντικείμενο μιας χρήσης που δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο σκοπό.

Οι νέες γυναίκες δεν διδάσκονται ποτέ τη θαυμάσια βιολογία της νοσηλευτικής και της διατροφής, που είναι το χρυσό πρότυπο διατροφής, για τα νεογνά. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για ένα νεογέννητο από το μητρικό γάλα». 

Η τρέλα έρχεται από την κορυφή 

Οι ζωές των παιδιών καταστρέφονται από τα ψέματα και πρέπει να είμαστε εξίσου επιθετικοί όσον αφορά τα βιολογικά δεδομένα όπως οι προπαγανδιστές-κατηχητές είναι επιθετικοί στο να πιέζουν τα ευάλωτα παιδιά να κάνουν επιλογές καταστροφικές για την υγείας τους. 

Ένα σημαντικό μέρος του προβλήματος είναι το εκπαιδευτικό σύστημα, καθώς τα περισσότερα σχολεία διδάσκουν την τρανς ιδεολογία. Η λύση, λοιπόν, θα ήταν να βγάλετε τα παιδιά σας από αυτά τα σχολεία. Η Grossman συμφωνεί, λέγοντας: 

«Επειδή τα ζητήματα φύλου έχουν πλαισιωθεί ως δικαίωμα του πολίτη, κάθε δάσκαλος μπορεί να τα εισαγάγει στην τάξη του — στην αγγλική λογοτεχνία, τις κοινωνικές σπουδές, τους πολιτικούς, την ιστορία. Οι γονείς πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι υπάρχουν ακτιβιστές δάσκαλοι, ακτιβιστές κοινωνικοί λειτουργοί και σύμβουλοι καθοδήγησης, που έχουν στόχο να επηρεάσουν το παιδί σας, και θα φτάσουν στο σημείο να το κρατήσουν μυστικό από την οικογένεια εάν ζητήσει να κάνει κάποιου είδους αλλαγή ταυτότητας στο σχολείο.

Το σχολείο θα το κρατήσει μυστικό από τους γονείς, πράγμα που αποτελεί άλλο ένα εξωφρενικό στοιχείο, γιατί είναι δικαίωμα του γονιού να γνωρίζει κάτι τέτοιο. Οπότε μπορείτε να πάρετε το παιδί σας όχι μόνο από το δημόσιο σχολείο, γιατί υπάρχουν και ιδιωτικά σχολεία που πιέζουν αυτή την ιδεολογία…

Οι επαγγελματικές τους οργανώσεις της εκπαίδευσης —η Εθνική Εκπαιδευτική Ένωση, οι επαγγελματικές οργανώσεις των κοινωνικών λειτουργών, οι σχολικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι καθοδήγησης και οι διευθυντές— όλοι έχουν ενσωματωθεί στην αναπαραγωγή της τρανς αφήγησης, και είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν αυτές τις πολιτικές που απαιτούν να κρατούν τους γονείς στο σκοτάδι εάν το παιδί λέει ότι αυτό θέλει.

Στο βιβλίο μου καταχωρώ την ιστορία δασκάλων που θεώρησαν ότι είναι λάθος να κρατούν τους γονείς στο σκοτάδι σχετικά με την ταυτότητα φύλου του παιδιού τους στο σχολείο και μοιράστηκαν τις πληροφορίες με τους γονείς. Έχουν απολυθεί.

Υπάρχουν δάσκαλοι, ιδιαίτερα οι νεότεροι, που έχουν κατηχηθεί. Έχω γνωρίσει ανθρώπους –

 Σχολικούς ψυχολόγους και δασκάλους – που μου γράφουνε “Δεν μπορώ να το κάνω αυτό πια. Φεύγω από αυτό το πεδίο. Αποσύρομαι, απλά δεν μπορώ να το κάνω πια, είναι λάθος”.

Και οι γονείς πρέπει να τα γνωρίζουν αυτά. Στο βιβλίο καταχωρείται ένα παράρτημα γραμμένο από δικηγόρους που είναι ειδικοί στα δικαιώματα του παιδιού και των γονέων, και εξηγούν ακριβώς πώς να είστε προνοητικοί.

Ακόμα κι αν το παιδί σας μπαίνει στο νηπιαγωγείο, μπορείτε να πάτε στο σχολείο και να επιδώσετε μια φόρμα που παρέχω στον ιστότοπό μου (miriamgrossmanmd.com), ενημερώνοντας και προειδοποιώντας το σχολείο ότι δεν έχει συνταγματικά θεμελιωμένο δικαίωμα να διευθύνει την εκπαίδευση του παιδιού σας, ότι δεν θέλετε να διδάσκεται το παιδί σας την ιδεολογία του φύλου και ότι δεν επιτρέπετε στο παιδί σας να συμμετέχει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή σύλλογο στο οποίο διδάσκεται αυτή η ιδεολογία.

Και σίγουρα δεν δίνετε άδεια στο παιδί σας να αποκαλείται με διαφορετικό όνομα ή να χρησιμοποιεί τουαλέτες του αντίθετου φύλου. Πρέπει να το κάνεις». 

Θωρακίστε τα παιδιά σας μέσω βιολογικής επιβεβαίωσης 

Μια άλλη σημαντική στρατηγική που πρέπει να υιοθετήσουν οι γονείς είναι να επιβεβαιώσουν τη βιολογία των παιδιών τους από την αρχή. Διδάσκοντάς τους την αξία και τη μονιμότητα του βιολογικού τους φύλου, μπορείτε να τους «εξοπλίσετε» αποτελεσματικά ενάντια σε διαταραγμένες ιδέες που θα εισαχθούν αργότερα. Η Grossman εξηγεί: 

«Μπορείς να πεις σε ένα παιδί 2 ετών ή 3 ετών, "Ξέρεις ότι είσαι αγόρι και θα είσαι πάντα αγόρι. Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας σου, ήσουν ένα αγόρι – το φύλο σου καθορίστηκε πριν να γεννηθείς”. Το φύλο δεν ορίζεται κατά τη γέννηση. Το φύλο καθιερώνεται κατά τη σύλληψη και είναι μόνιμο.

Τα παιδιά οδηγούνται στο να πιστεύουν ότι το φύλο -αρσενικό ή θηλυκό- μπορεί να αλλάζει κατά βούληση. Πρόκειται για ένα ψευδολόγημα ενάντια στο οποία μπορείτε και πρέπει να θωρακίσετε το παιδί σας.

Πρέπει να πείτε στο παιδί σας ότι “Ήσουν πάντα αγόρι -ή κορίτσι- και πάντα θα είσαι. Και αυτό είναι σπουδαίο”. Και ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να είσαι κορίτσι ή αγόρι. Δεν υπάρχει ένας τρόπος.

Υπάρχουν κορίτσια που αγαπούν το μακιγιάζ και υιοθετούν όλα αυτά τα στερεότυπα θηλυκά πράγματα, και υπάρχουν άλλα κορίτσια που δεν θέλουν ποτέ να φορέσουν ένα φόρεμα και ασχολούνται με την κατασκευή πραγμάτων και τον αθλητισμό. Και αυτό είναι υπέροχο. Είναι κι’ αυτό ένας τρόπος να είσαι κορίτσι. 

Από πολύ μικρή ηλικία, μπορούμε να πούμε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να είσαι κορίτσι ή αγόρι, και ότι αυτό που τους λέει η τρανς ιδεολογία είναι ότι αν δεν ταιριάζεις σε αυτά τα γελοία στερεότυπα, και ότι μπορεί στην πραγματικότητα να μην είσαι κορίτσι (ή αγόρι) είναι ένα επικίνδυνο ανοητολόγημα». 

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά από μικρή ηλικία είναι ότι το να είναι αρσενικά ή θηλυκά έχει αντίκτυπο σε κάθε σύστημα του σώματος. Δεν είναι μόνο μερικές ανατομικές διαφορές. 

Το βιολογικό σας φύλο - αμετάβλητο λόγω της παρουσίας των χρωμοσωμάτων XX ή XY σε κάθε κύτταρο του σώματός σας - επηρεάζει τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου σας, το καρδιαγγειακό σας σύστημα, το γαστρεντερικό σύστημα και το ανοσοποιητικό σύστημα, κι αυτό καμία ποσότητα σεξουαλικών ορμονών και χειρουργικών επεμβάσεων δεν θα το αλλάξει. 

Λαμβάνοντας ορμόνες για να θηλυκοποιήσετε ή να αρρενοποιήσετε το σώμα σας, προκαλείτε τον πλήρη όλεθρο σε ολόκληρο το σύστημα, επειδή δεν σχεδιάστηκε για αυτές τις ορμόνες. Το μόνο προβλέψιμο αποτέλεσμα της διεμφυλικής ορμονοθεραπείας είναι τα προβλήματα υγείας. 

Περισσότερες πληροφορίες 

Η ιδεολογία των τρανσέξουαλ είναι μια διάχυτη απειλή για τα παιδιά μας και οι γονείς πρέπει να εκπαιδεύονται για το πώς να την αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά. Το βιβλίο της Grossman, "Lost in Trans Nation" είναι το μόνο βιβλίο που υπάρχει αυτή τη στιγμή που δίνει στους γονείς τα απαραίτητα εργαλεία. Έτσι, αν έχετε μικρά παιδιά, διαβάστε το ή κάντε το δώρο επίσης σε νέους γονείς. Κλείνοντας, η Grossman λέει: 

«Γονείς, είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς να γνωρίζετε όσα περισσότερα μπορείτε. Έβαλα την καρδιά και την ψυχή μου για να γράψω αυτό το βιβλίο ['Lost in Trans Nation'] επειδή έχω δει πάρα πολλά. Έχω δει ανθρώπους, γάμους και οικογένειες που καταστράφηκαν από αυτή την ιδεολογία.

Γι' αυτό έγραψα αυτό το βιβλίο. Δεν ήταν εύκολο να γραφτεί. Δεν είναι εύκολο να διαβαστεί. Αλλά πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα και να ξέρουμε τι συμβαίνει. Όλοι οι γονείς που επικοινωνούν μαζί μου μου λένε το ίδιο πράγμα: «Ήμασταν τυφλοί. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό ». Και γι’ αυτό θέλω οι γονείς να είναι προετοιμασμένοι ...

Έχω πολλές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι οικογένειες για να προστατευτούν. Από τη στιγμή που το παιδί σας εμπλακεί, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να απεμπλακεί, επειδή έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου.

Εκτός από το ότι πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν γεννηθεί σε λάθος σώμα, έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστέψουν ότι όποιος τους αμφισβητεί, όποιος δεν θα χρησιμοποιήσει το νέο τους όνομα και τις αντωνυμίες τους, είναι κακός άνθρωπος. Τους είπαν ότι το σπίτι τους μπορεί να μην είναι ασφαλές αν οι γονείς τους δεν χρησιμοποιήσουν το νέο τους όνομα και ότι μπορεί να χρειαστεί να ζήσουν κάπου αλλού...

Αυτή είναι μια ώθηση για να αλλάξουμε την κουλτούρα μας, να αλλάξουμε την κοινωνία μας — να βάλουμε μια σφήνα μεταξύ των παιδιών και των γονιών τους και να εμποδίσουμε το κράτος να πει ότι ξέρει τι είναι καλύτερο για το παιδί μας. Είναι μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση.

Και νομίζω ότι είναι σημαντικό απλώς να αναφέρουμε ότι άλλες χώρες, πολύ προοδευτικές -όπως η Σουηδία- που λένε ότι η ψυχική δυσφορία των παιδιών αντιμετωπίζεται με ψυχολογική υποστήριξη και όχι με αλλαγή φύλου». 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό της, miriamgrossmanmd.com , συμπεριλαμβανομένης της "Ειδοποίηση γονέων προς τα σχολεία". Αν θέλετε να την ακολουθήσετε στο Twitter/X : @Miriam_Grossman . Επίσης, σκεφτείτε να γίνετε μέλος του Do No Harm Medicine .

 αναδημοσιεύθηκε και στις ιστοσελίδες:

https://www.zougla.gr/kosmos/prostatefste-ta-paidia-apo-ta-transexoual-psevdi/

 

Pin It