Κλεάνθης Γρίβας

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΤΕΧΝΟΥΣ ΤΟΥ

 

(Σχόλιο) 18-5-2011

 

Ανεξάρτητα απ' το εάν η δίωξη του Στρος-Καν στις ΗΠΑ για σεξουαλικά αδικήματα, αποτελεί προϊόν σκευωρίας ή όχι (στο πλαίσιο των σκοτεινών ενδο-καπιταλιστικών συγκρούσεων), δεν υπάρχει κανένα περιθώριο οίκτου γι' αυτόν.

 

Ένας «άνθρωπος», εξουσιοφρενής και ανενδοίαστος που προσδιορίζει ο ίδιος το «χρήμα» και τις «γυναίκες» ως τις μεγάλες αδυναμίες του (προσθέτοντας σ' αυτά και τις «εβραϊκές ρίζες» του για να δώσει και μια υπερ-ατομική διάσταση στην αθλιότητα της ατομικής του ύπαρξης), στάθηκε ανελέητος στην εφαρμογή των προγραμμάτων του μείζονος εργοδότη του (της διεθνούς μαφίας του κερδοσκοπικού χρηματοπιστωτικού συστήματος) με τα οποία σπρώχνονται στην απελπισία, την ανεργία, την πείνα, την αρρώστια και το θάνατο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

 

Το αποτρόπαιο Ολοκαύτωμα των Ναζί που περιοριζόταν στον ευρωπαϊκό χώρο αποτελεί μικρό υποπολλαπλάσιο του φρικαλέου Ολοκαυτώματος που επιβάλλει σε πλανητική κλίμακα η διεθνής κερδοσκοπία με βασικό της εργαλείο μια Ανίερη Τριάδα [το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), την Παγκόσμια Τράπεζα (ΠΤ) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ)], καταδικάζοντας σε θάνατο από πείνα και αρρώστια εκατομμύρια ενήλικες και παιδιά σε όλο τον κόσμο.

 

Oι τελετουργικές ανθρωποσφαγές και τα βασανιστήρια, τα πογκρόμ, οι πυρές της Ιερής Εξέτασης, το Χάνταμαρ, το Νταχάου, το Άουσβιτς και το Γκουλάγκ, είναι τυπικά και σταθερά επαναλαμβανόμενα συμπτώματα της εξουσιαστικής σχιζοφρένειας που όλο και πιο γοργά αποσυνθέτει την ανθρώπινη κοινωνία.

 

Στην εποχή μας, με την υπονόμευση των μύθων και την αποσάθρωση των ιδεολογιών, το «ιδεώδες της θεραπείας» μέσω της αποσάθρωσης των κοινωνιών, των λαών και των εθνών δια του οικονομικού Σοκ, έχει αναχθεί σε «ύψιστο νόμο» της ισχυρότερης και πιο ανελέητης μαφίας στην ιστορία της ανθρωπότητας, του διεθνούς κερδοσκοπικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

 

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας:

▪ Ο μαζικός φόνος, η πείνα, η αρρώστια και ο θάνατος επιβάλλονται μέσω της οικονομικής «θεραπείας-σοκ».

▪ Η θρησκευτική, πολιτική, αστυνομική και ποινική καταστολή δίνουν βαθμιαία το προβάδισμα σε μια ιδιόμορφη οικονομική «θεραπευτική» καταστολή .

▪ Ο θρησκευτικός, πολιτικός, αστυνομικός και ποινικός καταναγκασμός παραχωρεί προοδευτικά τον πρώτο ρόλο σε έναν ιδιότυπο οικονομικό «θεραπευτικό» καταναγκασμό.

H Ιερή Εξέταση, η πολιτική αστυνομία και ο ποινικός μηχανισμός, μεταβιβάζουν μέρος των αρμοδιοτήτων τους στη θεωρία και την πρακτική του οικονομικού Σοκ.

 

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ως προνομιούχος υπάλληλος και εκτελεστικό όργανο αυτής της μαφίας είναι ένας απολύτως συνειδητός οικονομικός δολοφόνος και, συνεπώς, απολύτως συνυπεύθυνος (μαζί με κάθε άλλο όμοιό του) για την οργάνωση του σύγχρονου Ολοκαυτώματος που επιβάλλεται σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Το γεγονός ότι μας αφήνει αδιάφορους σε ποιούς προσφέρει το σπέρμα του αλλά μας ενδιαφέρει αφάνταστα από ποιούς στερεί το ψωμί, δεν αφήνει κανένα περιθώριο οίκτου για την κατάντια του.

 

Μόνο στη Ρωσία «στα χρόνια του εγκληματικού καπιταλισμού πέθανε το 10% του πληθυσμού… Ανάμεσα στο 1966 (πρώτο έτος της θεραπείας-σοκ) που επέβαλαν οι κατά συρροή δολοφόνοι του ΔΝΤ) και στο 2006, ο πληθυσμός της Ρωσίας μειώθηκε κατά 6,6 εκατομμύρια.

 

Κι’ αυτά μόνο στη Ρωσία: 6,6 εκατομμύρια ανθρώπινες υπάρξεις (άνδρες και γυναίκες, παιδιά, νέοι και γέροι). Ένα μικρό ποσοστό από τις εκατοντάδες εκατομμύρια ζωές που αφανίζονται καθημερινά σ’ όλο τον κόσμο από την οικονομική γενοκτονία που οργανώνει η κουστουμαρισμένη μαφιόζικη αλητεία του ΔΝΤ.

 

Συνεπώς, κανένας οίκτος για τον Στρος-Καν και τους ομοίους του.


Pin It